Equiline Octagon kouluhuopa, Pony, valkoinen 1 nyöri

Tukeva, muotonsa pitävä kouluhuopa. Huovan sisäpuoli on erityisen pehmeää puuvillaa. Sisäpuoli valkaisematon ja värjäämätön, jotta hevonen ei joudu kosketuksiin kemikaalien kanssa. Materiaalit ovat antibakteeerisia ja hypoallergisia. Huovassa on 900 grammainen puuvilla-villasekoite toppaus, siinä on erityinen, hengittävyyttä lisäävä ACS2 systeemi ja iskunvaimennus. Koko pony.

 

Tuote lisätty
79.00 €

Equiline Octagon tilaushuopa

Tämän hetkiset mallit ja värit Octagon huopiin, sekä nyöreihin.

Huovissa on uutena tarralla avattava lenkki satulavyölle ja kiinnityslenkki vastinhihnoihin on poistettu kaikista malleista.

Tuote lisätty
89.00 €

Eskadron Cottonhuopa, pony

Eskadronin Cottonhuopa poni-koossa.

Tuote lisätty
38.00 €

Eskadron Heritage Cotton koulusatulahuopa, poni

Heritage malliston satulahuopa, jossa kaunis ruusukullan värinen raita reunassa.

Tuote lisätty
38.00 €

Kingsland Jamiro Koulusatulahuopa

Kaunis dressagemalliston kisahuopa, jossa hevosta vasten nopeasti kuivuva ja hengittävä Coolmaxvuori. Huovan reunoja kiertää tummnsininen ja hopeanharmaa nyöri. Hillitty silikoninen logolaatta. Väri valkoinen.

Tuote lisätty
84.95 €

Kingsland Prudhoe satulahuopa

Tyylikäs kisahuopa. Sisäpuoli nopeasti kuivuvaa, hengittävää kangasta. Silikoninen KL-logo. Satulavyön kohdalla vahvike. Väri valkoinen. Koko pony.

Tuote lisätty
72.95 €

Kingsland Schiara Yleis-/ Estehuopa poni

Neliötikattu huopa, vuori nopeasti kuivuvaa, kosteuden siirtävää Coolmaxia.  Silikoninen Kingsland-logo. Väri pinkki. Koko Pony.

Tuote lisätty
72.95 €

Kingsland Titlis yleishuopa

Tyylikäs satulahuopa nopeasti kuivuvalla Coolmax-vuorilla. Vahvike satulavyön kohdalla. Silikoninen KL-logo. Väri beige. Koko pony.

Tuote lisätty
84.95 €