Mountain Horse Heat Tech Polo

Tuotekoodi: 04296

Käytännöllinen ja supermiellyttävä naisten pitkähihainen pusero korkealla kauluksella. Pehmeä ja nopeasti kuivuva sisäpuolelta harjattu kangas on mukavan tuntuinen päällä. Runsas korkea kaulus pitää tuulen loitolla ja näyttää upealta. Peukalonreiät hihoissa, korkea kaulus. Kudottu MH-merkki vasemmassa helmassa.

 

49.00 €
39.00 €

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Mountain Horse Heat Tech Polo, JR

Käytännöllinen ja supermiellyttävä lasten pitkähihainen pusero korkealla kauluksella. Pehmeä ja nopeasti kuivuva sisäpuolelta harjattu kangas on mukavan tuntuinen päällä. Runsas korkea kaulus pitää tuulen loitolla ja näyttää upealta. Peukalonreiät hihoissa, korkea kaulus. Kudottu MH-merkki vasemmassa helmassa.

Tuote lisätty
35.00 €

Mountain Horse Midlayer pant, xs

Naisten välihousut teknistä, kosteuden iholta siirtävää, mukavaa, nopeasti kuivuvaa materiaalia. Liukas pinta helpottaa ratsastushousujen päälle pukemista. Ratsastushousuleikkaus ja upotetut saumat takaavat sen etteivät housut hierrä. Leveä vyötärönauha. Väri musta.

Tuote lisätty
39.00 €
-50.00€ Mountain Horse Silver W's Hybriditakki

Mountain Horse Silver W's Hybriditakki

Naisten sporttinen hybriditakki, jossa huppu, selkä ja etupuoli kevyttoppaa, hihat sekä kyljet softshelliä. Huppu irrotettavissa. Hihassa ja edessä vetoketjutaskut. Värit fuksianpunainen ja tummansininen.

Tuote lisätty
149.00 €
99.00 €