Equiline Ash, polvigrip

Kauniit ratsastushousut ohuesta, mutta kestävästä kankaasta. Kangas on hengittävää ja elastista. Polvigrip-paikat. Edessä avotaskut, takana koristetaskut hopeisella vetoketjulla. Sukkahousulahkeet.

Huomioithan, että koot ovat Italian kokoja, joten kaksi numeroa isompi koko on yleensä sopiva mitä normaalisti käytät, esim. Equiline 40 = 36, 42 = 38 jne

Tuote lisätty
245.00 €
-50% Equiline Boston

Equiline Boston

Equilinen laadukkaat ja kestävät kangaspolvipaikkaiset housut. Istuva kokopaikkaleikkaus. Microfiber kangasta. Takana läppätaskut, värit sininenja ruskea. Huomioi Italialainen kokoluokitus, joka on noin kaksi kokoa pienempää kuin käytössämme oleva, nämä housut noin 36 kokoa.


 

Tuote lisätty
185.00 €
92.50 €

Equiline Cedar housut, fullgrip

Ajattomat ja tyylikkäät ratsastushousut kokogrip-paikalla. 
Housut on valmistettu huippulaadukkaasta teknisestä Schoeller – materiaalista. Takataskuissa vetoketjut.

Huomioithan, että koot ovat Italian kokoja, joten kaksi numeroa isompi koko mitä normaalisti käytät, on yleensä sopiva, esim. Equiline 40 = 36, 42 = 38 jne

Tuote lisätty
259.00 €

Equiline France kokopaikkahousu

Siniset equilinen kokopaikkahousut (kuvassa polvipaikat), joita piristää paljettireunus etutaskuissa ja takaosan läpissä. Punttilahje. Huomaa, että koot ovat italialaisia (koko 42 vastaa suunnilleen kokoa 38).

Tuote lisätty
230.00 €
-30% Equiline Halle

Equiline Halle

Kokopaikkaiset ratsastushousut upeilla kristallikoristeilla, lahkeissa joustot, ei tarroja. Huomioi italialainen mitoitus, joka on noin 2 kokoa pienempää kun meillä.

Tuote lisätty
259.00 €
181.30 €
-40% Equiline Janel farkkuratsarit

Equiline Janel farkkuratsarit

Farkkuratsastushousut pinkeillä broderauksilla. Huomioi Italialainen kokoluokitus, joka on noin kaksi kokoa pienempää kuin käytössämme oleva.

Tuote lisätty
179.00 €
107.40 €

Equiline Viky

Equilinen ihanat fuksianpunaiset housut. Polvissa uudistunut grip-paikka. Vetoketjutasku ja punttilahje. Italialaiset koot (koko 42 vastaa suunnilleen kokoa 38).

Tuote lisätty
230.00 €