Equiline Ash, polvigrip

Kauniit ratsastushousut ohuesta, mutta kestävästä kankaasta. Kangas on hengittävää ja elastista. Polvigrip-paikat. Edessä avotaskut, takana koristetaskut hopeisella vetoketjulla. Sukkahousulahkeet.

Huomioithan, että koot ovat Italian kokoja, joten kaksi numeroa isompi koko on yleensä sopiva mitä normaalisti käytät, esim. Equiline 40 = 36, 42 = 38 jne

Tuote lisätty
245.00 €

Equiline Cedar housut, fullgrip

Ajattomat ja tyylikkäät ratsastushousut kokogrip-paikalla. 
Housut on valmistettu huippulaadukkaasta teknisestä Schoeller – materiaalista. Takataskuissa vetoketjut.

Huomioithan, että koot ovat Italian kokoja, joten kaksi numeroa isompi koko mitä normaalisti käytät, on yleensä sopiva, esim. Equiline 40 = 36, 42 = 38 jne

Tuote lisätty
259.00 €

Equiline Cedra

Tyylikkäät ratsastushousut kokogrip-paikalla. Kauniit nahkaiset koristeet taskun alapuolella.
Housut on valmistettu huippulaadukkaasta teknisestä Schoeller – materiaalista. Takataskuissa hopeiset vetoketjut.

Huomioithan, että koot ovat Italian kokoja, joten kaksi numeroa isompi koko mitä normaalisti käytät, on yleensä sopiva, esim. Equiline 40 = 36, 42 = 38 jne

Tuote lisätty
259.00 €

Equiline Clodette

Kauniit ja hyvin istuvat kokogrip-housut junior-koossa. Vyötärössä piilokiristys kuminauha. Taskunsuissa strassikirjailu, vyötärön ompeleet kevyesti kimaltelevaa lankaa. Pitävät pilkkugripit ja sukkapuntit.

Tuote lisätty
139.00 €

Equiline France kokopaikkahousut

Siniset equilinen kokopaikkahousut (kuvassa polvipaikat), joita piristää paljettireunus etutaskuissa ja takaosan läpissä. Sukkalahje. Huomaa, että koot ovat italialaisia (koko 42 vastaa suunnilleen kokoa 38).

Tuote lisätty
230.00 €
-30% Equiline Halle

Equiline Halle

Kokopaikkaiset ratsastushousut upeilla kristallikoristeilla, lahkeissa joustot, ei tarroja. Huomioi italialainen mitoitus, joka on noin 2 kokoa pienempää kun meillä.

Tuote lisätty
259.00 €
181.30 €
-129.00€ Equiline Janel farkkuratsarit IT46=42

Equiline Janel farkkuratsarit IT46=42

Farkkuratsastushousut pinkeillä broderauksilla. Kangaspolvipaikat, sukkalahkeet.

Huomioi Italialainen kokoluokitus, joka on noin kaksi kokoa pienempää kuin käytössämme oleva.

Tuote lisätty
179.00 €
50.00 €

Equiline Tracy Softshellkisahousut 38=34

Equilinen naisten tekniset ja laadukkaat, kokogrip-paikkaiset softshellratsastushousut.  Ratsastushousujen X-Grip kokopaikat ovat erittäin pitävää ja kestävää silikonia. Materiaali tuulenpitävää ja vettä hylkivää Dual-Tech Softshell kangasta, joka joustaa neljään suuntaan. Hyvin istuva leikkaus ja saumoissa tereet. Sukkalahkeet. Edessä kaksi taskua. Normaali vyötärön korkeus.

Huomioithan, että koot ovat Italian kokoja, joten kaksi numeroa isompi koko mitä normaalisti käytät, on yleensä sopiva, esim. Equiline 38 =34, pientä kokoa, vastaa noin 32.

Tuote lisätty
295.00 €

Equiline Viky

Equilinen ihanat fuksianpunaiset housut. Polvissa uudistunut grip-paikka. Vetoketjutasku ja punttilahje. Italialaiset koot (koko 42 vastaa suunnilleen kokoa 38).

Tuote lisätty
230.00 €

Equiline Zelda Jeans

Pehmeää, joustavaa farkkua olevat polvigrip-housut. Sukkapuntit, takana taskujen läpät, edessä taskut. Väri tummafarkku.

Tuote lisätty
219.00 €