Back on Track pohjalliset

Welltex-kankaaseen sulautettu keramiikka heijastaa ruumiinlämpöä takaisin infrapuna-aaltoina - energiamuoto joka lisää hyvinvointia suojan alaisella alueella. Lihakseen heijastuva lämpö vähentää lihasjännityksiä ja lisää verenkiertoa jolloin palutuminen nopeutuu

Tuote lisätty
9.00 €

CW Jodhpurit Vetoketjulla

Vetoketjulliset jodhpurit. Vetoketjun molemmin puolin joustot. Pehmustettu varren reuna takana estää hiertämisen. Pitävä kumipohja. Portugalilaista nahkaa, väri musta.

Tuote lisätty
109.00 €

CW Talvijodhpurit lampaankarvalla

Lämpimät jodhpurit, joissa vuori aitoa lampaankarvaa. Joustot sivuilla. Paksu ja pitävä kumipohja. Portugalilaista nahkaa.

Tuote lisätty
89.00 €

HV Polo Glaslynn Talvikenkä

Naisten kengät tallille ja vapaa-aikaan. Paksu kuvioitu kumipohja, jalkaosa keinonahkaa ja kääntövarsi toppaa. Sisällä keinoturkisvuori ja teddykarvapohjallinen. Väri konjakin ruskea.

Tuote lisätty
59.00 €

Jodhpurit, Cavallo Pallas Sport

Kaunismalliset jodhpurit, joustoilla ja etu-vetoketjulla. Pehmeää vasikannahkaa, pitävä pohja, antibakteerinen pohjallinen.

Tuote lisätty
195.00 €

Jodhpurit, QHP Manilla, myös juniorkoot

Nahkajodhpurit vetoketjulla, musta.

Tuote lisätty
65.00 €

Jodhpurit, QHP Toulouse

Pehmeänahkaiset jodhpurit nauhoilla ja vetoketjulla.

Tuote lisätty
98.00 €

Jodhpurit, Sergio Grasso Venezia

Italialaiset laatu-jodhpurit. Nauhojen lisäksi  takana myös vetoketju.

Musta ja tummanruskea.

Tuote lisätty
195.00 €

Jodhpurit, Soubirac Olympe

Laadukkaat nahkajodhpurit ruskeana tai mustana. Vetoketju ja painonappi edessä. Kannassa Shock Absorber - vaimennus.

Tuote lisätty
165.00 €

Mattes, lampaankarvapohjalliset

Lämpimät pohjalliset aitoa lampaankarvaa.

Tuote lisätty
11.00 €

Mountain Horse pohjalliset

Tuote lisätty
12.00 €

Mountain Horse Spring River Loafer

Kauniit ja käytännölliset, vedenpitävät kengät tallille ja vapaa-ajalle. Rasvanahkaa, vuori antibakteerista ja hyvin hengittävää bambua. ShockX Advanced- teknologia pohjassa vaimentaa iskuja. Pitävä pohja.

Tuote lisätty
149.00 €
-14.00€ Mountain Horse, Groom It

Mountain Horse, Groom It

Joka sään kenkä tallille ja ratsastukseen. Vedenpitävä, kuminen jalkaosa, lämmin vuoraus. Tarranauhakiinnitys.

Tuote lisätty
59.00 €
45.00 €

Mountain Rider Classic

Nauhalliset nahkakengät ratsastukseen, tallille ja vapaa-aikaan. Vuoritettu. Irrotettava geelipohjallinen.

Tuote lisätty
149.00 €
-19.00€ Nevercold pohjalliset, Dakota

Nevercold pohjalliset, Dakota

NEVERCOLD Dakota -lämpöpohjalliset pitävät jalat lämpiminä tehokkaasti ja mukavasti kylmimmälläkin säällä. Lämmityselementti on päkiän kohdalla, joten pohjalliset tuottavat miellyttävää lämpöä erityisesti varpaille mutta myös muualle jalkapohjiin.

NEVERCOLD Dakota -pohjallisten akut sijoitetaan erillisten akkupantojen taskuihin. Akkupannat puolestaan kiinnitetään jalkojen ympärille, esim. pohkeisiin tai nilkkoihin. Virtalähteinä toimivat tehokkaat ja pienikokoiset litium-ioni-akut ladataan joko pohjallisten mukana toimitettavalla kahden akun verkkolaturilla tai lisävarusteena saatavalla autolaturilla.

NEVERCOLD Dakota -pohjallisissa on kolmiportainen lämpötilan säätö. Lämmitysvoimakkuus valitaan akussa olevalla painonapilla. Painonapin valon väri ilmaisee valitun lämmitysvoimakkuuden. Täydellä teholla lämmityselementtien lämpötila on 60 °C ja akunkestoaika noin 4 tuntia. Alimmalla teholla lämmityselementtien lämpötila on 40 °C ja akunkestoaika noin 8 tuntia. Lämmityksen voi myös kytkeä painonapista kokonaan pois silloin, kun sille ei ole tarvetta.

Tuote lisätty
99.00 €
80.00 €

Protective Jodhpur, Mountain Horse, myös junior koot

Rasvanahkaiset turvakengät Mountain Horselta tallitöihin ja ratsastukseen. Kärjessä metallisuoja ja myös kengän pohja täyttää turvakenkä-vaatimukset. Hyvän pohjamuotoilun ansiosta kenkä on erittäin mukava jalassa.

Tuote lisätty
99.00 €