Cavallo Halina takki

Lämmin parkatakki fleecevuorella, hihoissa liukas vuori. Hengittävä ja vedenpitävä. Kauluksessa ohut huppu. Kiristys vyötäröllä, takana halkio. Väri tummansininen.

Tuote lisätty
215.00 €

Horseware Cassie softshell

Kevyt softshell takki, teipatut saumat, kauluksessa huppu.

Tuote lisätty
99.00 €
-50% Horseware Cleona takki

Horseware Cleona takki

Ohut ja miellyttävä takki päällä, pitää kevyen sateen.

Tuote lisätty
75.00 €
37.50 €
-30% Horseware Mogoro takki

Horseware Mogoro takki

Miesten Platinum-malliston pusakka. Kevyttä materiaalia, verkkovuori. Vetoketjulliset sivutaskut. Väri beige, koko L.

Tuote lisätty
95.00 €
66.50 €

HV Polo Nucla Takki

Naisten pitkä lämmin toppatakki. Veden ja tuulenpitävää sekä hengittävää kangasta. Irrotettavassa hupussa pehmeä keinoturkisvuori. Korkea neppareilla kiinnitettävä sisäkaulus napakkaa resoria, myös irrotettavissa. Vyötäröllä sisäpuolella kiristysnyöri. Takana neppareilla suljettava halkio. Edessä kaksi vetokeju- ja kaksi nepparitaskua. lkasaumassa ja vetoketjutaskujen suulla kiiltävät tereet. Väri musta.

Tuote lisätty
229.00 €

Imperial Riding Glittery Takki

Naisten kaunis takki, jossa etupuoli kevyttoppaa, selkä ja hihat softshelliä. Edessä vetoketjutaskut. Hihansuissa ja helmassa resorit. Kauluksessa kimaltava logoteksti. Väri oliivin vihreä ja musta.

Tuote lisätty
85.00 €
-59.00€ Kingsland Brandy takki

Kingsland Brandy takki

Kevyt toppatakki Dupont täytteellä, unisex mitoitus.Selän KL kirjaimet heijastavia.

Tuote lisätty
199.00 €
140.00 €

Kingsland Brocken Takki

Unisex takki. Veden- ja tuulenpitävä kevyt kangas, jossa teipatut saumat. Lämmin ja hengittävä DuPont-täyte. Yksinkertaisen tyylikäs takki, jossa hupun sisällä tehosteraita ja hihassa silikoninen logo. Edessä vetoketjutaskut. Kaksisuuntainen vetoketju. Väri tummansininen.

Tuote lisätty
315.00 €

Kingsland Cale naisten takki

Tyylikäs, pehmeän harmaa takki korkealla ja paksulla kauluksella. Takki on hengittävä ja vedenpitävä, Dupont-täyte. Mustat tehosteet vetoketjussa, taskun- ja hihansuissa. Rinnassa pieni KL-logo. Koko XS

Tuote lisätty
199.00 €

Kingsland Classic Bomber

Unisex-koon suosittu klassikkotakki. Kevyesti topattu, fleecevuori vartalo-osassa, hihoissa liukas nylonvuori. Kingsland-brodeeraus vasemmassa hihassa ja KL-brodeeraus takakauluksessa. Vetoketjulliset etu- ja povitaskut. Värit tummansininen ja punainen.

Tuote lisätty
169.00 €

Kingsland Classic Ladys Bomber jacket

Linjakas klassikkotakki naisten mitoituksella. Kevyesti topattu, fleecevuori vartalo-osassa, hihoissa liukas nylonvuori. Kingsland-brodeeraus vasemmassa hihassa ja KL-brodeeraus takakauluksessa. Vetoketjulliset etu- ja povitaskut. Väri tummansininen.

Tuote lisätty
169.00 €
-49.00€ Kingsland Classic softshell

Kingsland Classic softshell

Classic- malliston softshell takki. Vetoketjutaskut, hihabroderaus, unisex-mitoitus.

Tuote lisätty
169.00 €
120.00 €

Kingsland Hutt Toppatakki

Unisex-kokoinen muhkea toppatakki DuPont- vanulla. Vedenpitävä ja hengittävä. Takissa on irrotettava huppu ja hihoissa elastiset resorit peukkurei'illä. Vetoketjulliset taskut. Hupussa ja hartioissa tehosteena kiiltävää kangasta. Väri tummansininen.

Tuote lisätty
279.00 €

Kingsland Marbel Softshelltakki

Naisten tyylikäs softshelltakki. Vetoketjutaskut edessä. Vetoketjun päällä heijastinteippi. Korkea kaulus, jossa hyvin hengittävä verkkovuori. Väri tumman-/harmaansininen.

Tuote lisätty
189.00 €

Kingsland Maudit Untuvatakki

Naisten upea untuvatakki. Veden- ja tuulenpitävä, hengittävä kangas. Hyvin istuva huppu, jossa kiristysnyöri. Edessä vetoketjutaskut. Hillitty logo rinnassa. Väri tummansininen.

Tuote lisätty
249.00 €

Kingsland Sandy takki

Naisten lyhyt toppatakki, väri sininen. Kyljissä joustavat kaistaleet, korkeassa kauluksessa resori, hihansuissa vetoketjut. Ketjut ja nepparit kullanvärisiä. Tuulen- ja vedenpitävä, hengittävä.

Tuote lisätty
209.00 €