Letityskuminauha rusetilla, keskellä sydän

Tuote lisätty
8.00 €

Loveson Hyönteisloimi Deluxe

Tämä vahvempaa kangasta oleva hyönteisloimi on suunniteltu suojaamaan hevosesi tai ponisi hyönteisten puremiltaa ja auringon haitallisilta uv-säteiltä. Loimessa on liukas vuori lapojen ja harjan kohdalla estämässä hankauksesta aiheutuvaa karvan tai jouhien katkeilua. Mahaläppä ja iso häntä läppä.

Tuote lisätty
54.00 €

Loveson Seepra Hyönteisloimi

Kevyt ja hengittävä hyönteisloimi. Iso häntä- ja mahaläppä.  Vuori lapojen ja harjan kohdalla ehkäisee karvojen hankautumista. Seeprakuvio.

Tuote lisätty
49.00 €

Horseware Mack in a sack saderatsastusloimi

Sateenpitävä ratsastusloimi hevosille, jossa aukot jalustimille. Häntälenkki, yksi mahavyö ja edessä kiinnitys. Väri musta.

Tuote lisätty
59.00 €

Fair Play Lucia

Upea kisapaita kauniilla yksityiskohdilla. Yläosa edestä ja takaa joustavaa pitsiä.. Edessä strassein koristeltu Fair Play logo.

Paita on valmistettu hengittävästä ja nopeasti kuivuvasta teknisestä materiaalista, miellyttävä ja kauniisti istuva.

Tuote lisätty
45.00 €

Cavalor Cool Sens

Pesuaine, joka virkistää hevosesi lihaksistoa sekä kehoa kovan treenin jälkeen.
Cavalor Cooling Wash jäähdyttää hevosen jalkoja ja kehoa rasituksen jälkeen. Se myös edistää ja nopeuttaa kuivumista.

Cavalor Cooling Wash sisältää sekoituksen aromaattisia öljyjä, jotka puhdistavat ja virkistävät kehoa ja lihaksia kovan rasituksen jälkeen. Cavalor Cooling Washia voidaan käyttää myös pienten vammojen desinfiointiin.

Sekoita yksi korkillinen (15 ml) 4 litraan kylmää vettä. Levitä tämä seos sienellä hevosen iholle, erityisesti selkään ja jalkoihin. Huuhtelu ei ole välttämätöntä. Älä ylitä annostusta. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä aineen joutumista silmiin. Ei lasten ulottuville.

Pakkaus: pullo 500ml

Tuote lisätty
24.00 €

Equiline Rarity Este/yleishuopa

Tukeva, muotonsa pitävä sininen yleis/estehuopa. Huovan sisäpuoli on erityisen pehmeää puuvillaa. Sisäpuoli valkaisematon ja värjäämätön, jotta hevonen ei joudu kosketuksiin kemikaalien kanssa. Materiaalit ovat antibakteeerisia ja hypoallergisia. Huovassa on 900 grammainen puuvilla-villasekoite toppaus, siinä on erityinen, hengittävyyttä lisäävä ACS2 systeemi ja iskunvaimennus. Reunassa sininen nyöri. Kaunis logobrodeeraus hopealla ja blingeillä, koko full.

Tuote lisätty
119.00 €

Equiline Rarity kouluhuopa

Tukeva, muotonsa pitävä harmaa kouluhuopa. Huovan sisäpuoli on erityisen pehmeää puuvillaa. Sisäpuoli valkaisematon ja värjäämätön, jotta hevonen ei joudu kosketuksiin kemikaalien kanssa. Materiaalit ovat antibakteeerisia ja hypoallergisia. Huovassa on 900 grammainen puuvilla-villasekoite toppaus, siinä on erityinen, hengittävyyttä lisäävä ACS2 systeemi ja iskunvaimennus. Reunassa harmaa nyöri. Kaunis logobrodeeraus hopealla ja blingeillä, koko full.

Tuote lisätty
119.00 €

Equiline Precious kouluhuopa

Tukeva, muotonsa pitävä viininpunainen kouluhuopa. Huovan sisäpuoli on erityisen pehmeää puuvillaa. Sisäpuoli valkaisematon ja värjäämätön, jotta hevonen ei joudu kosketuksiin kemikaalien kanssa. Materiaalit ovat antibakteeerisia ja hypoallergisia. Huovassa on 900 grammainen puuvilla-villasekoite toppaus, siinä on erityinen, hengittävyyttä lisäävä ACS2 systeemi ja iskunvaimennus. Reunassa viininpunainen ja kristallinyöri, koko full.

Tuote lisätty
129.00 €

Kingsland Amber tekninen pikee

Tuote lisätty
72.95 €

SD Classic korvakorut

Kauniit korvakorut.

Materiaali nikkelivapaata, ruostumatonta terästä.

Tuote lisätty
17.50 €

SD nutturaverkko

Tuote lisätty
4.00 €