Satuloiden vuokraus

Satuloiden vuokraus

Meiltä on mahdollista myös vuokrata satuloita, tämä palvelu sopii erityisesti tilanteisiin jolloin hevosen selkä on muuttumassa, eikä kannata ostaa satulaa lyhyelle ajalle (nuoret hevoset, työnpariin tauolta palaavat jne). Myös ongelmaselkäisille, joille tarvitaan tavallista pidempi kokeiluaika satulan vuokraus voi olla hyvä vaihtoehto.

Vuokrattavat satulat löytyvät verkkokaupan valikosta kohdasta satulat, vuokrahinnat 79€-199€/kk määräytyvät satulan myyntihinnan mukaan. 

Myyntihinta 500-800€, vuokra 79€

Myyntihinta 801-1600€, vuokra 99€

Myyntihinta 1601-2500€, vuokra 149€

Myyntihinta yli 2501€, vuokra 199€

 

Vuokrausehdot:

 

  1. Vuokra maksetaan jokaiselta alkavalta kuukaudelta etukäteen Satulavyön tilille. Minimivuokrausaika on 1kk ja maksimi 6kk, jonka jälkeen sopimus on uusittava.

  2. Satula vuokrataan siinä kunnossa kun se sopimuksen tekohetkellä on. Satula tulee palauttaa puhdistettuna samassa kunnossa, pois lukien normaalista käytöstä ja huolellisesta säilytyksestä huolimatta aiheutunut tavanomainen kuluminen. Vuokralleottaja on velvollinen korvaamaan satulalle aiheutuneet vahingot korjauskulujen osalta/ satulan arvonalenemisen osalta. Jos satula palautuu käyttökelvottomana, on vuokralleottaja velvollinen korvaamaan koko satulan arvon Satulavyölle.

  3. Jos vuokranmaksu viivästyy 7vrk eräpäivästä on Satulavyöllä oikeus irtisanoa vuokrasopimus päättymään välittömästi. Tällöin vuokralleottajan on palautettava satula viivytyksettä Satulavyön liikkeeseen. Satulavyöllä on oikeus periä vuokraa viivästysajalta. Ongelmatilanteissa teemme välittömästi rikosilmoituksen anastetusta satulasta, sekä siirrämme saatavamme perintäyhtiön hoidettavaksi.

  4. Vuokrasuhteen päättyessä on vuokralleottajan palautettava satula Satulavyöhön seuraavana arkipäivänä, tai jätettävä satula Matkahuollon tai Postin kuljetettavaksi. Vuokralleottaja vastaa palautuskustannuksista.

  5. Vuokralleottaja voi lunastaa satulan itselleen kesken tai vuokrakauden päättyessä sopimalla siitä Satulavyön kanssa, tällöin alkuperäisestä myyntihinnasta hyvitetään jo maksetut vuokramaksut, enintään 6 kuukauden ajalta. Satula on Savon Ratsutarvike Satulavyö OY:n omaisuutta niin kauan, kunnes se on kokonaisuudessaan maksettu.