Klippauskoneen vuokraus

Vuokraamme klippauskonetta:

Nouto ja palautus myymälään arkisin klo 10-17, lauantaisin 10-14.

Suosittelemme soittamaan  050 331 0952, tai sähköpostilla varmistamaan posti@satulavyo.fi, että kone on myymälässä. 

Koneena akkukäyttöinen ammattilaistenkin suosima Lister Liberty. 

Laitteen alennetusta melu- ja tärinätasosta johtuen, leikkaamisesta tulee rauhallisempaa. Liberty -klipperissä ei ole puhdistettavia ilmansuodattimia, mikä tekee laitteen kunnossa pidosta erittäinen helppoa. Ominaisuudet: Kolme eri virtalähdevaihtoehtoa; verkkovirta, akkupakkaus tai auton akku. Akkupakkaus mahdollistaa 2.5 tunnin yhtäjaksoisen leikkaamisen. Patentoitu, ilmastoitu leikkurin pää ehkäisee terien ja pään kuumenemista ja täten leikkuria on mukavampi käyttää. Tämä teknologia ehkäisee myös karvan lentämistä kasvoillesi leikkaamisen aikana. Ylikuormituskatkaisin suojaa moottoria tukoksista johtuvilta vaurioilta.

Vuokrahinnat:

1 vuorokausi, palautus seuraavana päivänä klo 17 mennessä: 30€

Lauantaista maanantaihin 50€

Perjantaista maanantaihin 60€

 

Kone huolletaan ja terät teroitetaan säännöllisesti. Ilmoitathan mikäli toiminnassa ilmenee ongelmia, jotta osaamme puuttua asiaan. Ole rehellinen ja kerro, jos kone on esim pudonnut, jotta seuraava ei saa rikkinäistä konetta. Satulavyö vastaa tavanomaisista huoltokustannuksista ja terien teroittamisesta, mutta asiakas on velvollinen korvaamaan esim pudotessa hajonneen koneen tai vaurioituneen terän.

 

Tärkeitä asioita klipatessasi hevosta:

 

1. Varaa riittävästi aikaa, valoisa ja rauhallinen tila, jossa lattia on kuiva.

2. Älä klippaa yksin, vaan pyydä kaveri paikalle, joka auttaa tarvittaessa. Saatat tarvita apukäsiä esim. nostamaan hevosen etujalkaa ajellessa kainaloita, joissa hyvin poimuinen iho.

3. Klippaa aina vain puhdasta ja kuivaa hevosta, näin säästetään koneen terää ja hevosen ihoa. 

4. Jotkut hevoset pelkäävät koneen ääntä, hyvä apu on laittaa pumpulit korviin. Toiset tarvitsee rauhoittaa klippausta varten. Ekaa kertaa hevosta klipatessa kannattaa sen antaa tottua ääneen ja tärinään. Ennen varsinaisen klippauksen aloittamista käynnistä kone, ja paina tärisevä kone hevosta vasten, ole toimiessasi määrätietoinen ja rauhallinen. Kun hevonen sietää tämän, voit aloittaa klippauksen.

5. Huolehdi ettei hevonen missään tilanteessa pääse astumaan latausjohdon päälle.

6. Öljyä kone ja terät ennen klippauksen aloittamista, mukana on öljypullo. Tarkista klippauksen aikana, ettei terä kuumene ja polta hevosta, pidä tarvittaessa taukoja. Öljyä konetta ja terää myös välillä, heti jos koneen ääni muuttuu, on aika lisätä öljyä.

7. Ajele aina vastakarvaan ja suunnittele etukäteen rajat, ne voi esim piirtää liidulla hevoseen.