Prestige Paris Classic D W, 17/34 +2

Tuotekoodi: 01260622

Uusi.

Sovitettavana

Satula on mahdollista vuokrata 1-3kk:n ajan 199€/kk, maksetut vuokrat hyvitetään kyseisen satulan ostossa.

Paris Classic -estesatula edustaa Prestigen uusinta Jump Line -mallistoa, joka on kehitetty tämän päivän urheilu-harrastehevosille ja poneille. Paris Classic on rungoltaan ja ulkonäöltään ns. "riisuttu" malli Prestigen uusimmasta X-Paris New -mallista. Paris Classic -malli on Prestigen yksi suosituimmista estesatuloista, koska siinä on Premium satuloiden X-Teknologian villapaneelit eli kaikki mahdollinen hevoselle, mutta ratsastajaa ajatellen siinä on hinnaltaan edullisempi Standard -runko (ilman X-Teknologiaa). 

PRESTIGE SATULOIDEN RUNGOT ON MUOKATTAVIA, IKUINEN RUNKOTAKUU.

Prestigen rungot ovat valmistettu kestävästä nailonkuituseoksesta ilman metallivahvisteita, joten ne ovat vähintään 1kg kevyempiä kuin tavanomaiset satulat. Prestige lupaa kaikille satuloilleen ikuisen runkotakuun, käsittäen normaalissa käytössä tapahtuneet runkovauriot. Satulan runkoa voidaan portaattomasti muokata eli leventää/kaventaa +/- 2cm sen alkuperäisestä koosta. 

Prestige myöntää uuden satulan nahalle ja ompeleille 2 vuoden (24kk) takuun. Satulat valmistetaan Italiassa käsityönä erittäin korkealaatuisista nahoista, jotka käsitellään ympäristöystävällisillä ja kasviperäisillä nahankäsittelyaineilla.

Paris Classic -satulassa on suorahko "flat" runko sekä kantikas takakaari. Satulan runko on istuinluiden kohdalta leveähkö, joten ratsastaja saa erinomaisen tuen ja vakaan tuntuman istuinluilleen. Satulan keskiosaan painotetussa istuimessa on myös keskeltä kapeahko istuin, joka parantaa ratsastajan lantion asentoa sekä edesauttaa ratsastajaa pääsemään hyvin lähelle hevosta "Close Contact". 

Paris Classic D -satulan siivet ovat tuplanahkaa (D) eli 2-kertaista kokonaan öljyttyä, notkeaa ja hyvin ainutlaatuisen pidon omaavaa vasikannahkaa. Istuimessa ja polvityynyissä on myös erinomaista pitoa antavaa öljyttyä vasikannahkaa. Paris Classic on 2-siipinen malli, jonka alimmissa siivissä jalkatuet ovat kiinni. Satulan siivet voidaan tilata oman tarpeen mukaan erikokoisina (S, M, L, XL). Lisäksi siipiin voidaan tilata +2/4cm lisälevennys, jolloin satula sopii hieman pidemmille ratsastajille (katso kuva). Yleisin siipikoko on M-koko, jossa on +2cm lisälevennys (+2M).

2 700.00 €

Satuloiden kokeilu

Voit noutaa satulan kokeiltavaksi myymälästä.  Voit myös pyytää satula-auton vierailemaan tallilla hevosesi luona, sovitusmaksu 40€. (katso kohdasta satula-auto)

Satulan kokeiluaika on 7vrk, jonka jälkeen satula on toimitettava hyvin puhdistettuna myymäläämme. 

Muutama huomio kokeillessasi satuloitamme:

1. Kokeilija vastaa satulasta kokeilujakson ajan ja on velvollinen korvaamaan satulalle aiheutuneet vauriot, tai satulan katoamisen. Satula on myyjän omaisuutta, kunnes se on kokonaan maksettu.

2. Säilytä satula lukitussa tilassa kissojen ulottumattomissa telineellä huovan tai muun pehmusteen päällä.

3. Huolehdi, ettei vaatteissasi tai esim saappaissasi ole satulaa naarmuttavia vetoketjuja tms.

4. Jos kokeilet uutta satulaa, käytä pehmeitä jalustinhihnoja, uusia satuloita kokeillessasi laita jalustinhihnat koukkuun siiven alta (paitsi hypätessä).

5. Jos satulaa ei palauteta viipymättä kokeiluajan päättyessä, laskutamme ylimenevistä päivistä vuokrahinnaston mukaisesti. Olethan siis yhteydessä myymälään hyvissä ajoin, jos tarvitset pidemmän kokeiluajan.

Ottamalla satulamme kokeiltavaksi sitoudut noudattamaan yllä olevia sääntöjä.