Prestige Paris Classic D W, 17/34 +2/tarjous

Tuotekoodi: 01260622

Uusi. Sovitettavana 

Paris Classic -estesatula edustaa Prestigen uusinta Jump Line -mallistoa, joka on kehitetty tämän päivän urheilu-harrastehevosille ja poneille. Paris Classic on rungoltaan ja ulkonäöltään ns. "riisuttu" malli Prestigen uusimmasta X-Paris New -mallista. Paris Classic -malli on Prestigen yksi suosituimmista estesatuloista, koska siinä on Premium satuloiden X-Teknologian villapaneelit eli kaikki mahdollinen hevoselle, mutta ratsastajaa ajatellen siinä on hinnaltaan edullisempi Standard -runko (ilman X-Teknologiaa). 

PRESTIGE SATULOIDEN RUNGOT ON MUOKATTAVIA, IKUINEN RUNKOTAKUU.

Prestigen rungot ovat valmistettu kestävästä nailonkuituseoksesta ilman metallivahvisteita, joten ne ovat vähintään 1kg kevyempiä kuin tavanomaiset satulat. Prestige lupaa kaikille satuloilleen ikuisen runkotakuun, käsittäen normaalissa käytössä tapahtuneet runkovauriot. Satulan runkoa voidaan portaattomasti muokata eli leventää/kaventaa +/- 2cm sen alkuperäisestä koosta. 

Prestige myöntää uuden satulan nahalle ja ompeleille 2 vuoden (24kk) takuun. Satulat valmistetaan Italiassa käsityönä erittäin korkealaatuisista nahoista, jotka käsitellään ympäristöystävällisillä ja kasviperäisillä nahankäsittelyaineilla.

Paris Classic -satulassa on suorahko "flat" runko sekä kantikas takakaari. Satulan runko on istuinluiden kohdalta leveähkö, joten ratsastaja saa erinomaisen tuen ja vakaan tuntuman istuinluilleen. Satulan keskiosaan painotetussa istuimessa on myös keskeltä kapeahko istuin, joka parantaa ratsastajan lantion asentoa sekä edesauttaa ratsastajaa pääsemään hyvin lähelle hevosta "Close Contact". 

Paris Classic D -satulan siivet ovat tuplanahkaa (D) eli 2-kertaista kokonaan öljyttyä, notkeaa ja hyvin ainutlaatuisen pidon omaavaa vasikannahkaa. Istuimessa ja polvityynyissä on myös erinomaista pitoa antavaa öljyttyä vasikannahkaa. Paris Classic on 2-siipinen malli, jonka alimmissa siivissä jalkatuet ovat kiinni. Satulan siivet voidaan tilata oman tarpeen mukaan erikokoisina (S, M, L, XL). Lisäksi siipiin voidaan tilata +2/4cm lisälevennys, jolloin satula sopii hieman pidemmille ratsastajille (katso kuva). Yleisin siipikoko on M-koko, jossa on +2cm lisälevennys (+2M).

2 700.00 €