Prestige X-Meredith DW 17/33 +2cm

Tuotekoodi: 04400722

Lähes uusi, sovituskäytössä ollut.

Satula on mahdollista vuokrata 1-3kk:n ajan 199€/kk, maksetut vuokrat hyvitetään kyseisen satulan ostossa.

Prestige X-Meredith New D satulassa on käytetty Prestigen uusinta X-Teknologiaa, joten siinä on niin ratsastajalle kuin hevoselle hyvin ainutlaatuisia huippuominaisuuksia. X-Teknologian ansiosta satula pystyy tarjoamaan uudensukupolven hevosille ja tämän päivän ratsukoille parhaimmat mahdolliset edellytykset huipputason suorituksiin. Prestigen X-Meredith -estesatula on suunniteltu yhdessä olympiamitalisti Meredith Michaels-Beerbaum kanssa.

PRESTIGE SATULOIDEN RUNGOT ON MUOKATTAVIA, IKUINEN RUNKOTAKUU.

Prestigen rungot ovat valmistettu kestävästä nailonkuituseoksesta ilman metallivahvisteita, joten ne ovat vähintään 1kg kevyempiä kuin tavanomaiset satulat. Prestige lupaa kaikille satuloilleen ikuisen runkotakuun, käsittäen normaalissa käytössä tapahtuneet runkovauriot. Satulan runkoa voidaan portaattomasti muokata eli leventää/kaventaa +/- 2cm sen alkuperäisestä koosta. 

Prestige myöntää uuden satulan nahalle ja ompeleille 2 vuoden (24kk) takuun. Satulat valmistetaan Italiassa käsityönä erittäin korkealaatuisista nahoista, jotka käsitellään ympäristöystävällisillä ja kasviperäisillä nahankäsittelyaineilla.


X-Meredith New -satulassa on X-Teknologian suorahko "flat" runko sekä kantikas takakaari. Satulan runko on istuinluiden kohdalta leveähkö, joten ratsastaja saa erinomaisen tuen ja vakaan tuntuman istuinluilleen. X-Teknologian rungoissa on ratsastajan istuinluiden alle kohdennetut läpi rungon integroidut erittäin pehmeät ja iskuja vaimentavat Shock-Absorbine -tyynyt sekä elastiset "IN-OUT" Membranes -kalvot. X-Teknologian runko vaimentaa ratsastajan istuinluihin kohdistavia "iskuja", tekee istuintuntumasta erittäin pehmeän sekä helpottaa ratsastajaa saamaan vakaan ja tasapainoisen istunnan. Satulan takaosaan painotetussa istuimessa on myös keskeltä kapeahko "narrow twist", joka parantaa ratsastajan lantion asentoa sekä edesauttaa ratsastajaa pääsemään hyvin lähelle hevosta "Close Contact". X-Meredith New -estesatula sopii erittäin hyvin harrastelijoille ja ammattilaisille.

X-Meredith New D -satulan siivet ovat tuplanahkaa (D) eli 2-kertaista kokonaan öljyttyä, notkeaa ja hyvin ainutlaatuisen pidon omaavaa vasikannahkaa. Siivissä on tyylikkäät kohokuvioinnit ja nahkaan painettu "X-Meredith"-logo. Satulan kulmikkaassa takakaaressa on tyylikäs valkoinen koristekuviointi. Istuimessa ja polvityynyissä on myös erinomaista pitoa antavaa öljyttyä vasikannahkaa. 

Siipi: X-Meredith New on 2-siipinen malli, jonka alimmissa siivissä jalkatuet ovat kiinni. Satulan siivet voidaan tilata oman tarpeen mukaan erikokoisina (S, M, L, XL). Lisäksi siipiin voidaan tilata +2/4cm lisälevennys, jolloin satula sopii hieman pidemmille ratsastajille (katso kuva). Yleisin siipikoko on M-koko, jossa on +2cm lisälevennys (+2M).

Paneelit: Satulassa on laakeahkot X-Teknologian villapaneelit, joissa on käytetty perinteisen villahuovan "felt" lisäksi erittäin pehmeää, kennomaista ja elastista Honeycomb -materiaalia ja iskuja vaimentavaa ja joustavaa Sponge -pehmustetta sekä erittäin korkealaatuista ja synteettistä Dacro -toppausvillaa (katso kuva). Satulan laakeahkot, pehmeät ja joustavat X-Teknologian villapaneelit jakavat ratsastajan painoa tasaisesti laajalle alueelle, joten satulassa on erinomainen istuvuus ja vakaus niin hevoselle kuin ratsastajalle. Lisäksi satulassa on matalahkot (ohuet) paneelit, joten ratsastajaa pääsee hyvin lähelle hevosta "Close Contact". Paneelit soveltuvat hieman taaksepäin nousevaan selkään.

 

3 439.00 €