Sprenger Novocontact kolmipala

Tuotekoodi: 40456

Sprengerin hellä ja silti tarvittaessa tehokas kolmipalakuolain. Kuolaimen suuosa on Sprengerin patentoitu Sensogan. Kuolanirenkaat ruostumatonta terästä. Paksuus 16 mm ja renkaiden halkaisija 70mm.

Sprenger Novocontact on uusi innovatiivinen kuolainsarja jossa kuolaimen uusi  muotoilu yhdistyy hellään ja hevoselle miellyttävään kuolaimeen tuoden kuitenkin, tarpeen niin vaatiessa, intensiivisemmän vaikutuksen. Kuolaimen täysin uusi ovaali muoto antaa kuolaimelle, perinteistä nivel- tai kolmipalakuolainta laajemman kontaktipinnan kieleen jolloin paine kohdistuu hellästi isommalle alueelle. Kun voimakkaampi ohjasapu on tarpeen, kuolaimen muodon vaikutus tehostuu ja kieleen kohdistuva paine muuttuu kapeammaksi ja siten intensiivisemmäksi. Laajasti testattu uusi malli joka tuo aivan uudenlaisen herkän ja hellän tuntuman hevoseen.


Suosittelemme erityisesti hevosille jotka helposti painavat kädelle tai purevat kuolaimeen kiinni vastustaessaan ohjasapuja.

142.00 €
71.00 €

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

-50% Sprenger novocontact bridong 3-pala

Sprenger novocontact bridong 3-pala

Sprengerin hellä ja silti tarvittaessa tehokas kolmipalakuolain. Kuolaimen suuosa on Sprengerin patentoitu Sensogan. Kuolainrenkaat ruostumatonta terästä. Paksuus 12 mm ja renkaiden halkaisija 55mm.

Sprenger Novocontact kuolainsarja jossa kuolaimen uniikki muotoilu yhdistyy hellään ja hevoselle miellyttävään kuolaimeen tuoden kuitenkin, tarpeen niin vaatiessa, intensiivisemmän vaikutuksen. Kuolaimen ovaali muoto antaa kuolaimelle, perinteistä nivel- tai kolmipalakuolainta laajemman kontaktipinnan kieleen jolloin paine kohdistuu hellästi isommalle alueelle. Kun voimakkaampi ohjasapu on tarpeen, kuolaimen muodon vaikutus tehostuu ja kieleen kohdistuva paine muuttuu kapeammaksi ja siten intensiivisemmäksi. 

Suositellaan erityisesti hevosille jotka helposti painavat kädelle tai purevat kuolaimeen kiinni vastustaessaan ohjasapuja.

Tuote lisätty
139.00 €
69.50 €