Horseware Amigo Comp Sheet

Hyvin muotoiltu ratsastusloimi, vedenpitävä ja hengittävä materiaali, sisäpinta fleeceä.
Heijastimet ja häntälenkki.

Väri sininen

Koot 

M= 130-140cm, 6'0 - 6'3

L= 145-155cm, 6'6 - 6'9

XL= 160-165cm, 7,0 - 7,3

Tuote lisätty
64.95 €

Horseware Amigo Jersey Cooler

Cooleri kuivatukseen, talliin ja kuljetukseen. Irrotettavat ristivyöt.

Tuote lisätty
49.00 €

Horseware Mio All In One Turnout Heavy 350g, 130cm

Mio sarjan ulkotoppaloimi, 350g fullneck. Pintakangas 600D polyester, vedenpitävä.

Tuote lisätty
118.00 €

Horseware Mio All In one Turnout medium 200g, 125cm

Horsewaren Mio-sarjan fullneck ulkoloimi 200g:n täytteellä, liukas vuori, loimi on kevyt käsitellä.

Tuote lisätty
99.00 €

Horseware Mio All-In-One Turnout, lite 0g

Sadeloimi kiinteällä kaulakappaleella, ristivyöt. Hengittävä materiaali. Loimi on miellyttävän kevyt hevosen päällä, sekä pukea ja riisua.

Koot 145cm ja 160cm myymälässä.

Tuote lisätty
93.00 €

Horseware Mio Insulator heavy 300g

Horsewaren Mio-sarjan tallitoppaloimi 300g, liukas sisä- ja ulkopinta, johon ei jää kuivikkeet kiinni. Hyvä leikkaus takaa miellyttävän istuvuuden. Tähän loimeen ei saa kaulakappaletta tai liner-vuorta kiinnitettyä.

Tuote lisätty
67.00 €

Horseware Mio Insulator medium 150g

Horsewaren Mio-sarjan tallitoppaloimi 150g, liukas sisä- ja ulkopinta, johon ei jää kuivikkeet kiinni. Hyvä leikkaus takaa miellyttävän istuvuuden. Tähän loimeen ei saa kaulakappaletta tai liner-vuorta kiinnitettyä.

Tuote lisätty
62.00 €

Horseware Rambo G.P. Helix Stable Sheet

Hyvin hengittävä talliloimi, käytetty kangas siirtää kosteuden pois hevosesta. Koko 130cm myymälässä.
Tuote lisätty
99.00 €
-29.00€ Horseware Rhino Pony All In One Heavy, koko 115/5,6''

Horseware Rhino Pony All In One Heavy, koko 115/5,6''

Horsewaren poniloimi fullneck. Ulkokangas on erittäin kestävää 1000D ballistista nailonia. 400g lämpösidottu, antistaattinen ja antibakteerinen vuori pitää ponin lämpimänä. Hyvä muotoilu, ristivyöt ja edessä V-kiinnitys.

Koko 115, reiluhko mitoitus. Helmamitta 168cm.

Tuote lisätty
209.00 €
180.00 €

Horseware Rhino Wug Turnout Lite, 6'9/155cm

Rhino Wug (highneck) suosituissa 0g:n sadeloimissa on vahva 1000den polypropyleeni kangas. Uusitussa mallissa on muotoleikkaukset alahelmassa parantamassa istuvuutta ja samalla loimen helma kääntyy suojaamaan myös mahaa.

  • Edistyksellinen Barrier Technology antaa tuplasuojan sadetta vastaan.
  • Loimen päällipinta on vedenpitävää ja hengittävää 1000den polypropyleeniä, joka on 50 – 100 % vahvempaa materiaalia kuin yleisesti loimissa käytettävä polyester. Polypropyleeni on erittäin vahvaa ja samalla kevyttä, johon ei vesi imeydy, vaan pisarat jäävät pintaan.
  • Seuraavana on vedenkestävä kerros Aqua Trans – materiaalia.Tämän ansiosta loimi säilyy vedenpitävänä, vaikka päällipinta rikkoontuisi.
  • Antistaattinen ja antibakteerinen vuorikangas ulkoloimessa ja kaulakappaleessa.
  • Karvan kulumista ehkäisevä kiiltävä polyester-vuori.
  • Patentoitu v-etusolkikiinnitys ja kolmepiste kiinnitys mahavöissä takaavat täydellisen istuvuuden. Lisäksi heijastimet.
  • Horsewaren istuva highneck
Tuote lisätty
189.00 €
 
Horseware-loimet

Horseware valmistaa laadukkaita ja hyvin istuvia loimia. Horsewaren ulkoloimet (turnout) on valmistettu sateenpitävästä ja hengittävästä polyesterkankaasta. Valikoima on monipuolinen sisältäen talliloimet, linerit ja coolerit, sekä ulkokäyttöön kevyistä sadeloimista paksuihin ja rankempaakin kulutusta kestäviin toppaloimiin. Useat ulkoloimet saa perusmallina, kiinnitettävällä kaulakappaleella (plus), tai kiinteällä ns. fullneck-kaulalla (all-in-one).

Alla esitellään lyhyesti Horsewaren loimien mallit.

MIO

Mio ulkoloimet on sateenpitäviä ja hengittäviä 600D polyesteristä valmistettuja peruskäyttöön soveltuvia kevyitä loimia. Saatavilla TURNOUT perusmalli ja All-In-One, eli kiinteällä ns fullneck-kaulakappaleella oleva loimi. Mio-sarjassa on myös tallitoppa-, cooler- ja talliloimia.

AMIGO HERO 6

UIkoloimissa on klassinen Horsewaren muotoilu kaksi etukiinnitystä ja ristivyöt, istuvuutta ja käyttömukavuutta lisää helman muotoilu etujalan kohdalta ja liukas sisävuori. Sateenpitävä ja hengittävä 600D polyesterkangas. Saatavilla perusmalli Amigo Hero 6, Amigo Hero 6 Plus, johon kaulakappale kiinnitettävissä ja Amigo Hero 6 All-In-One, joka kiinteällä kaulaosalla.

AMIGO BRAVO 12

Sama klassinen ja hyvän istuvuuden takaava muotoilu, kuin Amigo Hero loimissa. Bravot on valmistettu paremmin kulutusta kestävästä, sateenpitävästä ja hengittävästä 1200D polyesterkankaasta. Saatavilla perusmalli Amigo Bravo 12 Original, Amigo Bravo 12 Plus, johon kaulakappale kiinnitettävissä, Amigo Bravo 12  All-In-One, joka kiinteällä kaulaosalla, sekä Amigo Bravo 12 Wug, jossa korkeampi ns. highneck- kaulaosa.

AMIGO-sarjassa on paljon erilaisia tallitoppaloimia, talliloimia, coolereita ja fleeceloimia.

RHINO

Rhino-mallin loimet ovat kestäviä kulutusloimia, ulkoloimien 1000 denierin päällikangas on tanakkaa tekoa, lukot ja soljet kestävät pitkään ja loimet pitävät vettä vielä vuosienkin jälkeen. Sisäloimissa Rhinon valtti on liukaspintainen, hengittävästä polyesteriseoksesta valmistettu ulkokangas, johon ei tartu kuivikkeet.

RAMBO  

Rambo-malliston loimet ovat loimien eliittiä. Ne on ehdottomasti markkinoiden kestävimmät loimet. Lähes kaikissa Rambon malleissa on vatsavöissä 3-pistekiinnitys sekä häntälenkissä muovivahviste lian kerääntymisen ehkäisemiseksi. Rambon mallistosta löytyy patentoituja loimia: OPTIMO, jossa taataan lähes täydellinen liikkuvuus hevoselle, sekä VARI-LAYER, joka on hevoselle äärimmäisen lämmin vuorivaihtoehto, ollen samalla ultrakevyt. Hyönteisloimipuolella VAMOOSE-loimen kankaassa itsessään on permetriini-ainetta, joka karkoittaa ötököitä. Sisäloimissa on laaja ja kattava valikoima, tallitoppaloimia, coolereita, fleecejä, kevyitä talliloimia kevät- ja syksykäyttöön.