Horseware Amigo Comp Sheet

Hyvin muotoiltu ratsastusloimi, vedenpitävä ja hengittävä materiaali, sisäpinta fleeceä.
Heijastimet ja häntälenkki.

Väri sininen

Koot 

M= 130-140cm, 6'0 - 6'3

L= 145-155cm, 6'6 - 6'9

XL= 160-165cm, 7,0 - 7,3

Tuote lisätty
64.95 €

Horseware Amigo Bravo 12 plus 250g, 130cm

Vahvapintainen 1200 D ulkotoppaloimi irrotettavalla kaulakappaleella ja 250g täyteellä. Edessä on Horsewaren patentoima Front Disc Closure kiinnityssysteemi, joka antaa hevosen etuosalle tilaa liikkua ja on kevyt. Loimessa on kolme vyötä vatsan alla. Niiden ansiosta loimen muotoiltu helma kääntyy suojaamaan myös hevosen vatsaa. Loimi istuu hyvin ja antaa hevoselle luonnollisen liikkumavapauden. Liukas vuori ei kuluta karvaa.

Loimeen saa halutessaan kiinnitettyä Liner – aluloimen, jolloin loimi muuntautuu kätevästi vielä paksummaksi toppaloimeksi

Heijastavat tereet. Väri Harmaa.

Tuote lisätty
185.00 €

Horseware Amigo Hero 900 All In one 200g, koko 145cm

Hyvin muotoiltu loimi, joka miellyttävä hevosen päällä, kiinteä kaulakappale on samaa saumatonta kangasta kuin varsinainen loimi. Vahva pintakangas 600D, 200g:n täyte. Ristivyöt. Hengittävä materiaali.

Tuote lisätty
124.00 €

Horseware Amigo Hero Ripstop Plus 100g

Amigo Hero Ripstop Plus hengittävä ulkoloimi, jossa 100 g täyte. Amigo Hero loimi istuu hyvin hevosen päällä ja on erittäin kevyt. Horseware Amigo Hero ulkoloimessa on hyvä leikkaus etujalkojen kohdalla, joka antaa lisää tilaa etujalkojen liikkeelle. Loimessa ristivyöt ja häntäläppä. Ulkoloimessa (sadeloimessa) on liukas sisäpinta, joten loimi on helppo riisua. Sisältää Irroitettavan kaulakappaleen. 

Tuote lisätty
109.00 €

Horseware Amigo Hero Ripstop Plus Lite 0g

Amigo Hero Ripstop Plus hengittävä, vuoriton ulkoloimi. Amigo Hero loimi istuu hyvin hevosen päällä ja on erittäin kevyt. Horseware Amigo Hero ulkoloimessa on hyvä leikkaus etujalkojen kohdalla, joka antaa lisää tilaa etujalkojen liikkeelle. Loimessa ristivyöt ja häntäläppä. Ulkoloimessa (sadeloimessa) on liukas sisäpinta, joten loimi on helppo riisua. Sisältää Irroitettavan kaulakappaleen. 

Tuote lisätty
99.00 €

Horseware Amigo Insulator All-in-one Heavy 350g, 155cm

Horsewaren Amigo fullneck sisätoppaloimi 350g. Liukas sisä- ja ulkopinta, johon ei jää kuivikkeet kiinni. Loistavan muotoilun ansiosta hyvä istuvuus. Lämmin loimi kovemmillekin pakkasille.

Tuote lisätty
135.00 €

Horseware Amigo Insulator Hood med, kaulakappale

Kaulakappale Horsewaren sisätoppaloimiin, paksuus 150g.

Tuote lisätty
40.00 €

Horseware Amigo Insulator lite 100g

Horsewaren Amigo sisätoppaloimi 100g, liukas sisä- ja ulkopinta, johon ei jää kuivikkeet kiinni. Loistavan muotoilun ansiosta hyvä istuvuus. Tähän loimeen voit kiinnittää kaulakappaleen tai Iiner vuoriloimen.

Tuote lisätty
84.00 €

Horseware Amigo Jersey Cooler

Cooleri kuivatukseen, talliin ja kuljetukseen. Irrotettavat ristivyöt.

Tuote lisätty
49.00 €

Horseware Liner 100g, 160cm

Aluloimi, jonka saa kiinnitettyä useimpiin Horseware talli -ja ulkoloimiin. Ei mahavöitä.

Loimessa on takana soljet kiinnittämistä varten sekä edessä tarrat, jotka sopivat päällimmäisen loimen kaula aukossa oleviin lenkkeihin. Lisäksi loimessa on edessä vahva tarra kiinnitys. Loimen voi siis pukea yhtä aikaa päälimäisen loimen kanssa ja ne kulkevat yhdessä.

Tuote lisätty
69.00 €

Horseware Mio All In One Turnout Heavy 350g

Mio sarjan ulkotoppaloimi, 350g fullneck. Pintakangas 600D polyester, vedenpitävä.

Tuote lisätty
118.00 €

Horseware Mio All In one Turnout medium 200g

Horsewaren Mio-sarjan fullneck ulkoloimi 200g:n täytteellä, liukas vuori, loimi on kevyt käsitellä.

Tuote lisätty
99.00 €

Horseware Mio All-In-One Turnout, lite 0g

Sadeloimi kiinteällä kaulakappaleella, ristivyöt. Hengittävä materiaali. 

Tuote lisätty
93.00 €

Horseware Mio Insulator heavy 300g

Horsewaren Mio-sarjan tallitoppaloimi 300g, liukas sisä- ja ulkopinta, johon ei jää kuivikkeet kiinni. Hyvä leikkaus takaa miellyttävän istuvuuden. Tähän loimeen ei saa kaulakappaletta tai liner-vuorta kiinnitettyä.

Tuote lisätty
67.00 €

Horseware Mio Insulator medium 150g

Horsewaren Mio-sarjan tallitoppaloimi 150g, liukas sisä- ja ulkopinta, johon ei jää kuivikkeet kiinni. Hyvä leikkaus takaa miellyttävän istuvuuden. Tähän loimeen ei saa kaulakappaletta tai liner-vuorta kiinnitettyä.

Tuote lisätty
62.00 €

Horseware Rambo G.P. Helix Stable Sheet

Hyvin hengittävä talliloimi, käytetty kangas siirtää kosteuden pois hevosesta. Koko 130cm myymälässä.
Tuote lisätty
99.00 €
 
Horseware-loimet

Horseware valmistaa laadukkaita ja hyvin istuvia loimia. Horsewaren ulkoloimet (turnout) on valmistettu sateenpitävästä ja hengittävästä polyesterkankaasta. Valikoima on monipuolinen sisältäen talliloimet, linerit ja coolerit, sekä ulkokäyttöön kevyistä sadeloimista paksuihin ja rankempaakin kulutusta kestäviin toppaloimiin. Useat ulkoloimet saa perusmallina, kiinnitettävällä kaulakappaleella (plus), tai kiinteällä ns. fullneck-kaulalla (all-in-one).

Alla esitellään lyhyesti Horsewaren loimien mallit.

MIO

Mio ulkoloimet on sateenpitäviä ja hengittäviä 600D polyesteristä valmistettuja peruskäyttöön soveltuvia kevyitä loimia. Saatavilla TURNOUT perusmalli ja All-In-One, eli kiinteällä ns fullneck-kaulakappaleella oleva loimi. Mio-sarjassa on myös tallitoppa-, cooler- ja talliloimia.

AMIGO HERO 6

UIkoloimissa on klassinen Horsewaren muotoilu kaksi etukiinnitystä ja ristivyöt, istuvuutta ja käyttömukavuutta lisää helman muotoilu etujalan kohdalta ja liukas sisävuori. Sateenpitävä ja hengittävä 600D polyesterkangas. Saatavilla perusmalli Amigo Hero 6, Amigo Hero 6 Plus, johon kaulakappale kiinnitettävissä ja Amigo Hero 6 All-In-One, joka kiinteällä kaulaosalla.

AMIGO BRAVO 12

Sama klassinen ja hyvän istuvuuden takaava muotoilu, kuin Amigo Hero loimissa. Bravot on valmistettu paremmin kulutusta kestävästä, sateenpitävästä ja hengittävästä 1200D polyesterkankaasta. Saatavilla perusmalli Amigo Bravo 12 Original, Amigo Bravo 12 Plus, johon kaulakappale kiinnitettävissä, Amigo Bravo 12  All-In-One, joka kiinteällä kaulaosalla, sekä Amigo Bravo 12 Wug, jossa korkeampi ns. highneck- kaulaosa.

AMIGO-sarjassa on paljon erilaisia tallitoppaloimia, talliloimia, coolereita ja fleeceloimia.

RHINO

Rhino-mallin loimet ovat kestäviä kulutusloimia, ulkoloimien 1000 denierin päällikangas on tanakkaa tekoa, lukot ja soljet kestävät pitkään ja loimet pitävät vettä vielä vuosienkin jälkeen. Sisäloimissa Rhinon valtti on liukaspintainen, hengittävästä polyesteriseoksesta valmistettu ulkokangas, johon ei tartu kuivikkeet.

RAMBO  

Rambo-malliston loimet ovat loimien eliittiä. Ne on ehdottomasti markkinoiden kestävimmät loimet. Lähes kaikissa Rambon malleissa on vatsavöissä 3-pistekiinnitys sekä häntälenkissä muovivahviste lian kerääntymisen ehkäisemiseksi. Rambon mallistosta löytyy patentoituja loimia: OPTIMO, jossa taataan lähes täydellinen liikkuvuus hevoselle, sekä VARI-LAYER, joka on hevoselle äärimmäisen lämmin vuorivaihtoehto, ollen samalla ultrakevyt. Hyönteisloimipuolella VAMOOSE-loimen kankaassa itsessään on permetriini-ainetta, joka karkoittaa ötököitä. Sisäloimissa on laaja ja kattava valikoima, tallitoppaloimia, coolereita, fleecejä, kevyitä talliloimia kevät- ja syksykäyttöön.