-5.00€ Bucas Buzz-off mask, Hyönteishuppu, xs

Bucas Buzz-off mask, Hyönteishuppu, xs

Hyönteismaski tukevaa kangasta, uv-suojattu.

Tuote lisätty
25.00 €
20.00 €

Eskadron Pro Cover verkkoloimi

Eskadronin coolerloimi, jossa selän päällä oleva kangasosa pitää selkälihakset lämpinä rasituksen jälkeen ja tiheä polyesteriverkko suojaa hevosen hyönteisiltä. Säkäpehmuste teddyä. Irroitettavat ristivyöt ja häntälenkki. Edessä tarra ja solkikiinnitys. Tummansininen ja beige.

Tuote lisätty
69.00 €

Horseware Amigo Hyönteishuppu, pony

Hyönteisiltä sekä auringon UV säteilyltä hevosen silmiä ja korvia suojaava huppu. Hyvä leikkaus ja istuvuus. Helppo pukea ja riisua. Pitävä tarrakiinnitys, reunoissa pehmeä keinokarva estämässä hiertymiä. Värit hopea-fuksia ja hopea-tummansininen. Koot pony, cob ja full.

Tuote lisätty
24.00 €

Hyönteishuppu

Hyönteishuppu pehmeää ja joustavaa lycraa sekä verkkoa. Väri musta, koot shetland-xfull

Tuote lisätty
16.90 €
-25.00€ Hyönteisloimi QHP

Hyönteisloimi QHP

Tiivis ja kevyt hyönteisloimi. Irrotettava kaulakappale kiinnittyy kolmella tarralla. Mukana myös päähuppu turpaläpällä. Kuvasta poiketen kanttinauhat saman väriset siniset, kuin loimi.

Tuote lisätty
85.00 €
60.00 €

Loveson Hyönteisloimi Deluxe, koko 140cm

Tämä vahvempaa kangasta oleva hyönteisloimi on suunniteltu suojaamaan hevosesi tai ponisi hyönteisten puremiltaa ja auringon haitallisilta uv-säteiltä. Loimessa on liukas vuori lapojen ja harjan kohdalla estämässä hankauksesta aiheutuvaa karvan tai jouhien katkeilua. Mahaläppä ja iso häntä läppä.

Tuote lisätty
54.00 €

Loveson hyönteisloimi, koko 160cm

Kevyt ja hengittävä hyönteisloimi. Iso häntä- ja mahaläppä.  Liukas vuori lapojen ja harjan kohdalla ehkäisee karvojen hankautumista. Väri hopea.

Tuote lisätty
44.00 €

QHP Hyönteishuppu ratsastukseen

Hyönteishuppu, jonka saat kiinnitettyä suitsiin tarrojen avulla. Korvat ja korvien väli pehmeää lycraa, alempaa paksumpaa kangasta, jolloin pysyy irti hevosen silmistä. UV-suojattu. Koko full.

Tuote lisätty
13.95 €
-15.00€ QHP Ihottumaloimi, koko 110cm

QHP Ihottumaloimi, koko 110cm

Tiivis hyönteis- ja allergialoimi.

Tuote lisätty
80.00 €
65.00 €