Equiline Rio

Tuotekoodi: 07200107203

Myymälässä mustana kouluhuopa.

Tilaustuote, toimitusaika 7-14vrk.

Tukeva ja upea, muotonsa pitävä Equiline Octagon koristeltuna kahdella eri nyörillä, hopealla ja mustapohjaisella kristallinyörillä. Koulu- tai este/yleismalli.

 Huovan sisäpuoli on erityisen pehmeää puuvillaa. Sisäpuoli valkaisematon ja värjäämätön, jotta hevonen ei joudu kosketuksiin kemikaalien kanssa. Materiaalit ovat antibakteeerisia ja hypoallergisia. Huovassa on 900 grammainen puuvilla-villasekoite toppaus, siinä on erityinen, hengittävyyttä lisäävä ACS2 systeemi ja iskunvaimennus. Koko full.

 

143.90 €

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Roeckl Light Grip Ratsastushanskat

Kevyt, synteettinen käsine. Erinomainen pito ja loistava istuvuus tekevät tästä hanskasta kestosuosikin.

Voit käyttää esim. kosketusnäyttö-puhelintasi myös hanskat kädessä!

Tuote lisätty
40.00 €

Esteraippa 65cm

Sirohko esteraippa kumisella läpällä, pituus 65cm

Tuote lisätty
14.50 €

Equiline Gerald Soundless korvahuppu

Equilinen laadukas ja tehokkaasti ääntä eristävä korvahuppu. Ääntä eristävissä korvaosissa sisä- ja ulkopinnat on puuvillaa ja niiden välinen sisäkerros ääntä eristävää teknistä materiaalia. Equilinen puuvilla on hypoallergeenista, myrkytöntä ja antibakteerista materiaalia, joten se soveltuu myös iho-ongelmista kärsiville ja herkkäihoisille hevosille. Korvahuppu suojaa hyönteisiltä ja eristää tehokkaasti melua ja ääniä, joten se auttaa hevosta keskittymään paremmin kilpailusuoritukseen ja tehtäviin. Korvahuppua voidaan käyttää myös muissa hevosta jännittävissä tilanteissa kuten kuljetuksissa. Equilinen brodeerattu logo vasemmassa korvaosassa.

Saatavilla pony, cob ja full kokoisina sekä väreissä musta, tummansininen ja ruskea (ei pony). 

Mahdollisuus tilata myös nyöreillä ja kristalleilla kustomoituna. Ole yhteydessä myymälään.

Tuote lisätty
77.90 €