Back on Track kouluhuopa, valkea

Tuote lisätty
79.00 €

Back on Track Koulusatulahuopa

Hyvin istuva satulahuopa korkeaksi nostetulla etuosalla, joka mahdollistaa paremman tilan hevosen sään ja huovan väliin. Satulahuovassa on ainutlaatuinen Welltex- vaikutus. Huovassa on tarralliset lenkit satulavyölle ja vastinhihnoille.

Tuote lisätty
79.00 €

Bucas Max kouluhuopa, valkoinen

Tuote lisätty
54.00 €

Equiline Octagon kouluhuopa, 1 nyöri

Tukeva, muotonsa pitävä kouluhuopa. Huovan sisäpuoli on erityisen pehmeää puuvillaa. Sisäpuoli valkaisematon ja värjäämätön, jotta hevonen ei joudu kosketuksiin kemikaalien kanssa. Materiaalit ovat antibakteeerisia ja hypoallergisia. Huovassa on 900 grammainen puuvilla-villasekoite toppaus, siinä on erityinen, hengittävyyttä lisäävä ACS2 systeemi ja iskunvaimennus. Koko full.

 

Tuote lisätty
89.00 €

Equiline Octagon tilaushuopa

Tämän hetkiset mallit ja värit Octagon huopiin, sekä nyöreihin.

Huovissa on uutena tarralla avattava lenkki satulavyölle ja kiinnityslenkki vastinhihnoihin on poistettu kaikista malleista.

Tuote lisätty
89.00 €

Equiline Pendant kouluhuopa

Tukeva, muotonsa pitävä valkoinen kisahuopa. Huovan sisäpuoli on erityisen pehmeää puuvillaa. Sisäpuoli valkaisematon ja värjäämätön, jotta hevonen ei joudu kosketuksiin kemikaalien kanssa. Materiaalit ovat antibakteeerisia ja hypoallergisia. Huovassa on 900 grammainen puuvilla-villasekoite toppaus, siinä on erityinen, hengittävyyttä lisäävä ACS2 systeemi ja iskunvaimennus. Reunassa valkoinen, hopea ja hopeaglitter nyörit. Koot full ja xfull (5cm pidempi ja korkeampi kuin full)

Tuote lisätty
99.00 €

Equiline Rio

Tukeva, muotonsa pitävä kouluhuopa Octagon koristeltuna kahdella eri nyörillä, hopealla ja mustapohjaisella kristallinyörillä.

 Huovan sisäpuoli on erityisen pehmeää puuvillaa. Sisäpuoli valkaisematon ja värjäämätön, jotta hevonen ei joudu kosketuksiin kemikaalien kanssa. Materiaalit ovat antibakteeerisia ja hypoallergisia. Huovassa on 900 grammainen puuvilla-villasekoite toppaus, siinä on erityinen, hengittävyyttä lisäävä ACS2 systeemi ja iskunvaimennus. Koko full.

 

Tuote lisätty
129.00 €

Eskadron Cotton koulusatulahuopa

Eskadronin klassikkohuopa hopeisella nyörillä. Väri valkoinen.

Tuote lisätty
45.00 €

Eskadron Platinum Velvet Crystal, kouluhuopa

Laadukas ja näyttävä satulahuopa. Ihanan pehmeää samettia, kristallikoristeet. Nopeasti kuivuva cool dry-tekninen vuori. Hyvin muotoiltu huopa, teddykarvapehmuste sään kohdalla. Koko full.

Tuote lisätty
79.00 €

Glen Gordon Luxury Saddle Pad

Upea huopa kunnon kimalluksilla! Satulavyön lenkkien kohdalla vahvikekangas. Hevosta vasten hengittävä ja nopeasti kuivuva coolmax kangas.

Katso myös saman sarjan korvahuppu!

Tuote lisätty
79.00 €

Kingsland Seldovia Satulahuopa

Tyylikäs Kingsland metallinhohtopintainen satulahuopa. Nopeasti kuivuvalla Coolmax-vuorilla. Huopaa koristaa kaksi nyöriä ja vasemmalla puolella Kingsland metallilaatta. Harmaassa ja violetissa huovassa hologrammilaatta. 

Tuote lisätty
79.95 €

Palermo kouluhuopa

Satiinipintainen tyylikäs huopa, jossa puuvillapinta hevosta vasten. Koristeluna kaksi nyöriä ja strassit, koko full.

Tuote lisätty
49.00 €
-11.50€ SD Design Classic satulahuopa

SD Design Classic satulahuopa

Kaunis, paksu ja tyylikäs huopa quick dry-vuorilla, reunassa kaksi nyöri.

Koko cob

Tuote lisätty
80.50 €
69.00 €

SD GEM Saddle pad

Upea kiiltäväpintainen satulahuopa

* Sisäpuoli on valmistettu ainutlaatuisesta Quick Dry -materiaalista, joka tekee huovasta hengittävän.
* Huopa on kiiltävää metallista kangasta, joka on likaa hylkivä.
* Huopa pysyy hyvin paikoillaan, hyvä säkätila
* Klassinen ja tyylikäs SD-logo vasemmalla puolella.
 

* Metallihohtoinen huopa säilyttää muodon ja värin pesun jälkeen.
* Käsinpesu tai enintään 30 asteen pesu ilman huuhteluainetta. Pese huopa mielellään pesupussissa. Venytä kevyesti pesun jälkeen ja ripusta kuivumaan.

Tuote lisätty
75.00 €