Back on Track Koulusatulahuopa

Hyvin istuva ja muotonsa pitävä satulahuopa. Satulahuovassa on ainutlaatuinen Welltex- vaikutus. Huovassa on tarralliset lenkit satulavyölle ja vastinhihnoille.

Tuote lisätty
79.00 €

Equiline Octagon kouluhuopa, 1 nyöri

Tukeva, muotonsa pitävä kouluhuopa. Huovan sisäpuoli on erityisen pehmeää puuvillaa. Sisäpuoli valkaisematon ja värjäämätön, jotta hevonen ei joudu kosketuksiin kemikaalien kanssa. Materiaalit ovat antibakteeerisia ja hypoallergisia. Huovassa on 900 grammainen puuvilla-villasekoite toppaus, siinä on erityinen, hengittävyyttä lisäävä ACS2 systeemi ja iskunvaimennus. Koko full.

 

Tuote lisätty
117.50 €

Equiline Octagon tilaushuopa

Tämän hetkiset mallit ja värit Octagon huopiin, sekä nyöreihin.

Huovissa on uutena tarralla avattava lenkki satulavyölle ja kiinnityslenkki vastinhihnoihin on poistettu kaikista malleista.

Tuote lisätty
104.50 €

Equiline Rio

Tilaustuote, toimitusaika 7-14vrk.

Tukeva ja upea, muotonsa pitävä Equiline Octagon koristeltuna kahdella eri nyörillä, hopealla ja mustapohjaisella kristallinyörillä. Koulu- tai este/yleismalli.

 Huovan sisäpuoli on erityisen pehmeää puuvillaa. Sisäpuoli valkaisematon ja värjäämätön, jotta hevonen ei joudu kosketuksiin kemikaalien kanssa. Materiaalit ovat antibakteeerisia ja hypoallergisia. Huovassa on 900 grammainen puuvilla-villasekoite toppaus, siinä on erityinen, hengittävyyttä lisäävä ACS2 systeemi ja iskunvaimennus. Koko full.

 

Tuote lisätty
143.90 €
-50% Glen Gordon Luxury Saddle Pad

Glen Gordon Luxury Saddle Pad

Upea huopa kunnon kimalluksilla! Satulavyön lenkkien kohdalla vahvikekangas. Hevosta vasten hengittävä ja nopeasti kuivuva coolmax kangas.

Valkoinen koulu full.

Tuote lisätty
79.00 €
39.50 €
-50% Glen Gordon Pixie, pony

Glen Gordon Pixie, pony

Upea kisahuopa, jossa reunassa kiertää kaunis, sinisävyinen paljettikoristenauha. Sisäpuoli nopeasti kuivuvaa ja hengittävää coolmax materiaalia. Väri valkoinen. koko pony; pituus 57cm, korkeus satulavyön kohdalta 50cm.

Tuote lisätty
59.00 €
29.50 €
-50% Kingsland Prudhoe satulahuopa, pony

Kingsland Prudhoe satulahuopa, pony

Tyylikäs kisahuopa. Sisäpuoli nopeasti kuivuvaa, hengittävää kangasta. Silikoninen, musta KL-logo. Satulavyön kohdalla vahvike. Väri valkoinen. Koko pony. Pituus 50cm ja korkeus satulavyön kohdalta 47cm.

Tuote lisätty
72.95 €
36.48 €

Mattes Satulahuopa, useita värejä

Mattesin laadukas ja jämäkkä satulahuopa, tikkaus on suunniteltu mahdollisimman hyvin painetta jakavaksi ja myös pesusta toiseen ryhtinsä pitäväksi.

Quilt = pienempi kuviotikkaus

Quilt sheen = hieman kiiltäväpintainen huopa, isompi kuviotikkaus

Velvet = samettipintainen huopa, isompi kuviotikkaus.

Huovassa perinteiset lenkit satulavyölle ja vastinhihnoille, saatavana myös ilman.

Koko M, noin 16-16,5" satulaan, L noin 17" satulaan

1 nyörillä hinta 61,50e, kahdella nyörillä 72,10e

 

Tuote lisätty
61.50 €