Back on Track kouluhuopa, valkea

Tuote lisätty
79.00 €

Back on Track Koulusatulahuopa

Hyvin istuva satulahuopa korkeaksi nostetulla etuosalla, joka mahdollistaa paremman tilan hevosen sään ja huovan väliin. Satulahuovassa on ainutlaatuinen Welltex- vaikutus. Huovassa on tarralliset lenkit satulavyölle ja vastinhihnoille.

Tuote lisätty
79.00 €

Ekkia satulanmallinen satulahuopa

Satulan mallinen huopa koulusatulaan hengittävällä ja nopeasti kuivuvalla vuorilla, koko full, tummansininen.

Saatavana tilaamalla myös muita värejä

Tuote lisätty
19.90 €

Equiline Barnyc

Tyylikäs ja laadukas Octagon-huopa, koristeluna kimalteinen nauha ja metallinen Equiline merkki, koko full.

Tukeva, muotonsa pitävä huopa. Huovan sisäpuoli on erityisen pehmeää puuvillaa. Sisäpuoli valkaisematon ja värjäämätön, jotta hevonen ei joudu kosketuksiin kemikaalien kanssa. Materiaalit ovat antibakteeerisia ja hypoallergisia. Huovassa on 900 grammainen puuvilla-villasekoite toppaus, siinä on erityinen, hengittävyyttä lisäävä ACS2 systeemi ja iskunvaimennus.

Tuote lisätty
115.00 €

Equiline Octagon kouluhuopa/ 3 nyöriä

Tukeva, muotonsa pitävä kouluhuopa. Huovan sisäpuoli on erityisen pehmeää puuvillaa. Sisäpuoli valkaisematon ja värjäämätön, jotta hevonen ei joudu kosketuksiin kemikaalien kanssa. Materiaalit ovat antibakteeerisia ja hypoallergisia. Huovassa on 900 grammainen puuvilla-villasekoite toppaus, siinä on erityinen, hengittävyyttä lisäävä ACS2 systeemi ja iskunvaimennus. Koko full.

Huovassa on  koristeena 3 erillistä nyöriä.

Tuote lisätty
112.00 €

Equiline Octagon tilaushuopa

Tämän hetkiset mallit ja värit Octagon huopiin, sekä nyöreihin.

Huovissa on uutena tarralla avattava lenkki satulavyölle ja kiinnityslenkki vastinhihnoihin on poistettu kaikista malleista.

Tuote lisätty
89.00 €

Equiline Pendant kouluhuopa

Tukeva, muotonsa pitävä valkoinen kisahuopa. Huovan sisäpuoli on erityisen pehmeää puuvillaa. Sisäpuoli valkaisematon ja värjäämätön, jotta hevonen ei joudu kosketuksiin kemikaalien kanssa. Materiaalit ovat antibakteeerisia ja hypoallergisia. Huovassa on 900 grammainen puuvilla-villasekoite toppaus, siinä on erityinen, hengittävyyttä lisäävä ACS2 systeemi ja iskunvaimennus. Reunassa valkoinen, hopea ja hopeaglitter nyörit. Koko xfull (5cm pidempi ja korkeampi kuin full)

Tuote lisätty
99.00 €

Eskadron Cotton koulusatulahuopa

Eskadronin klassikkohuopa hopeisella nyörillä. Useita värejä.

Tuote lisätty
45.00 €

Glen Gordon Luxury Saddle Pad

Upea huopa kunnon kimalluksilla! Satulavyön lenkkien kohdalla vahvikekangas. Hevosta vasten hengittävä ja nopeasti kuivuva coolmax kangas.

Katso myös saman sarjan korvahuppu!

Tuote lisätty
79.00 €

Kingsland Dawn Velvet Satulahuopa

Kingsland Dawn Velvet, upea samettipintainen satulahuopa, este-, koulu-, tai ponikoossa. Näyttävä ja tyylikäs kristallireuna. Nopeasti kuivuva coolmax-vuori.

Tuote lisätty
94.95 €

Kingsland Prudhoe satulahuopa, pony

Tyylikäs kisahuopa. Sisäpuoli nopeasti kuivuvaa, hengittävää kangasta. Silikoninen KL-logo. Satulavyön kohdalla vahvike. Väri valkoinen. Koko pony.

Tuote lisätty
72.95 €

SD Design Classic satulahuopa

Kaunis, paksu ja tyylikäs huopa quick dry-vuorilla, reunassa kaksi nyöri.

Koko cob

Tuote lisätty
80.50 €