Equiline Octagon kouluhuopa, Pony, valkoinen 1 nyöri

Tukeva, muotonsa pitävä kouluhuopa. Huovan sisäpuoli on erityisen pehmeää puuvillaa. Sisäpuoli valkaisematon ja värjäämätön, jotta hevonen ei joudu kosketuksiin kemikaalien kanssa. Materiaalit ovat antibakteeerisia ja hypoallergisia. Huovassa on 900 grammainen puuvilla-villasekoite toppaus, siinä on erityinen, hengittävyyttä lisäävä ACS2 systeemi ja iskunvaimennus. Koko pony.

 

Tuote lisätty
79.00 €

Equiline Octagon tilaushuopa

Tämän hetkiset mallit ja värit Octagon huopiin, sekä nyöreihin.

Huovissa on uutena tarralla avattava lenkki satulavyölle ja kiinnityslenkki vastinhihnoihin on poistettu kaikista malleista.

Tuote lisätty
89.00 €

Eskadron Cottonhuopa, pony

Eskadronin Cottonhuopa poni-koossa.

Tuote lisätty
38.00 €

Glen Gordon Pixie

Upea kisahuopa, jossa reunassa kiertää kaunis, sinisävyinen paljettikoristenauha. Kaksi kokoa pony ja full, väri valkoinen.

Tuote lisätty
0.00 €

Kingsland Dawn Velvet Satulahuopa

Kingsland Dawn Velvet, upea samettipintainen satulahuopa ponikoossa. Näyttävä ja tyylikäs kristallireuna. Nopeasti kuivuva coolmax-vuori.

Tuote lisätty
94.95 €

Kingsland Prudhoe satulahuopa, pony

Tyylikäs kisahuopa. Sisäpuoli nopeasti kuivuvaa, hengittävää kangasta. Silikoninen KL-logo. Satulavyön kohdalla vahvike. Väri valkoinen. Koko pony.

Tuote lisätty
72.95 €
-15.95€ Kingsland Titlis yleishuopa

Kingsland Titlis yleishuopa

Tyylikäs satulahuopa nopeasti kuivuvalla Coolmax-vuorilla. Vahvike satulavyön kohdalla. Silikoninen KL-logo. Väri beige. Koko pony.

Tuote lisätty
84.95 €
69.00 €