-50% Bucas Super Galway 70cm

Bucas Super Galway 70cm

Kankainen satulavyö.

Tuote lisätty
26.00 €
13.00 €

Horse Comfort tasapainoitettu kouluvyö

Tasapainoitettu koulusatulavyö memory foamia, anatomisesti muotoiltu, leveä ja hevoselle miellyttävä, D-rengas apuohjille.

Tuote lisätty
59.00 €

Koulusatulavyö, neopreenia

Pehmeä ja napakka neopreenivyö ilman joustoja, leveys 11cm

Tuote lisätty
49.00 €

Kouluvyö

Anatomisesti muotoiltu kouluvyö, jossa pehmeä pehmuste. Vyön muoto antaa enemmän liikkumisvapautta ja parantaa suorituskykyä. Paine jakautuu tasaisemmin keskellä olevan leveän osan ansiosta. Vyössä on keskellä yksi rengas apuohjien kiinnitystä varten.

Tuote lisätty
79.00 €

Kouluvyö 50cm

Kevyesti muotoiltu nahkavyö joustoilla.

Tuote lisätty
89.00 €

Kouluvyö Zaldi

Anatomisesti muotoiltu erittäin laadukas ja pehmeä nahkainen kouluvyö. D-rengas systeemin ansiosta paine jakautuu tasaisesti, tehden siitä miellyttävän hevoselle. Väri musta.

Tuote lisätty
130.00 €

Mattes Anatomic satulavyö

Mattes Anatomic-vyö irroitettavalla lampaankarvalla.

Mattesin lampaankarvatuotteet on valmistettu korkealaatuisesta merinovillasta. Villan kuidut ovat nahassa tiiviisti ja luonnostaan kimmoisia. Lampaankarva toimiikin siten erinomaisena paineen jakajana. Ilma pääsee hyvin kiertämään luonnollisten kuitujen välissä, joten karva ei myöskään kuumenna liikaa.

Satulavyön valinnassa on erityisen tärkeä miettiä hevosen mallia, jotta satulavyön paine jakautuu tasaisesti hevosen ympärille. Mattes Anatomic on muotoiltu niin, että se on leveä keskiosasta ja kapenee kainaloiden kohdalle. Koulusatulavyön päät ovat leveät. Näin paine jakautuu hyvin hevosen vatsaa ja kylkiä vasten mutta etujalkojen taakse kainaloihin jää tilaa.

Muotoillut reunat ja karvapehmusteen ulottuminen vyön reunan yli vähentää painekohtien muodostumista ja hankaumien aiheutumista.

Mattes vyön sopiva pituus ja mittaus:

Sopivan pituinen vyö ulottuu molemmilta puolilta lähelle satulansiiven alareunaa. Oikean vyön koon saat selville mittaamalla. Tee mittaus satuloidulla hevosella, jolla vyö on kiinni. Mittaa satulansiiven alareunasta toiseen, vähennä siitä 30 cm ja pyöristä seuraavaan pituuteen.

Tuote lisätty
196.00 €

Passier anatomisesti muotoiltu kouluvyö joustoilla,75cm

Keskeltä leveämpi, anatomisesti muotoiltu vyö napakoilla joustoilla antaa tilaa kainaloille.

Laadukasta nahkaa, pehmeä sisäpuolelta, keskellä rengas apuohjia varten.

Tuote lisätty
139.00 €

Passier kouluvyö, anatomisesti muotoiltu mutkavyö

Anatomisesti muotoiltu, auttaa pitämään satulan oikealla paikalla. Tämä vyö sopii hevosille, joilla satulavyön luonnollinen paikka on edessä.  Pehmustettu, pehmeää nahkaa. Ilman joustoja. Musta.

Tuote lisätty
135.00 €

Prestige RP Koulusatulavyö

Uusi, paranneltu malli Prestigen ainutlaatuisesta ja palkitusta RP -koulusatulavyöstä. Uudistetussa satulavyössä on pienempi keskiosa, joten se sopii myös poneille ja kapeille hevosille. Prestigen Relaxed Performance (RP) satulavyön ainutlaatuinen muotoilu ja toimintaperiaate tarjoaa hevoselle maksimaalisen liikkumavapauden. 

Tuote lisätty
329.90 €