Prestige RP Koulusatulavyö

Tuotekoodi: 3A15200085100

Uusi, paranneltu malli Prestigen ainutlaatuisesta ja palkitusta RP -koulusatulavyöstä. Uudistetussa satulavyössä on pienempi keskiosa, joten se sopii myös poneille ja kapeille hevosille. Prestigen Relaxed Performance (RP) satulavyön ainutlaatuinen muotoilu ja toimintaperiaate tarjoaa hevoselle maksimaalisen liikkumavapauden. 

329.90 €

Prestigen RP -vyön vatsapaneelin muotoilu tasaa ja jakaa satulavyön paineen laajalle alueelle ollen hevoselle erittäin miellyttävä. Satulavyö on 2-osainen (ei irtoa toisistaan): vatsapaneeli pysyy hevosta vasten stabiilisti paikoillaan, ja itse vyöosa pääsee liikkumaan keskiosan läpi mukautuen hevosen liikkeeseen. Soikean vatsapaneeli "donitsimaisen" muotoilun tarkoituksena on vapauttaa täysin hevosen herkin alue. Lisäksi vyöosa sijoittuu tavanomaista satulavyötä noin kämmenen verran taaemmaksi antaen enemmän tilaa kainaloalueelle. Molemmissa päissä vyötä on kestävät rollerisoljet sekä joustot. Lisäksi vyössä on D-rengas apuohjien kiinnitystä varten. 

Satulavyön alue on hevoselle erittäin herkkää ja hermoratoja täynnä olevaa kehon aluetta (rintakehä, kainalot, kyljet), joten satulavyön paine vaikuttaa suoraan hevosen hermostoon ja liikkeeseen. Perinteinen satulavyö kiristää hevosta sivuttais-, risti- ja pitkittäissuunnassa vaikuttaen suoraan hevosen liikkeeseen ja liikeratoihin. Saadaksesi itse tunteen kuinka herkästä satulavyön alueesta on kysymys niin, painele ja tunnustele sormenpäillä omaa rintakehääsi ja kainaloitasi. Näin voit tuntea ja havainnoida kuinka herkästä alueesta on kysymys.