Prestige Philosophy K D 17/34 TESTISATULA

Tuotekoodi: TestisatulaPhilosophys

Prestigen testisatula, ole yhteydessä, jos haluat sovittaa satulaa.

Uudessa ja innovatiivisessa Philosophy koulusatulassa on unisex-runko, jossa on täysin uudenlainen muotoilu: ”COCCYX-PROTECTION-SYSTEEMI” (CPS) Tämä uusi geometrinen muotoilu suojelee ratsastajan istuinluita, selkärankaa ja häntäluuta. Satulan takaosa on 30% isompi kuin tavallisessa satulassa, se on erityisen pehmeä ja mukava CPS teknologian ansiosta.

Rungon etuosa on leveämpi kuin muissa satuloissa ja se antaa tilaa hevosen säälle ja trapeziuslihakselle. Rungonpäät on taaksetaivutetut, jotta satula ei paina lapaa. Ratsastaja pääsee lähelle hevosta, ilman että rajoittaa hevosen liikkumista. Polvituet ovat muotoillut ja seuraavat hevosen anatomiaa, ne ovat saatavana myös tarroilla. Tämä satula antaa trapeziuslihakselle kaiken sen tarvitseman vapauden. Paneelit ovat leveät, jolloin ratsastajan paino jakautuu leveämmälle alalle.

PRESTIGE SATULOIDEN RUNGOT ON MUOKATTAVIA, IKUINEN RUNKOTAKUU.

Prestigen rungot ovat valmistettu kestävästä nailonkuituseoksesta ilman metallivahvisteita, joten ne ovat vähintään 1kg kevyempiä kuin tavanomaiset satulat. Prestige lupaa kaikille satuloilleen ikuisen runkotakuun, käsittäen normaalissa käytössä tapahtuneet runkovauriot. Satulan runkoa voidaan portaattomasti muokata eli leventää/kaventaa +/- 2cm sen alkuperäisestä koosta. 

Prestige myöntää uuden satulan nahalle ja ompeleille 2 vuoden (24kk) takuun. Satulat valmistetaan Italiassa käsityönä erittäin korkealaatuisista nahoista, jotka käsitellään ympäristöystävällisillä ja kasviperäisillä nahankäsittelyaineilla.

3 749.00 €

https://www.prestigeitaly.com/en/p/PHILOSOPHY_K.xhtml

Satuloiden kokeilu

Voit noutaa satulan kokeiltavaksi myymälästä. Voit myös pyytää satula-auton vierailemaan tallilla hevosesi luona, sovitusmaksu 40€. (katso kohdasta satula-auto)

Satulan kokeiluaika on 7vrk, jonka jälkeen satula on toimitettava hyvin puhdistettuna myymäläämme. 

Muutama huomio kokeillessasi satuloitamme:

1. Kokeilija vastaa satulasta kokeilujakson ajan ja on velvollinen korvaamaan satulalle aiheutuneet vauriot, tai satulan katoamisen. Satula on myyjän omaisuutta, kunnes se on kokonaan maksettu.

2. Säilytä satula lukitussa tilassa kissojen ulottumattomissa telineellä huovan tai muun pehmusteen päällä.

3. Huolehdi, ettei vaatteissasi tai esim saappaissasi ole satulaa naarmuttavia vetoketjuja tms.

4. Jos kokeilet uutta satulaa, käytä pehmeitä jalustinhihnoja, uusia satuloita kokeillessasi laita jalustinhihnat koukkuun siiven alta (paitsi hypätessä).

5. Jos satulaa ei palauteta viipymättä kokeiluajan päättyessä, laskutamme ylimenevistä päivistä vuokrahinnaston mukaisesti. Olethan siis yhteydessä myymälään hyvissä ajoin, jos tarvitset pidemmän kokeiluajan.

Ottamalla satulamme kokeiltavaksi sitoudut noudattamaan yllä olevia sääntöjä.