Prestige X-D2 K Free 17/L (vastaa W)

Tuotekoodi: 08280622

Uusi.

Sovitettavana

Satula on mahdollista vuokrata 1-3kk:n ajan 199€/kk, maksetut vuokrat hyvitetään kyseisen satulan ostossa.

Prestige X-D2 K Free D. X-D2 Free on yksi Prestigen uusimmista ja innovatiivisimmista koulusatuloista, jossa on "Shoulder Free" -lapavapaus, joustolliset etuvastinhihnat sekä ainutlaatuinen X-teknologian joustava OTI "over tree injection" -runko. Prestigen X-teknologian ansiosta satula pystyy tarjoamaan uudensukupolven lyhytrunkoisille ja -selkäisille, isolapaisille ja -liikkeisille hevosille ja tämän päivän ratsukoille parhaimmat mahdolliset edellytykset huipputason suorituksiin. X-D2 Free -koulusatula on suunniteltu yhdessä satulaspesialisti Carsten Engelken kanssa.

PRESTIGE SATULOIDEN RUNGOT ON MUOKATTAVIA, IKUINEN RUNKOTAKUU.

Prestigen rungot ovat valmistettu kestävästä nailonkuituseoksesta ilman metallivahvisteita, joten ne ovat vähintään 1kg kevyempiä kuin tavanomaiset satulat. Prestige lupaa kaikille satuloilleen ikuisen runkotakuun, käsittäen normaalissa käytössä tapahtuneet runkovauriot. Satulan runkoa voidaan portaattomasti muokata eli leventää/kaventaa +/- 2cm sen alkuperäisestä koosta. 

Prestige myöntää uuden satulan nahalle ja ompeleille 2 vuoden (24kk) takuun. Satulat valmistetaan Italiassa käsityönä erittäin korkealaatuisista nahoista, jotka käsitellään ympäristöystävällisillä ja kasviperäisillä nahankäsittelyaineilla.

 

4 500.00 €

Satuloiden kokeilu

Voit noutaa satulan kokeiltavaksi myymälästä.  Voit myös pyytää satula-auton vierailemaan tallilla hevosesi luona, sovitusmaksu 40€. (katso kohdasta satula-auto)

Satulan kokeiluaika on 7vrk, jonka jälkeen satula on toimitettava hyvin puhdistettuna myymäläämme. 

Muutama huomio kokeillessasi satuloitamme:

1. Kokeilija vastaa satulasta kokeilujakson ajan ja on velvollinen korvaamaan satulalle aiheutuneet vauriot, tai satulan katoamisen. Satula on myyjän omaisuutta, kunnes se on kokonaan maksettu.

2. Säilytä satula lukitussa tilassa kissojen ulottumattomissa telineellä huovan tai muun pehmusteen päällä.

3. Huolehdi, ettei vaatteissasi tai esim saappaissasi ole satulaa naarmuttavia vetoketjuja tms.

4. Jos kokeilet uutta satulaa, käytä pehmeitä jalustinhihnoja, uusia satuloita kokeillessasi laita jalustinhihnat koukkuun siiven alta (paitsi hypätessä).

5. Jos satulaa ei palauteta viipymättä kokeiluajan päättyessä, laskutamme ylimenevistä päivistä vuokrahinnaston mukaisesti. Olethan siis yhteydessä myymälään hyvissä ajoin, jos tarvitset pidemmän kokeiluajan.

Ottamalla satulamme kokeiltavaksi sitoudut noudattamaan yllä olevia sääntöjä.