Prestige X-Helen II K FS D 17/34, testisatula

Tuotekoodi: 060000220

TESTISATULA, ole yhteydessä myymälään, jos haluat sovittaa satulaa.

Prestige Koulusatula X-Helen II K FS D. Uudessa X-Prestige Helen II Free Seat (FS) satulassa on laakeampi istuin. X-Helen II koulusatula on suunniteltu ja kehitetty yhteistyössä saksalaisen kouluratsastuksen olympiamitalistin Helen Langenhanenbergin kanssa. Satulassa on käytetty Prestigen X-teknologiaa, jonka ansiosta satula pystyy tarjoamaan uudensukupolven hevosille ja tämän päivän ratsukoille parhaimmat mahdolliset edellytykset huipputason suorituksiin. 

Istuimessa on erittäin pehmeä, laakea (free Seat) ja joustava istuinkumi (pehmuste), joka tarjoaa ratsastajalle parhaan mahdollisen istuinmukavuuden. Satulan erittäin syvä ja keskeltä kapea "very deep and narrow twist" istuin on istuinluiden kohdalta tavanomaista leveämpi, joten ratsastaja saa erinomaisen tuen ja vakaan tuntuman istuinluilleen. Lisäksi istuimen kapea keskiosa parantaa ratsastajan lantion asentoa ja edesauttaa ratsastajaa pääsemään hyvin lähelle hevosta "Close Contact". Prestige X-Helen II FS satula on rungoltaan ja ominaisuuksiltaan sama kuin X-Helen II, mutta siinä on laakeampi istuin. Laakeampi istuin tarjoaa ratsastajalle enemmän "liikkumatilaa ja -vapautta".

Satulassa on erittäin syvä X-teknologian "very deep" runko, jossa on ratsastajan istuinluiden alle kohdennetut läpi rungon integroidut erittäin pehmeät ja iskuja vaimentavat Shock-Absorbine -tyynyt sekä elastiset "IN-OUT" Membranes -kalvot, jotka stabiloivat ja kohdentavat ratsastajan istuinluut optimaaliseen kohtaan sekä tarjoaa ratsastajalle parhaan mahdollisen istuinmukavuuden (katso kuva). Satulan runkomalli ja paneelit sopivat parhaiten hevosille, joilla on kaarevahko/kaareva selkälinja. Satula on yksisiipinen.

PRESTIGE SATULOIDEN RUNGOT ON MUOKATTAVIA, IKUINEN RUNKOTAKUU.

Prestigen rungot ovat valmistettu kestävästä nailonkuituseoksesta ilman metallivahvisteita, joten ne ovat vähintään 1kg kevyempiä kuin tavanomaiset satulat. Prestige lupaa kaikille satuloilleen ikuisen runkotakuun, käsittäen normaalissa käytössä tapahtuneet runkovauriot. Satulan runkoa voidaan portaattomasti muokata eli leventää/kaventaa +/- 2cm sen alkuperäisestä koosta. 

Prestige myöntää uuden satulan nahalle ja ompeleille 2 vuoden (24kk) takuun. Satulat valmistetaan Italiassa käsityönä erittäin korkealaatuisista nahoista, jotka käsitellään ympäristöystävällisillä ja kasviperäisillä nahankäsittelyaineilla.

 

3 679.00 €

Satuloiden kokeilu

Voit noutaa satulan kokeiltavaksi myymälästä. Voit myös pyytää satula-auton vierailemaan tallilla hevosesi luona, sovitusmaksu 40€. (katso kohdasta satula-auto)

Satulan kokeiluaika on 7vrk, jonka jälkeen satula on toimitettava hyvin puhdistettuna myymäläämme. 

Muutama huomio kokeillessasi satuloitamme:

1. Kokeilija vastaa satulasta kokeilujakson ajan ja on velvollinen korvaamaan satulalle aiheutuneet vauriot, tai satulan katoamisen. Satula on myyjän omaisuutta, kunnes se on kokonaan maksettu.

2. Säilytä satula lukitussa tilassa kissojen ulottumattomissa telineellä huovan tai muun pehmusteen päällä.

3. Huolehdi, ettei vaatteissasi tai esim saappaissasi ole satulaa naarmuttavia vetoketjuja tms.

4. Jos kokeilet uutta satulaa, käytä pehmeitä jalustinhihnoja, uusia satuloita kokeillessasi laita jalustinhihnat koukkuun siiven alta (paitsi hypätessä).

5. Jos satulaa ei palauteta viipymättä kokeiluajan päättyessä, laskutamme ylimenevistä päivistä vuokrahinnaston mukaisesti. Olethan siis yhteydessä myymälään hyvissä ajoin, jos tarvitset pidemmän kokeiluajan.

Ottamalla satulamme kokeiltavaksi sitoudut noudattamaan yllä olevia sääntöjä.