Prestige X-Iceland D1 D 17/M vastaa MW

Tuotekoodi: 06661216

Uudenveroinen, ollut sovitussatulana.

Satulan leveys on muokattavissa +/-2cm, muokkaus sisältyy hintaan vuokrauksen ajan, sekä 2kk ajan myynnistä.

Satula on vuokrattavissa 199€/kk 1-6kk:n ajan, vuokrat hyvitetään saman satulan ostossa.

Satulassa on anatominen lapatila, se on villatopattu. Satula sopii suoraan/suorahkoon selkään. Paneelien pituus 45cm.

PRESTIGE SATULOIDEN RUNGOT ON MUOKATTAVIA, IKUINEN RUNKOTAKUU.

Prestigen rungot ovat valmistettu kestävästä nailonkuituseoksesta ilman metallivahvisteita, joten ne ovat vähintään 1kg kevyempiä kuin tavanomaiset satulat. Prestige lupaa kaikille satuloilleen ikuisen runkotakuun, käsittäen normaalissa käytössä tapahtuneet runkovauriot. Satulan runkoa voidaan portaattomasti muokata eli leventää/kaventaa +/- 2cm sen alkuperäisestä koosta. 

Prestige myöntää uuden satulan nahalle ja ompeleille 2 vuoden (24kk) takuun. Satulat valmistetaan Italiassa käsityönä erittäin korkealaatuisista nahoista, jotka käsitellään ympäristöystävällisillä ja kasviperäisillä nahankäsittelyaineilla.

3 600.00 €

Prestige Koulusatula X-Iceland D1 D. X-Iceland D1 on yksi suosituimpia Prestigen koulusatuloita, joka on rungoltaan ja ominaisuuksiltaan sama kuin Prestigen koulusatula X-D1 Zero, mutta siinä on laakeampi istuin. X-Iceland D1 -satulassa on ainutlaatuinen "Shoulder Free" -lapavapaus, joustava runko ja joustolliset etuvastinhihnat, jotka tarjoavat hevoselle maksimaalisen liikkumavapauden. X-Iceland D1 -satulassa on käytetty Prestigen uusinta X-teknologiaa, jonka ansiosta satula pystyy tarjoamaan uudensukupolven lyhytrunkoisille ja -selkäisille sekä isolapaisille ja -liikkeisille poneille ja hevosille erinomaisen liikkumavapauden ja ratsastajalle parhaan mahdollisen istuinmukavuuden. Prestigen X-Iceland D1 satula sopii erityisen hyvin myös matalasäkäisille, paksukaulaisille, erittäin lyhytrunkoisille ja "pyöreäselkäisille" islanninhevosille, sekä myös monille suomenhevosille.

Satulan istuin on keskeltä kapea ja syvä, joka parantaa ratsastajan lantion asentoa ja edesauttaa ratsastajaa pääsemään hyvin lähelle hevosta "Close Contact". Satulan runko on istuinluiden kohdalta tavanomaista leveämpi ja laakeampi, joten ratsastaja saa erinomaisen tuen ja vakaan tuntuman istuinluilleen. 

Satulan joustava X-teknologian "flexible" runko myötäilee hevosen liikkeitä, parantaa satulan istuvuutta ja on erittäin miellyttävä niin hevoselle kuin ratsastajalle. Satulan runkomalli ja paneelit sopivat parhaiten hevosille, joilla on suora/suorahko selkälinja. X-teknologian rungossa on ratsastajan istuinluiden alle kohdennetut läpi rungon integroidut erittäin pehmeät ja iskuja vaimentavat Shock-Absorbine -tyynyt sekä elastiset "IN-OUT" Membranes -kalvot, jotka stabiloivat ja kohdentavat ratsastajan istuinluut optimaaliseen kohtaan sekä tarjoaa ratsastajalle parhaan mahdollisen istuinmukavuuden.

Satulassa on hyvin ainutlaatuiset etu- ja takavastinhihnat. Joustolliset etuvastinhihnat edesauttavat hevosta hengittämään vapaammin ja liikkumaan rennommin. Takavastinhihnoissa on V-malliset kiinnityssysteemit, joiden ansiosta satula myötäilee hevosen liikkeitä paremmin ja edesauttaa satulaa pysymään paikoillaan. V-mallisten kiinnityssysteemien avulla takavastinhihnat voidaan tarpeen mukaan asettaa satulavyön kiinnittämisen yhteydessä hieman taaemmaksi, jolloin satulan istuvuutta voidaan tarpeen mukaan säätää hevoselle hyvinkin yksilöllisellä tavalla. Satulavyötä kiristettäessä takavastinhihnat suositellaan kiristettävän ensin, koska näin satula asettuu paremmin ja lapavapaus saadaan maksimoitua.

Satulassa on laakeahkot ja lapavapaat "Shoulder Free" X-teknologian villapaneelit. X-teknologian paneeleissa on käytetty perinteisen villahuovan "felt" lisäksi erittäin pehmeää, kennomaista ja elastista Honeycomb -materiaalia ja iskuja vaimentavaa ja joustavaa Sponge -pehmustetta sekä erittäin korkealaatuista ja synteettistä Dacro -toppausvillaa (katso kuva). Satulan laakeahkot, pehmeät ja joustavat X-teknologian villapaneelit jakavat ratsastajan painoa tavanomaisia paneeleja tasaisemmin laajemmalle alueelle, joten satulassa on maksimaalisen hyvä istuvuus ja vakaus niin hevoselle kuin ratsastajalle. Paneelien lapavapauden ansiosta satulan eturunko ja paneelit on lähes "vapaasti irti" hevosesta, joten hevosen lavat saavat maksimaalisen ja esteettömän liikkumavapauden (katso kuva). Näin suuri lapavapaus pystyy tarjoamaan uudensukupolven lyhytrunkoisille ja -selkäisille, isolapaisille ja -liikkeisille hevosille parhaimmat mahdolliset edellytykset huipputason suorituksiin. 

Prestigen leveämmät runkokoon L ja XL (35-37) satulat valmistetaan aina matalammilla paneeleilla, joten ne istuvat paremmin pyöreämmille ja selästään leveämmille hevosille. Lisäksi satulan takapaneeliruuvien avulla satulan takapaneelien korkeutta ja selkäkanavan leveyttä voidaan tarpeen mukaan muuttaa. 

X-Iceland D1 -satula on suunniteltu käytettävän yhdessä satulaa edestä kohottavan Prestige Trapezium Etupadin kanssa, joka tulee uuden satulan mukana. Etupadin tarkoituksena on tarjota hevosen trapezium -lihaksille ja 3-suuntaan (eteen-taakse-sivuille) liikkuville etulavoille maksimaalinen liikkumavapaus. Pehmeä, huokoinen ja elastinen sekä "haitarimallinen" Trapezium Pad on valmistettu korkealaatuisesta Climatex -materiaalista. 

Satulan siivet ovat tuplanahkaa (D) eli 2-kertaista kokonaan öljyttyä, notkeaa ja hyvin ainutlaatuisen pidon omaavaa vasikannahkaa. Istuin ja polvityynyt on myös öljyttyä vasikannahkaa. Prestigen satulat valmistetaan korkealaatuisilla, kasviperäisillä ja ympäristöystävällisillä käsittelyaineilla käsitellyistä nahoista. Tästä syystä satuloiden hoito vaatii käyttäjältä erityistä huolenpitoa. Prestigen satuloiden nahanväri ja -pinta ei kestä glyseriiniä sisältäviä nahanpesuaineita tai muita tavanomaisia nahanhoitoaineita. Lisäksi Prestigen satulatakuu vaatii, että satuloiden hoidossa tulee käyttää vain Prestigen omia satulan pesu- ja hoitoaineita. 

Satuloiden kokeilu

Voit noutaa satulan kokeiltavaksi myymälästä. Kokeilija vastaa rahtikustannuksista kumpaankin suuntaan. Voit myös pyytää satula-auton vierailemaan tallilla hevosesi luona, sovitusmaksu 40€. (katso kohdasta satula-auto)

Satulan kokeiluaika on 7vrk, jonka jälkeen satula on toimitettava hyvin puhdistettuna myymäläämme. 

Muutama huomio kokeillessasi satuloitamme:

1. Kokeilija vastaa satulasta kokeilujakson ajan ja on velvollinen korvaamaan satulalle aiheutuneet vauriot, tai satulan katoamisen. Satula on myyjän omaisuutta, kunnes se on kokonaan maksettu.

2. Säilytä satula lukitussa tilassa kissojen ulottumattomissa telineellä huovan tai muun pehmusteen päällä.

3. Huolehdi, ettei vaatteissasi tai esim saappaissasi ole satulaa naarmuttavia vetoketjuja tms.

4. Jos kokeilet uutta satulaa, käytä pehmeitä jalustinhihnoja, uusia satuloita kokeillessasi laita jalustinhihnat koukkuun siiven alta (paitsi hypätessä).

5. Jos satulaa ei palauteta viipymättä kokeiluajan päättyessä, laskutamme ylimenevistä päivistä vuokrahinnaston mukaisesti. Olethan siis yhteydessä myymälään hyvissä ajoin, jos tarvitset pidemmän kokeiluajan.

Ottamalla satulamme kokeiltavaksi sitoudut noudattamaan yllä olevia sääntöjä.