Dyón Original Chaps

Tuotekoodi: 05050026

Dyonin erittäin korkealaatuiset ja klassisen tyylikkäät nahkaiset minichapsit, joissa on hieno koristeleikkaus ja brodeerattu Dyon -logo. Chapsit on valmistettu erittäin hienosta ja kestävästä Dy’on mineraaliparkitusta pintanahasta. Chapsin erittäin paksu nahka (2mm), vahvat joustoresorit ja laadukkaat vetoketjut takaavat chapsien kestävyyden ja napakan istuvuuden vuodesta toiseen. Dyonin chapsit tulee olla uutena tiukahkot, koska ne "muotoutuvat" jalkaan sopiviksi muutamien käyttökertojen jälkeen. Dyon myöntää vetoketjuille ja neppareille "ikuisen" takuun. Dyon minichapsit on suunnattu hevosalan ammattilaisille ja laatua arvostaville harrastajille. Dyon chapsit valmistetaan käsityönä Belgiassa.

merkintä C=lyhyt, H=pitkä 

 

215.00 €
107.50 €

Sopivan koon valitseminen

Mittaa mittanauhalla molempien pohkeiden ympärysmitat (calf) pohkeen leveimmästä kohtaa. Mittaa myös molempien jalkojen korkeus (high) lattiasta polvitaipeeseen. Chapsien tulee olla ensimmäisillä käyttökerroilla tiukahkot kuin "toinen iho" niin, että ne pysyvät vuodesta toiseen istuvana, napakkana ja tyylikkäänä. Muista sovituksessa ja mitattaessa pitää ratsastushousut ja sukat jalassa niin, että mitoitus osuisi mahdollisimman lähelle "oikeaa". Katso mittausohje kuvasta ja valitse mitoillesi sopivin koko kokotaulukon avulla. Sopivimmat minichapsit löytyvät parhaiten myymälässä eri chapsimalleja kokeilemalla yhdessä asiantuntevan myyjän opastuksella.

Chapsien tulisi olla uutena napakat, joten chapsien calf -pohjemitta tulisi olla noin -2cm pienemmät kuin pohkeen ympärysmitta ja chapsien high -korkeusmitta tulisi olla noin -3cm lyhyemmät kuin pohkeen korkeusmitta lattiasta polvitaipeeseen. Voit halutessasi valita omiin tarpeisiin sopivan kokoiset chapsit esimerkiksi, jos haluat chapsien olevan suositusmittoja hieman tiukemmat/väljemmät tai korkeammat/lyhyemmät.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

-50% Jodhpurit, QHP Manilla, koot 34 ja 39

Jodhpurit, QHP Manilla, koot 34 ja 39

Nahkajodhpurit vetoketjulla, musta.

Tuote lisätty
65.00 €
32.50 €