Kingsland Classic Show Socks

Tuotekoodi: KLC-AC-600

Varsi nylonia, jalkaterä puuvillasekoitetta. Pakkauksessa 3 paria. 

20.95 €

Kokovaihtoehdot 29-35, 36-41 ja 42-46

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

-4.50€ Kumiputsit tarralla, QHP

Kumiputsit tarralla, QHP

Tarralliset kumiputsit, myydään pareittain.

Tuote lisätty
9.50 €
5.00 €

Mountain Horse Sovereign High Rider

Ratsastussaapas Mountain Horsen Harmony Collectionista!

Myymälässämme ja verkkokaupassamme on Mountain Horse Sovereign High Rider saappaita tällä hetkellä koossa 37 eri varsivaihtoehdoilla, kaikki koot on tilattavissa, tällöin toimitusaika on 1-2 viikkoa.

Mountain Horsen Sovereign High Rider saappaat on elegantit ja laadukkaat valikoidusta pehmeästä premium nahasta valmistetut saappaat, jotka on käsitelty kiiltäviksi. Saappaiden nahka on kulutusta kestävä ja miellyttävän pehmeää samalla tukien jalkaa erinomaisesti. Saappaissa on takana kestävä täyspitkä YKK Vislon-vetoketju. Painonappi vetoketjun yläpäässä ja toinen painonapillinen läppä vetoketjua suojaamassa akilesjänteen kohdalla.

Ainutlaatuinen Mountain Horse Flexnotch-teknologia tekee saappaista pehmeämmät, joustavammat ja miellyttävämmät. Vetoketjun vieressä on piilossa venyke, joka jatkuu koko saappaan pituuden ja tekee saappaista yksilöllisemmin istuvat. Saappaissa edessä nilkan kohdalla joustavat nyörit, jotka tekevät kantapaan alas painamisesta miellyttävämpää. 

Saappaa erinomainen High Density-ulkopohja on uritettu ja suunniteltu tekemään paremman tuntuman jalustimeen. Saappaissa myös temperoitu terästuki, joka parantaa saappaiden vakautta ratsastaessa ja kävellessä. Saappaissa on ergonomisesti suunnitellut ShockX Advanced pohjalliset. 

Saappaissa on kaunis lakeeri yksityiskohta. Saapasta saa kolmessa eri värissä, mustana, tumman ruskeana tai kaksivärisenä ruskeana, jossa saapas on ruskea, mutta lakeerin yläpuolella ja nyörien kohdalla oleva nahka on tumman ruskeaa.

Tuote lisätty
349.00 €