Charles Owen YR8 ratsastuskypärä koko 53

Tuotekoodi: 02090071

Turvallinen ja laadukas Charles Owenin YR8 on pelkistetympi versio suositusta AYR8 Plus kypärästä. 

Juniori kypärän ulkopinta on helppo hoitoista micromocka materiaalia. Kypärässä on neljä ilmastointikanavaa, jotka vähentävät hiostavuutta. YR8 Kypärässä on kiinteä sisävuori, eli ei iroitettava, niin kuin AYR8 Plussassa. Nylon kiinnityshihnoissa on kestävä muovinen pikalukko, joka on helppo ja nopea avata ja sulkea.

Myymälässä koko 53 musta.

 

185.50 €
80.00 €

Charles Owen YR8

Charles Owenin AYR8 kypärän pelkistetympi junior versio YR8.

YR8 Plus kypärissä on kiinteä sisävuori, johon on käytetty hopealankaa, joka tekee kypärästä antibakteerisen. 

Tässä matalaprofiilisessä kypärässä on 4 ilmastointikanavaa, jonka ansiosta kypärässä on hyvä ilmanvaihto. Kuoren ulkopinnan mikrokuitukangas on tyylikäs ja helppo puhdistaa. Kypärässä on nylon kiinnityshihnat ja kestävä muovinen pikalukko, joka on helppo ja nopea avata ja sulkea. 

 

Kypärän ylläpito:

Kypärän pitkäikäisyyteen ja turvallisuuteen suosittelemme, että kypärää pidetään sen mukana tulleessa pussissa, jotta se ei naarmuunnu. Kypärän kuoren huolto on myös yhtä tärkeää, kuin sisäosan pesu. 

Varmasti turvallinen!

Suurin osa Charles Owenin kypärien kuorista valmistetaan hiilikuidusta. Isku kypärään luo pintaan repeämän, joka hidastaa nykäisyä niskassa. Kuoren alla on turvatäyte, jossa on käytetty korkealaatuista laajentunutta polystyreeniä. Polystyreeni täyte on tehty tuhansista pienistä helmistä, jotka ovat täynnä ilmakuplia. Iskun tapahtuessa kypärän täyte vaimentaa iskun voimaa, joten iskusta ei pääse tapahtumaan vastapalloliikettä. Kypärän sisävuori on valmistettu kankaasta ja vaahtomuovista, joka muotoutuu ajan kanssa käyttäjän päähän tehden kypärästä pehmeän ja hyvin istuvan kypärän.

Kypärä tulee uusia aina, jos se on vahingoittunut. Turvatäytteen vahinkoja ei pysty yleensä havaita, jos se on vahingoittunut. Kypärä ei enää suojaa siitä kohdasta minne on aikaisemmin iskun saanut. Vaikka kypärä ei olisi tiedettävästi vahingoittunut, tulisi se silti uusia joka kolmas vuosi.