Charles Owen SP8 Plus Micromocka

Tuotekoodi: 0209012900

Turvallinen, tyylikäs ja laadukas mikrokuitukangas -pintainen Charles Owen SP8 Plus kypärä. Tutun AYR8 kaltainen, mutta kypärässä on aurinkolippa.  Kypärä on suunniteltu antamaan maksimaalisen suojan auringon häikäisyä vastaan, leveä ja iso lippa ei kuitenkaan peittämättä näkökenttää.

Kypärässä on irroitettava ja konepestävä, antibakteerinen sisävuori, keskellä verkkokankaan alla on 12 ilmastointikanavaa. Pehmeissä, keinonahkaisissa kiinnityshihnoissa on pehmustetut niskatuet, jotka mukautuvat niskaan tehden kypärästä istuvan ja vieläkin turvallisemman. Kestävä pikalukko on nopea avata ja sulkea.

Myymälässä koot 57 ja 59 musta.

Kypärä on saatavana 54-61 kokoisena. TILAUSTUOTE, toimitusaika 10-14vrk

339.00 €

Charles Owen SP8 Plus

Charles Owenin  SP8 Plus kypärän uusi veriso SP8 kypärästä, jossa on irroitettava sisävuori. Entistä kiinteällä sisävuorella olevaa SP8 kypärää ei valmisteta enää.

SP8 Plus kypärissä on irroitettava sisus, johon on käytetty hopealankaa, joka tekee kypärästä antibakteerisen. Sisuksen voi pestä ja vaihtaa tarpeen tullen. 

Tämän matalaprofiilisen kypärän keskellä olevan verkkokankaan alla on 12 ilmastointikanavaa, jonka ansiosta kypärässä on erinomainen ilmanvaihto. Kuoren sivuosassa ja lipassa sijaitseva mikrokuitukangas on tyylikäs ja helppo puhdistaa. Vielä istuvamman ja turvallisemman kypärästä tekee pehmeät keinonahkaiset kiinnityshihnat, joissa on pehmustetut niskatuet. Kypärässä on kestävä muovinen pikalukko, joka on helppo ja nopea avata ja sulkea. Kypärää saa tuunattua useilla eri vaihtoehdoilla.

Kokovaihtoehdot:

Normaali: kypärämallin kokovaihtoehdot 54-61

SP8 Plus kypärä saatavana näissä eri värissä (saatavilla myös eri koristuksilla, mm. piping ja trim):

-Black, musta micromocka, mustalla verkolla ja mustalla keskiosalla.

-Black/Silver, musta micromocka, mustalla verkolla ja hopeisella keskiosalla.

-Black/Sparkly, musta micromocka, mustalla keskiosalla ja mustalla glitterillä. Saman kaltainen, kuin AYR8 Sparkly, mutta aurinkolipalla.

-Blue, sininen micromocka, sininen verkko ja sininen keskiosa.

-Blue/Silver, sininen micromocka, sininen verkko ja hopea keskiosa.

-Blue/Sparkly, sininen micromocka, sinisellä keskiosalla ja sinisellä glitterillä. Saman kaltainen, kuin AYR8 Sparkly, mutta aurinkolipalla.

Kuinka löytää sopivan kokoinen kypärä?

-Mittaa pehmeällä mittanauhalla pääsi ympärysmitta pään leveimmästä kohdasta, noin 2,5cm kulmakarvojen yläpuolelta, kiertäen korviesi yläpuolelta takaraivoon. Kypärän koko vastaa pään ypärysmittaa, esimerkiksi jos ympärysmitta on 55cm, niin kypärän koko on 55. Suosittelemme kuitenkin tulemaan myymäläämme sovittamaan kypäriä, jotta täydellinen koko löytyy.

Kypärän ylläpito:

Kypärän pitkäikäisyyteen ja turvallisuuteen suosittelemme, että kypärää pidetään sen mukana tulleessa pussissa, jotta se ei naarmuunnu. Kypärän kuoren huolto on myös yhtä tärkeää, kuin sisäosan pesu. Kuoren ylläpitoon löydät puhdistusaineita myymälästämme.

Varmasti turvallinen!

Suurin osa Charles Owenin kypärien kuorista valmistetaan hiilikuidusta. Isku kypärään luo pintaan repeämän, joka hidastaa nykäisyä niskassa. Kuoren alla on turvatäyte, jossa on käytetty korkealaatuista laajentunutta polystyreeniä. Polystyreeni täyte on tehty tuhansista pienistä helmistä, jotka ovat täynnä ilmakuplia. Iskun tapahtuessa kypärän täyte vaimentaa iskun voimaa, joten iskusta ei pääse tapahtumaan vastapalloliikettä. Kypärän sisävuori on valmistettu kankaasta ja vaahtomuovista, joka muotoutuu ajan kanssa käyttäjän päähän tehden kypärästä pehmeän ja hyvin istuvan kypärän.

Kypärä tulee uusia aina, jos se on vahingoittunut. Turvatäytteen vahinkoja ei pysty yleensä havaita, jos se on vahingoittunut. Kypärä ei enää suojaa siitä kohdasta minne on aikaisemmin iskun saanut. Vaikka kypärä ei olisi tiedettävästi vahingoittunut, tulisi se silti uusia joka kolmas vuosi.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Cavalor Podoguard Kavioöljy

Cavalor Podoguard (ent. Hoof Oil Special) on ainutlaatuinen sekoitus ravitsevia öljyjä ja kosteuttavia ainesosia. Cavalor Podoguard koostuu kahdesta öljystä: kosteuttavasta öljystä, jonka aktiiviset ainesosat imeytyvät syvälle kavioon ja uniikista öljyseoksesta, joka edistää kavion kasvua ja parantaa laatua. Tietyillä ainesosilla on myös bakteriostaattinen vaikutus.

Cavalor Podoguard'ia suositellaan erityisesti jo vaurioituneille ja heikkolaatuisille kavioille, mutta sitä voi käyttää myös ennaltaehkäisevästi takaamaan terveen ja hyvinvoivan kavion.

Käyttö: Laita Cavalor Podoguard’ia useita kertoja viikossa puhdistetun kavion pinnalle.

Pakkaus: 500ml metallipullo 26e, jonka korkissa suti, tai täyttöpussi 2000ml 70€.

 

Tuote lisätty
26.00 €