Equiline Tracy Softshellkisahousut IT38=34

Equilinen naisten tekniset ja laadukkaat, kokogrip-paikkaiset softshellratsastushousut.  Ratsastushousujen X-Grip kokopaikat ovat erittäin pitävää ja kestävää silikonia. Materiaali tuulenpitävää ja vettä hylkivää Dual-Tech Softshell kangasta, joka joustaa neljään suuntaan. Hyvin istuva leikkaus ja saumoissa tereet. Sukkalahkeet. Edessä kaksi taskua. Normaali vyötärön korkeus.

Huomioithan, että koot ovat Italian kokoja, joten kaksi numeroa isompi koko mitä normaalisti käytät, on yleensä sopiva, esim. Equiline 38 =34, pientä kokoa, vastaa noin 32.

Tuote lisätty
295.00 €
-40.00€ Kingsland Kalee E-Tec2 full grip

Kingsland Kalee E-Tec2 full grip

Pehmeät ja joustavat softshell-housut normaalikorkuisella vyötäröllä. Jäljellä koko 42

Tuote lisätty
209.00 €
169.00 €

Kingsland Kasandra Winter fullgrip 34

Tyylikkäät, pehmeät ja joustavat softshell-housut. Taskunsuissa metallihohteiset tehostetereet.

Kangas, W E-Tec4 on neljään suuntaan joustavaa, sateen- ja tuulenpitävää softshellkangasta, sisäpuoli pehmeää, harjattua fleeceä. Kokogrip-paikat, edessä taskun suussa ruusukultainen Kingsland-teksti. Väri tummanharmaa.

Tuote lisätty
209.00 €

Mountain Horse Artax Softshell housut, koko XS

Vettähylkivät softshell-housut grip-paikoilla, joilla voit tehdä tallihommia, groomailla tai miksei ratsastaakin. Näiden alle menee mukavasti aluskerrastoa, tai vaikka ratsastushousut. Näissä on joustava vyötärö, isot vetoketjutaskut, vetoketjuilla avattavat ja suljettavat tuuletusaukot sekä lahkeensuut. 

Tuote lisätty
109.00 €

Mountain Horse Illusion Ratsastushame, koko XS

Tyylikäs hame heijastavalla kankaalla. Antaa hyvän näkyvyyden ja suojaa kylmältä. Säädettävä vyötärö. Edessä ja takana kaksi suuntaiset vetoketjut. Edessä vetoketjutasku. Kankaassa vettä hylkivä käsittely. 

Tuote lisätty
99.00 €

Mountain Horse Polar Breeches / topparatsastushousut

Lämpimät ja säänkestävät toppa-ratsastushousut kokopaikoilla. Täyspitkät vetoketjut sivuilla helpottavat pukemista ja riisumista, lahkeensuissa lumilukot, vyötärössä säätö. Muotoiltu polven kohdalta. Heijastintereitä.

Koot XS ja M

Tuote lisätty
169.00 €