Mountain Horse Active Winter Paddock

Tuotekoodi: 01024

Lämpimät, karvavuorilliset, nahkaiset talviratsastuskengät, jotka sopivat käyttömukavuuden puolesta hyvin myös tallikengiksi.

Kenkä on aitoa nahkaa, vuorin ja nahan välissä on vedenpitävä kalvo. Ratsastuskengän sisäosa on vuorattu tekoturkiksella, joka tuntuu mukavalta ja lämpimältä jalassa. Pohjallinen on suunniteltu pitämään jalat hyvin lämpiminä, ilman että kenkään on tarvinnut lisätä liikaa painoa, eli kenkä on myös kevyt käyttää. Käyttömukavuutta lisää sivuilla olevat joustavat resorit, joiden ansiosta kenkä on napakka ja tukeva nilkan kohdasta. Vahva ja kestävä YKK: n vetoketju kengän etuosassa mahdollistaa kengän helpon pukemisen.

Kenkä on vedenpitävä, joten lumisessa tai sateisessakaan säässä työskentely ei haittaa, sillä jalat pysyvät kuivina, tämän kengän pohja ei mene liukkaaksi kylmemmälläkään säällä. Kantapään iskunvaimennus ja pohjallisen muotoilu vähentävät jalkoihin, polviin ja selkään kohdistuvaa rasitusta. Pohjan sisälle on rakennettu teräksinen tuki, joka lisää kengän tukevuutta, koska kenkä ei taivu keskeltä pohjasta käveltäessä. Kenkien sivuilla ylhäällä on turvallisuutta lisäämässä heijastimet.

 

99.00 €
49.50 €