Cavallo Insignis

Elegantti kouluratsastussaapas, korkealla koulukorotuksella.

Nahkasaappaat dressagemallistosta, saappaan varsi on ulkosivulta kova ja siinä on 7cm korkea koulukorotus varren ulkoreunalla. Modernisti muotoillussa saappaassa on hyvin istuva nilkkaosa. Saappaissa on pitkä vetoketju jalan edessä, sisäsyrjässä. Kengän pohjallinen on todella mukavan tuntuinen, hengittävä ja antibakteerinen. Kantapään ja päkiän alla on lisäpehmusteet.

Saappaat on valmistettu pehmeästä, mutta vahvasta ja kestävästä ”full grain” nahasta. ”Full grain” nahka on vuodan pintanahkaa, läheltä turkkia, jolloin se on luonnostaan vettä- ja likaa hylkivää.

Tuote lisätty
619.00 €

Cavallo Insignis koristeet

Hinta vaihtuu koristeen mukaan 55-196€. Useimpia saatavana eri värisinä.

Tuote lisätty
55.00 €

Cavallo Insignis Slim

Elegantti kouluratsastussaapas, korkealla koulukorotuksella.

Nahkasaappaat dressagemallistosta, saappaan varsi on ulkosivulta kova ja siinä on 7cm korkea koulukorotus varren ulkoreunalla. Modernisti muotoillussa saappaassa on kapeammalle nilkalle hyvin istuva nilkkaosa. Saappaissa on pitkä vetoketju jalan edessä, sisäsyrjässä. Kengän pohjallinen on todella mukavan tuntuinen, hengittävä ja antibakteerinen. Kantapään ja päkiän alla on lisäpehmusteet.

Saappaat on valmistettu pehmeästä, mutta vahvasta ja kestävästä ”full grain” nahasta. ”Full grain” nahka on vuodan pintanahkaa, läheltä turkkia, jolloin se on luonnostaan vettä- ja likaa hylkivää.

Tuote lisätty
619.00 €

Cavallo Linus Dressage

Laadukkaat juniorsaappaat. Kahden koon saappaassa irrotettava pohjallinen mahdollistaa pidemmän käyttöiän. Sileää nappanahkaa, nahkavuori. Takana suojuksella peitetty pitkä vetoketju. Koko varren pituinen jousto vetoketjun vieressä. Saappaassa kuvioitu pitävä pohja. Linus Dressage saappaassa on hieman napakampi varsi kuin Linus Jump-saappassa.

Kaikki koot tilattavissa, ole yhteydessä myymälään.

Tuote lisätty
365.00 €

Cavallo Linus Dressage Edition Lack&Strass

Laadukkaat juniorsaappaat kauniilla yksityiskohdilla. Kahden koon saappaassa irrotettava pohjallinen mahdollistaa pidemmän käyttöiän. Sileää nappanahkaa, nahkavuori. Takana suojuksella peitetty pitkä vetoketju. Koko varren pituinen jousto vetoketjun vieressä. Saappaassa kuvioitu pitävä pohja. Linus Dressage-saappaassa on hieman napakampi varsi, kuin Linus Jump-saappaassa.

Myymälässä koko 5-5½, varsi 45/31. Kaikki koot tilattavissa, ole yhteydessä myymälään.

Tuote lisätty
419.00 €

Cavallo Primus Front Zip

Kouluratsastussaappaat, joissa koristeelliset nauhat edessä ja vetoketju sisäsyrjällä. Vakiona nauhakoukut ja reiät messinkiä. Saappaan varsi on ulkosivulta kova ja siinä on 7cm korkea koulukorotus varren ulkoreunalla sekä klassinen raipanpidike. Sisäsyrjällä Grip paneeli mustaa nahkaa. Modernisti muotoillussa saappaassa on hyvin istuva nilkkaosa. Kengän pohjallinen on todella mukavan tuntuinen, hengittävä ja antibakteerinen. Kantapään ja päkiän alla on lisäpehmusteet.

Saappaat on valmistettu pehmeästä, mutta vahvasta ja kestävästä ”full grain” nahasta. ”Full grain” nahka on vuodan pintanahkaa, läheltä turkkia, jolloin se on luonnostaan vettä- ja likaa hylkivää

Tuote lisätty
789.00 €
-245.00€ Königs Favorit

Königs Favorit

Yleissaapas.

Saappaanvarren mitat löydät valikosta. Korkeus (mitattu saappaan takaa) /pohje.

Tuote lisätty
345.00 €
100.00 €
-50% Königs Favorit vetoketjulla 4,5 39/49

Königs Favorit vetoketjulla 4,5 39/49

Kova koulusaapas mustaa nahkaa. Saapas on vuorattu kokonaan nahalla. Pohja ja kanta pitävää kumia, takana keskellä valaan luusta valmistettu jäykistäjä. Mackay-liimapuristettu pohja. Edessä vetoketju ja neppari.

Jäljellä koko 4,5 (=37½), varren koko pituus ulkoreunalta 49cm, 43cm sisäreunalta ja takaa 45cm, ympärys 39cm pohkeen paksuimmasta kohtaa. 

Tuote lisätty
535.00 €
267.50 €
-50% Mountain Horse Serenade Ratsastussaappaat

Mountain Horse Serenade Ratsastussaappaat

Elegantit ja erittäin laadukkaat kouluratsastukseen tarkoitetut saappaat. Pintanahka on tarkoin valittua laadukasta nahkaa, joka on käsitelty kiiltäväksi. Saappaan varsi on hieman kovitettu ulkosyrjästä ja pehmeämpi pohkeesta jolloin pohjetuntuma on parempi. Vahvistettu varsi auttaa jalkaa pysymään paremmin oikeassa asennossa. Saapas tarjoaa myös nilkalle tukea, kuitenkin rajoittamatta liikkuvuutta liikaa, jotta saapas olisi mahdollisimman mukavan tuntuinen ratsastaessa ja kävellessä.

Mountain Horse Flexnotch -teknologia mahdollistaa kantapäiden alas painamisen pehmeästi ja mukavasti sekä tekee saappaista miellyttävämmät ja taipuisammat mahdollistaen hyvän istunnan. Saappaiden takaosassa on venyke, joka alkaa saappaan yläosasta ja loppuu ennen nilkkaa. Saappaiden kestävä YKK-vetoketju sijaitsee edessä sisäsyrjällä ja yläosasssa on vetoketjua suojaamassa painonapillinen läppä.

Saappaissa ergonomisesti suunnitellut miellyttävä ShockX- pohjalliset, jotka vaimentaa hyvin jalkaan kohdistuvia iskuja. Uritettu kumipohja tekee hyvä tuntuman jalustimeen. 

Väri vaihtoehdot:

Musta

Ruskea

Tuote lisätty
399.00 €
199.50 €

Cavallo

Myymälässämme on muutamaa mallia eri kokoisia Cavallon saappaita nähtävänä, pääosin Cavallon saappaat on tilaustuotteita.

Jos haluat tilata Cavallon saappaat, niin olethan yhteydessä meihin. Voit tulla käymään myymälässämme, jossa on Cavallon kuvasto nähtävänä kaikista malleista ja lisäkoristeista. Me mittaamme ja autamme valitsemaan sopivan kokoiset saappaat, eri merkkisten saappaiden mittauksessa on omat niksinsä. Cavallolla on todella laaja skaala saappaiden kokovaihtoehdoissa, ilman erityistä mittatilauslisää. Saappaiden varsikoot saa sentin välein, jalkaterän puolen koon tarkkuudella 2-12½. 

Toimitusaika saappaille on noin 6-8 viikkoa.

https://www.cavallo.info/en/footwear/riding-boots