Cavallo Insignis Slim

Tuotekoodi: 187211

Elegantti kouluratsastussaapas, korkealla koulukorotuksella.

Nahkasaappaat dressagemallistosta, saappaan varsi on ulkosivulta kova ja siinä on 7cm korkea koulukorotus varren ulkoreunalla. Modernisti muotoillussa saappaassa on kapeammalle nilkalle hyvin istuva nilkkaosa. Saappaissa on pitkä vetoketju jalan edessä, sisäsyrjässä. Kengän pohjallinen on todella mukavan tuntuinen, hengittävä ja antibakteerinen. Kantapään ja päkiän alla on lisäpehmusteet.

Saappaat on valmistettu pehmeästä, mutta vahvasta ja kestävästä ”full grain” nahasta. ”Full grain” nahka on vuodan pintanahkaa, läheltä turkkia, jolloin se on luonnostaan vettä- ja likaa hylkivää.

619.00 €

Myymälässämme on muutamaa mallia eri kokoisia Cavallon saappaita nähtävänä, pääosin Cavallon saappaat on tilaustuotteita.

Jos haluat tilata Cavallon saappaat, niin olethan yhteydessä meihin. Voit tulla käymään myymälässämme, jossa on Cavallon kuvasto nähtävänä kaikista malleista ja lisäkoristeista. Me mittaamme ja autamme valitsemaan sopivan kokoiset saappaat, eri merkkisten saappaiden mittauksessa on omat niksinsä. Cavallolla on todella laaja skaala saappaiden kokovaihtoehdoissa, ilman erityistä mittatilauslisää. Saappaiden varsikoot saa sentin välein, jalkaterän puolen koon tarkkuudella 2-12½. 

Toimitusaika saappaille on noin 6-8 viikkoa.

https://www.cavallo.info/en/footwear/riding-boots

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Cavallo Insignis koristeet

Hinta vaihtuu koristeen mukaan 55-196€. Useimpia saatavana eri värisinä.

Tuote lisätty
55.00 €