Cavallo Primus Front Zip

Tuotekoodi: 39461X

Kouluratsastussaappaat, joissa koristeelliset nauhat edessä ja vetoketju sisäsyrjällä. Vakiona nauhakoukut ja reiät messinkiä. Saappaan varsi on ulkosivulta kova ja siinä on 7cm korkea koulukorotus varren ulkoreunalla sekä klassinen raipanpidike. Sisäsyrjällä Grip paneeli mustaa nahkaa. Modernisti muotoillussa saappaassa on hyvin istuva nilkkaosa. Kengän pohjallinen on todella mukavan tuntuinen, hengittävä ja antibakteerinen. Kantapään ja päkiän alla on lisäpehmusteet.

Saappaat on valmistettu pehmeästä, mutta vahvasta ja kestävästä ”full grain” nahasta. ”Full grain” nahka on vuodan pintanahkaa, läheltä turkkia, jolloin se on luonnostaan vettä- ja likaa hylkivää

789.00 €

Myymälässämme on muutamaa mallia eri kokoisia Cavallon saappaita nähtävänä, pääosin Cavallon saappaat on tilaustuotteita.

Jos haluat tilata Cavallon saappaat, niin olethan yhteydessä meihin. Voit tulla käymään myymälässämme, jossa on Cavallon kuvasto nähtävänä kaikista malleista ja lisäkoristeista. Me mittaamme ja autamme valitsemaan sopivan kokoiset saappaat, eri merkkisten saappaiden mittauksessa on omat niksinsä. Cavallolla on todella laaja skaala saappaiden kokovaihtoehdoissa, ilman erityistä mittatilauslisää. Saappaiden varsikoot saa sentin välein, jalkaterän puolen koon tarkkuudella 2-12½. 

Toimitusaika saappaille on noin 6-8 viikkoa.