Cavallo Signature

Tuotekoodi: 384400

Cavallo Signature on Cavallon Premium-sarjan yleis-/estesaapas.

Laadukkaissa yleis-/estesaappaissa on sisäsyrjällä grip-nahka antamassa lisää pitoa saappaalle. Nilkan joustava nyöritys lisää saappaiden istuvuutta ja mahdollistaa nilkan taivuttamisen. Saappaissa on 5,5 cm korkea ulkosyrjän korotus.

Modernisti muotoillussa saappaassa on kapeahko hyvin istuva nilkkaosa. Saappaissa on pitkä vetoketju takana, kantapäässä nahkainen nepparilla kiinnitettävä kannussuoja. Kannussuojassa myös kannuspidikkeet. Kengän ”comfort” pohjallinen on todella mukavan tuntuinen, hengittävä ja antibakteerinen. Kantapään ja päkiän alla on lisäpehmusteet.

 

Saappaat on valmistettu pehmeästä, mutta vahvasta ja kestävästä ”full grain” nahasta. ”Full grain” nahka on vuodan pintanahkaa, läheltä turkkia, jolloin se on luonnostaan vettä- ja likaa hylkivää.

 

589.00 €

Myymälässämme on muutamaa mallia eri kokoisia Cavallon saappaita nähtävänä, pääosin Cavallon saappaat on tilaustuotteita.

Jos haluat tilata Cavallon saappaat, niin olethan yhteydessä meihin. Voit tulla käymään myymälässämme, jossa on Cavallon kuvasto nähtävänä kaikista malleista ja lisäkoristeista. Me mittaamme ja autamme valitsemaan sopivan kokoiset saappaat, eri merkkisten saappaiden mittauksessa on omat niksinsä. Cavallolla on todella laaja skaala saappaiden kokovaihtoehdoissa, ilman erityistä mittatilauslisää. Saappaiden varsikoot saa sentin välein, jalkaterän puolen koon tarkkuudella 2-12½. 

Toimitusaika saappaille on noin 6-8 viikkoa.

https://www.cavallo.info/en/footwear/riding-boots