Cavalor Gastro Aid Paste 6x60g

Tuotekoodi: GAP

Cavalor Gasto Aid paste on suoraan suuhun annosteltava ihanteellinen tuote hevosille, jotka kärsivät mahahaavan vuoksi huonosta ruokahalusta. Gastro Aid paste:a voidaan käyttää myös pidempiaikaisesti tai kuurin jälkeen hoitoa voidaan jatkaa Cavalor Gastro Aid jauheella.

TILAUSTUOTE, toimitusaika 7-14vrk

Useat hevoset kärsivät mahan ärsytyksestä tai haavaumista. Cavalor Gastro Aid Paste toimii usealla eri tavalla pitääkseen mahan pH arvon neutraalina ja näin se suojaa mahalaukun seinämää ärsytykseltä - ravitsemuksellinen keino hallita ja ennaltaehkäistä mahahaavoja.

70.00 €

Useat tutkimukset osoittavat, että 75-89%:lla urheiluhevosista on mahahaava. Suurin syy mahahaavan muodostumiselle on mahan limakalvon jatkuva altistuminen vatsahapoille. Hevosen ainoa keino suojatua vatsahappoja ja pepsiiniä vastaan on syljen eritys. Suuret väkirehumäärät ja pitkät ruokintavälit johtavat liialliseen vatsahapon muodostumiseen suhteessa erittyneeseen syljen määrään, kun tähän lisätään vatsahappojen tuotantoa entisestään lisäävää rankkaa harjoittelua, maha suorastaan kylpee vatsahapoissa. Mahahaavasta kärsivä hevonen saattaa oireilla esim. seuraavilla tavoilla: Suorituskyvyn lasku, hapan asenne, huono- ja kiilloton karva, hampaiden narskutus, ruokahaluttomuus, laihtuminen jne. Mahahaavan hoidossa halutaan joko estää mahahappojen muodostuminen, neutralisoida mahahappojen pH arvoa tai suojata mahan limakalvoa altistumasta hapoille. Cavalor Gastro aid paste sisältämät mahaa suojaavat ravintoaineet, neutralisoivat mahahappoja ja edistävät terveen limakalvon uusiutumista.

Tuotteen koostumus

Cavalor Gastro aid paste sisältää nukleotideja, bioflavonoideja, yrttejä ja U-vitamiinia

Annostelu

1 tuubi / päivä.