Cavalor Muscle Liq 1L

Tuotekoodi: ML2

Cavalor Muscle Liq auttaa ennaltaehkäisemään lihaskipuja ja nestehukkaa. Se myös lisää munuaisten toimintaa jotta haitalliset kuona-aineet poistuvat elimistöstä voimakkaan rasituksen jälkeen. Cavalor Muscle Lic kannustaa hevosta juomaan vettä.

TILAUSTUOTE, toimitusaika 7-14vrk

39.00 €

Käyttöohjeet

Lihasjäykkyyttä ja kramppeja voivat aiheuttaa useat syyt, joten näissä tapauksissa on suositeltavaa konsultoida asiantuntijaa. Usein pääasiallinen syy ongelmiin liittyy lihasten asidoosiin. Asidoosi ei ainostaan voi aiheuttaa lihasjäykkyyttä vaan voi olla myös perimmäinen syy lihashäiriöihin joista voi aiheutua vakavia ongelmia hevosen liikkumiseen. (Tällaisessa tapauksessa tulee olla yhteydessä eläinlääkäriin välittömästi.) Lihasjäykkyyttä ei tule aliarvoida. Lihas- ja jännevauriot voivat aiheutua riittämättömästä huomioista jäykkyyden ennaltaehkäisyyn tai riittämättömästä toipumisajasta.Vakaviin lihasjäykkyyksiin suosittelemme Cavalor Muscle Fit:in käyttöä.

Tuotteen koostumus ja turvallisuus

Cavalor Muscle Liq on ravintolisä joka sisältää ravintotekijöitä joita puuttuu rehusta tai joita syntyy riittämättömästi eläimen kehossa. Se sopii hevosille joilla esiintyy säännöllisesti tai satunaisesti lievää jäykkyyttä lihaksissa. Cavalor Muscle Liq:in sisältämät ravintoaineet torjuvat liiallisen maitohapon muodostusta ja hajottavat kerääntynyttä maitohappoa. Cavalor Muscle Liq sisältää E-, B1-,B2- ja B12 vitamiinia ja hivenaineita: orgaaninen sinkki, seleeni sekä mineraaleja: kalsium, natrium, magnesium.

Cavalor Muscle Liq on rikastettu Natrium-Sitraatilla: happo-sitraatti suola on puskurointiaine joka tarjoaa voimakkaan neutraloinnin ja puskuroivan vaikutuksen happosuoloja (kuten maitohappo) ja vereen sekä virtsaan kertyneitä happoja vastaan. Suorituksen jälkeen annettava natriumlisä saa hevosen juomaan enemmän vettä joka osaltaan korjaa suorituksen jälkeistä nestehukkaa ja huuhtelee munuaisista happoja ja aineenvaihduntatuotteita.

Annostus

Annostus eläintä kohti päivässä: 50ml sekoitettuna rehuun. Anna Cavalor Muscle Liq:iä muutama päivä ennen voimakasta rasitusta tai harjoittelua ja välittömästi suorituksen jälkeen. Tarjoa aina hevoselle vettä Cavalor Muscle Liq:in antamisen yhteydessä sillä korkea natrium pitoisuus saa hevosen juomaan enemmän.

Enimmäisannostus: 150 ml hevonen/päivä

Pakkaus

1 l pullo