Cavalor Podoguard Kavioöljy

Tuotekoodi: 82698205

Cavalor Podoguard (ent. Hoof Oil Special) on ainutlaatuinen sekoitus ravitsevia öljyjä ja kosteuttavia ainesosia. Cavalor Podoguard koostuu kahdesta öljystä: kosteuttavasta öljystä, jonka aktiiviset ainesosat imeytyvät syvälle kavioon ja uniikista öljyseoksesta, joka edistää kavion kasvua ja parantaa laatua. Tietyillä ainesosilla on myös bakteriostaattinen vaikutus.

Cavalor Podoguard'ia suositellaan erityisesti jo vaurioituneille ja heikkolaatuisille kavioille, mutta sitä voi käyttää myös ennaltaehkäisevästi takaamaan terveen ja hyvinvoivan kavion.

Käyttö: Laita Cavalor Podoguard’ia useita kertoja viikossa puhdistetun kavion pinnalle.

Pakkaus: 500ml metallipullo 26e, jonka korkissa suti, tai täyttöpussi 2000ml 70€.

 

26.00 €

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Cavalor Venus 500ml

Cavalor Venus on tammojen hormonitoimintaa tukeva yrttiuute. Tuote edesauttaa tamman normaalia hormonikiertoa estämättä sitä ja lievittää epäsäännöllisen ovulaation aiheuttamia vaikutuksia.

 

Hormonaaliset vaihtelut kiimakierron aikana saavat tamman usein tuntemaan olonsa epämukavaksi, jolloin siitä tulee hermostunut ja ärtynyt. Ärtyneisyyden lisäksi myös fyysiset oireet kuten jäykkyys ovat yleisiä kiiman aikana. Cavalor® Venus tekee kiimakierrosta säännöllisemmän. Mitä rauhallisempi ja säännöllisempi kierto on, sitä helpompi tamman on olla. Cavalor® Venus koostuu useista luonnollisista aktiivisista aineosista, jotka tukevat aineenvaihduntaa ja ehkäisevät negatiivistä käyttäytymistä kierron aikana sekä edesauttavat kaiken kaikkiaan niin mielen kuin kehon rentoutumista.

 

Luonnollisesti tehokas: yrttiuutteet takaa tuloksen.

Yrttien vaikutus määräytyy aktiivisten ainesosien pitoisuuksien perusteella. Varmistaakseen sen, että jokaisella tuotantoerällä on sama vaikutus, Cavalor® luottaa uutteisiin. Toisin kuin kuivatuilla yrteillä uutteilla on aina sama vaikuttavan aineen pitoisuus.

 

Vitex agnus castus (siveydenpuu): sillä on sääntelevä vaikutus useisiin hormonaalisiin järjestelmiin. Tällä marjalla on harmonisoiva vaikutus tamman hormonitasapainoon, jolloin kierrosta tulee normaalimpi, säännöllisempi ja tasapainoisempi.  Tällä kasvilla on myös positiivinen vaikutus tammojen hedelmällisyyteen. Sillä on myös liiallisen testosteronin aiheuttaman orien käyttäytymistä hillitsevä vaikutus. Kutsumanimi "munkin pippuri" juontaa juurensa keskiajalle, jolloin munkit käyttivät sitä luostareissa.

 

Origanum majorana (maustemeirami): tukahduttaa testosteronin muodostumisen sekä mielialan vaihtelut kiiman aikana, joten edistää tamman ratsastettavuutta.

 

Taraxacum officinale (voikukka): auttaa maksaa poistamaan kuona-aineita.

 

Humulus lupulus (humala): rentouttava vaikutus keskushermostoon.

 

Achillea millefolium (siankärsämö): lievittää kiimakierron aiheuttamia kipuja.

 

Magnesiumbisglysinaatti: orgaaninen, hyvin imeytyvä magnesiumin muoto. Vaikuttaa rauhoittavasti ja auttaa lihaksia rentoutumaan.

 

B6-vitamiini: vaikuttaa positiivisesti aineenvaihduntaan ja edistää aktiivisten aineosien imeytymistä.

Tuote lisätty
43.00 €

Charles Owen SP8 Plus Micromocka

Turvallinen, tyylikäs ja laadukas mikrokuitukangas -pintainen Charles Owen SP8 Plus kypärä. Tutun AYR8 kaltainen, mutta kypärässä on aurinkolippa.  Kypärä on suunniteltu antamaan maksimaalisen suojan auringon häikäisyä vastaan, leveä ja iso lippa ei kuitenkaan peittämättä näkökenttää.

Kypärässä on irroitettava ja konepestävä, antibakteerinen sisävuori, keskellä verkkokankaan alla on 12 ilmastointikanavaa. Pehmeissä, keinonahkaisissa kiinnityshihnoissa on pehmustetut niskatuet, jotka mukautuvat niskaan tehden kypärästä istuvan ja vieläkin turvallisemman. Kestävä pikalukko on nopea avata ja sulkea.

Myymälässä koot 57 ja 59 musta.

Kypärä on saatavana 54-61 kokoisena. TILAUSTUOTE, toimitusaika 10-14vrk

Tuote lisätty
339.00 €