Cavalor WholeGain 20kg

Tuotekoodi: WG20

Cavalor WholeGain on korkean rasvapitoisuuden sisältävä rehuseos, joka on suunniteltu: 

-Korkea rasvapitoiseksi tukemaan turvallista- ja terveellistä massan kasvua
-Sen sisältämät Omega 3 rasvahapot tukemaan hevosesi immuunijärjestelmää

-Prebiootit , probiootit ja entsyymit parantamaan hevosesi ruoansulatusta edistäen karvan kiiltoa sekä massan kasvua. 


 VAIN NOUTO MYYMÄLÄSTÄ, tilaustuote.

75.00 €

Hevosenomistajat ovat pyytäneet massan lisäykseen soveltuvaa, runsaasti rasvaa sisältävää tuotetta, jossa ei ole mitään turhia täyteaineita ja huonolaatuisia rasvoja. Me lisäsimme tuotteeseen myös sekä pre- ja probiootteja että entsyymejä tuotteen sulavuuden parantamiseksi ohut- ja paksusuolessa.

KORKEALAATUISET RAAKA-AINEET

Cavalor haluaa, että tuotteen laatu jopa ylittää taatun analyysin. Tästä syystä käytämme vain korkealaatuisia öljynlähteitä ja raaka-aineita, kuten pellavansiementä, riisilesettä ja puffattuja viljoja saadaksemme aikaan ravintoarvoltaan tasapainoisen, korkean rasvapitoisuuden sisältävän seoksen. Emme luota perinteisten kasvisöljyjen käyttöön.

OMEGA -3- JA OMEGA -6- RASVAHAPOT

Molemmat omega rasvahapot ovat tyydyttämättömiä ja ratkaisevia yleisen hyvinvoinnin ja terveyden kannalta. On tärkeää, että hevoset saavat omega -3- ja omega -6- rasvahappoja oikeassa suhteessa, jotta voimme varmistaa hyvän karvan laadun, toimivan immuunijärjestelmän ja parantaa hevosen suorituskykyä. Karkearehuissa, kuten hyvälaatuisessa heinässä on luonnostaan korkea omega -3- rasvahappojen pitoisuus, mutta erittäin alhainen omega -6- rasvahappojen pitoisuus. Viljoissa on taas korkea omega -6- rasvahappojen pitoisuus. Rasvahappojen epätasapaino voi johtaa iho- ja sydänongelmiin sekä suorituskyvyn laskuun. Käyttämällä öljyjä, joissa on suhteellisen korkea omega-3:6 -rasvahappojen suhde, kuten pellava-, rapsi- ja soijaöljy. Cavalor kehitti tuotteen, joka pitää hevosesi terveenä ja kiiltävänä niin sisältä kuin ulkoa.

Cavalor WholeGain sisältää vitamiinit: A, D3-, K3, B1, B2, B3, B6, B12, E-, C-. foolihappoa, koliinia, biotiinia, hivenaineita kuten; kuparia, sekä makro mineraaleja kuten; kalsiumia ja fosforia. Cavalor WholeGain sisältää kaksinkertaisen määrän energiaa ja kahdeksan kertaa enemmän öljyä kuin perinteiset rehut, tekemättä hevosestasi kuumaa. 

Cavalor WholeGain syötetään lisärehuna hevosesi normaaliin ruokintaan 0,5-1 litraa päivässä.

Raakavalkuainen 12,5%
Raakarasva 22%
Raakatuhka 13%
Raakakuitu 5,5%
Kalsium 2,0%
Fosfori 1,3%

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Cavalor Action Pellet 20kg

Huippuluokan pellettirehu urheiluhevosille.

VAIN NOUTO MYYMÄLÄSTÄ, tilaustuote

Tuote lisätty
30.00 €

Cavalor Mash & Mix

Voimakkaan rasituksen, matkan, kuuman kesäpäivän tai kylmän talviyön jälkeen hevoset tarvitsevat kevyen, helposti sulavan aterian ravintopitoisen väkirehun sijaan. Cavalor® Mash & Mix sopii täydentäväksi ateriaksi ja ylläpitää suoliston terveyttä etenkin kun hevosesi kokee stressiä pitkän matkan tai muun rasituksen jälkeen.Tämä rehu on suunniteltu erityisesti maukkaista ja helposti sulavista luonnollisista raaka-aineista, jotka stimuloivat ruoansulatusjärjestelmää. Cavalor® Mash & Mix sisältää ainoastaan lämpökäsiteltyjä ravintoaineita (käsiteltyjä jyviä, leseitä ja pellavansiemeniä) ja maukkaita vihanneksia.

Cavalor® Mash & Mix sisältää MEGA ELECTROLYTE -ominaisuuden, joka täydentää hevosen elektrolyytti- ja nestevaroja raskaan suorituksen jälkeen. FLORASTIMUL-ominaisuus tukee hevosesi tervettä suolistoflooraa. Florastimul on prebiootti, joka edistää hyvien bakteerien kehittymistä. ARTI PRO -ominaisuus tarjoaa ylimääräistä tukea nivelille kuparin, sinkin ja mangaanin korotettujen pitoisuuksien kautta. Tämä antaa maksimaalisen tuen nivelille, luustolle ja jänteille kovan rasituksen aikana.

Cavalor® Mash & Mix rehulla tarjoat hevosellesi kylmän talvikauden aikana maistuvan ja lämpimän aterian sekä helposti sulavista ainesosista koostuvan energialähteen (sekoitat vain rehun kuumaan veteen). Cavalor® Mash & Mix sopii loistavasti myös nirsoille hevosille, sillä seokseen on helppo lisätä kaikki lisäravinteet!

Pieni 1,5kg pussi on myymälätuote, joita lähetämme myös verkkokaupasta.

 

Tuote lisätty
6.90 €