Cavalor Action Pellet 20kg

Huippuluokan pellettirehu urheiluhevosille.

VAIN NOUTO MYYMÄLÄSTÄ

Tuote lisätty
28.00 €

Cavalor Endurix 20kg

Voimaa ja kestävyyttä.

VAIN NOUTO MYYMÄLÄSTÄ, 1 säkki myymälässä

Tuote lisätty
36.00 €

Cavalor Fiber Beet Mash 15kg

CAVALOR FIBER BEET MASH – kuitupitoinen maittava herkku!

Suositellaan kaikille (urheilu)hevosille ja poneille, varsinkin iäkkäimmille hevosille, joilla on hampaiden kanssa ongelmia sekä hevosille, jotka laihtuvat helposti.

TILAUSTUOTE, VAIN NOUTO MYYMÄLÄSTÄ

Tuote lisätty
32.00 €

Cavalor Fiber Force Gastro

FIBERFORCE GASTRO – Kuitua vatsan optimaaliseen toimintaan. Sopii erityisesti (urheilu)hevosille, jotka ovat alttiita vatsalaukun ärsytyksille ja haavaumille.

  • runsaasti kuitua ja timotein varsia
  • vähän sokeria ja tärkkelystä
  • suojaa mahalaukun seinämiä ärsytykseltä

TILAUSTUOTE, vain nouto myymälästä.

Ero tavalliseen FiberForce’en:

• Pehmeämpi kuitu

• Timotein varsia alfalfan sijaan

• Tanniinit kastanjoista

• Suojaa mahalaukun seinämää

• Biorace - hiivan RNA edesauttaa haavaumien paranemista

• Tasapainottaa vatsahappoja (sisätää levää (maerl), jotka puskuroivat tehokkaasti happoja)

• Yrttiseos hoitaa mahdollista seinämän ärsytystä (Zingiber officinalis (inkivääri), Gentiana spp (katkero), glycyrrhiza glabra (lakritsikasvi), centaurium erythrea (rohtosappi), melissa officinalis (sitruunamelissa))

TIILAUSTUOTE, VAIN NOUTO MYYMÄLÄSTÄ.

Tuote lisätty
35.00 €

Cavalor FiberForce 15kg

Helposti sulava rehuseos täynnä vitamiineja ja elektrolyyttejä

Edistyksellinen rehu täynnä kuitua.

VAIN NOUTOMYYMÄLÄSTÄ, tilaustuote.

Tuote lisätty
32.00 €

Cavalor Fifty-Fifty 20kg

Lisää vain viljat!

VAIN NOUTO MYYMÄLÄSTÄ, tilaustuote.

Tuote lisätty
36.00 €

Cavalor Juniorix 20kg

Nuorille ja nopeille! Kehitetty 1-3 vuotiaille hevosille.

VAIN NOUTO MYYMÄLÄSTÄ, tilaustuote.

Tuote lisätty
33.00 €

Cavalor Mash & Mix

Voimakkaan rasituksen, matkan, kuuman kesäpäivän tai kylmän talviyön jälkeen hevoset tarvitsevat kevyen, helposti sulavan aterian ravintopitoisen väkirehun sijaan. Cavalor® Mash & Mix sopii täydentäväksi ateriaksi ja ylläpitää suoliston terveyttä etenkin kun hevosesi kokee stressiä pitkän matkan tai muun rasituksen jälkeen.Tämä rehu on suunniteltu erityisesti maukkaista ja helposti sulavista luonnollisista raaka-aineista, jotka stimuloivat ruoansulatusjärjestelmää. Cavalor® Mash & Mix sisältää ainoastaan lämpökäsiteltyjä ravintoaineita (käsiteltyjä jyviä, leseitä ja pellavansiemeniä) ja maukkaita vihanneksia.

Cavalor® Mash & Mix sisältää MEGA ELECTROLYTE -ominaisuuden, joka täydentää hevosen elektrolyytti- ja nestevaroja raskaan suorituksen jälkeen. FLORASTIMUL-ominaisuus tukee hevosesi tervettä suolistoflooraa. Florastimul on prebiootti, joka edistää hyvien bakteerien kehittymistä. ARTI PRO -ominaisuus tarjoaa ylimääräistä tukea nivelille kuparin, sinkin ja mangaanin korotettujen pitoisuuksien kautta. Tämä antaa maksimaalisen tuen nivelille, luustolle ja jänteille kovan rasituksen aikana.

Cavalor® Mash & Mix rehulla tarjoat hevosellesi kylmän talvikauden aikana maistuvan ja lämpimän aterian sekä helposti sulavista ainesosista koostuvan energialähteen (sekoitat vain rehun kuumaan veteen). Cavalor® Mash & Mix sopii loistavasti myös nirsoille hevosille, sillä seokseen on helppo lisätä kaikki lisäravinteet!

Pieni 1,5kg pussi on myymälätuote, joita lähetämme myös verkkokaupasta.

Isompi 15kg TILAUSTUOTE, emme lähetä, vain nouto myymälästä.

Tuote lisätty
6.90 €

Cavalor Perfomix 20kg

Cavalor® Perfomix on tasapainoinen mysliseos aktiivisille urheiluhevosille päivittäisen heinän lisäksi.
Cavalor® Perfomix koostuu korkealaatuisista jyvistä, korkealaatuisista proteiineista, rasvoista ja helposti sulavasta selluloosasta. Se sisältää kaikki ainesosat, joita aktiivinen urheiluhevoset tarvitsee.

TILAUSTUOTE, emme lähetä säkkirehuja.

Tuote lisätty
32.00 €

Cavalor Pianissimo 20kg

Kuumille ja stressiherkille hevosille.

TILAUSTUOTE, VAIN NOUTO MYYMÄLÄSTÄ

Tuote lisätty
32.00 €

Cavalor Probreed 20kg

Täydellinen rehu kantaville ja imettäville tammoille, sekä kasvaville hevosille.

VAIN NOUTO MYYMÄLÄSTÄ, tilaustuote.

Cavalor® Probreed -rehuseos sisältää runsaasti proteiinia, laadukkaita vitamiineja, mineraaleja, hivenaineita ja välttämättömiä aminohappoja, jotka ovat tärkeitä syntymättömien varsojen kasvulle ja niiden herkkien elintoimintojen optimaaliselle kehitykselle ja toimivuudelle.

Cavalor® Probreed sisältää OPTI GROWTH -ominaisuuden, joka tukee syntymättömien varsojen luuston, jänteiden ja nivelten kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla. Kantavilla tammoilla on viimeisten kolmen kuukauden aikana samoin kuin imettävillä tammoilla sekä varsoilla (12 kk:n ikään asti) lisääntynyt tarve saada korkealuokkaisia ravintoaineita, joita löytyy Cavalor® Probreed rehusta. Cavalor® Probreed'issä on korkeat pitoisuudet mm. orgaanista kuparia, sinkkiä ja mangaania.

Tuote lisätty
33.00 €

Cavalor Super Force 20kg

Cavalor Superforce on korkealaatuinen rehu, joka on kehitetty erityisesti lyhytkestoisia, räjähtäviä urheilusuorituksia tekeville hevosille. Lyhyessä, intensiivisessä suorituksessa hevonen kuluttaa elimistöstänsä nopeasti sokerit, joita se saa lähinnä viljasta. Viljan syöttämistä ei kannata liioitella, muuten lihaksiin muodostuu liikaa maitohappoa ja ruoansulatukseen tulee ongelmia.

Tarkkaan valikoitujen viljojen lisäksi Cavalor Superforce sisältää eri rasvahappoja, tiettyjä aminohappolisäyksiä ja tarkoin harkittuja vitamiineja, kivennäisiä ja hyvin imeytyviä hivenaineita. Lisäksi Cavalor Superforce sisältää ainesosia maitohapon vastustamiseksi. Tämä tasapainoinen sisältö tarkoittaa sitä, että Cavalor Superforce tukee erinomaisesti lyhytkestoisia suorituksia ja hevosen yleiskuntoa.

vinkki:Syötä 20% cavalor superforcea ja 80% normaalia väkirehua ennen kilpailua ja 80% superforcee ja 20% normaalia väkirehua kilpailupäivänä.

 

Tuote lisätty
36.00 €

Cavalor VitAmino 20kh

Cavalor VitAmino on tasapainoitettu proteiinivalmiste vahvemmille lihaksille, sisältää myös tarvittavia vitamiineja ja kivennäisiä.

TILAUSTUOTE, vain noutomyymälästä.

KÄYTTÖTARKOITUS:

Cavalor VitAmino on korkealaatuisten proteiinien lähde, joka erinomaisen sulavuuden ja spesifisen aminohappoprofiilinsa ansiosta vaikuttaa optimaalisesti lihasmassan kasvuun.
Lihaksia rakennettaessa on tärkeää, että hevosilla on riittävästi rakennusmateriaaleja, mukaan lukien tietyt aminohapot. Cavalor VitAmino sisältää soijaa, sinimailasta ja perunaproteiinia, jotka sisältävät kaikki välttämättömät aminohapot juuri oikeassa suhteessa, jotta lihakset vahvistuvat mahdollisimman tehokkaasti. Cavalor VitAminoa voidaan antaa myös Strucomix Seniorin lisäksi vanhemmille hevosille, jotka menettävät helposti lihasmassaansa.

Tuote lisätty
69.00 €

Cavalor WholeGain 20kg

Cavalor WholeGain on korkean rasvapitoisuuden sisältävä rehuseos, joka on suunniteltu: 

-Korkea rasvapitoiseksi tukemaan turvallista- ja terveellistä massan kasvua
-Sen sisältämät Omega 3 rasvahapot tukemaan hevosesi immuunijärjestelmää

-Prebiootit , probiootit ja entsyymit parantamaan hevosesi ruoansulatusta edistäen karvan kiiltoa sekä massan kasvua. 


 VAIN NOUTO MYYMÄLÄSTÄ, tilaustuote.

Tuote lisätty
69.00 €