Prestige X-Contact D 17/33 +2cm

Tuotekoodi: 00370916

Käytetty

Sovitettavana

Marginaaliverotus, ei vähennettävää arvonlisäveroa.

Satulan leveys on muokattavissa +/- 2cm, muokkaus sisältyy hintaan vuokrauksen ajan ja 2kk ostosta.

Satulassa on leveä ja matala, keskeltä kapeampi istuin, joka auttaa ratsastajaa saamaan hyvän tuen isoissakin hypyissä, siirrettävät tarra- ja pohjetuet.

X-Contact -satulassa on X-Teknologian suora/suorahko ja leveä runko sekä matala takakaari. Satulan runko on istuinluiden kohdalta tavanomaista 30% leveämpi, joten ratsastaja saa erinomaisen tuen ja vakaan tuntuman istuinluilleen. X-Teknologian rungoissa on ratsastajan istuinluiden alle kohdennetut läpi rungon integroidut erittäin pehmeät ja iskuja vaimentavat Shock-Absorbine -tyynyt sekä elastiset "IN-OUT" Membranes -kalvot. Satulan siivet on tuplanahkaa (D) eli 2-kertaista kokonaan öljyttyä, notkeaa ja hyvin ainutlaatuisen pidon omaavaa vasikannahkaa. 

Satulassa M-koon siipi, jossa on +2cm lisälevennys, joten satula sopii myös hieman pidempijalkaisille ratsastajille. 

Paneelit on laakeat ja integroidut X-Teknologian villapaneelit, jotka ovat osittain sisäänrakennetut alasiiven sisäpuolelle. Integroitujen villapaneelien ansiosta ratsastaja pääse hyvin lähelle hevosta saaden näin erinomaisen tuntuman hevoseen "close contact". X-Teknologian paneeleissa on käytetty perinteisen villahuovan lisäksi erittäin pehmeää, kennomaista ja elastista Honeycomb -materiaalia ja iskuja vaimentavaa ja joustavaa Sponge -pehmustetta sekä erittäin korkealaatuista ja synteettistä Dacro -toppausvillaa. Satulan laakeat, pehmeät ja joustavat X-Teknologian villapaneelit jakavat ratsastajan painoa tavanomaisia paneeleja tasaisemmin laajemmalle alueelle, joten satulassa on maksimaalisen hyvä istuvuus ja vakaus niin hevoselle kuin ratsastajalle.

2 850.00 €

Satuloiden kokeilu

Voit noutaa satulan kokeiltavaksi myymälästä tai pyytää toimittamaan sen Matkahuollon kautta 17€/satula, 24€/kaksi satulaa samassa paketissa. Kokeilija vastaa rahtikustannuksista kumpaankin suuntaan. Voit myös pyytää satula-auton vierailemaan tallilla hevosesi luona, sovitusmaksu 40€. (katso kohdasta satula-auto)

Satulan kokeiluaika on 7vrk, jonka jälkeen satula on toimitettava hyvin puhdistettuna myymäläämme. 

Muutama huomio kokeillessasi satuloitamme:

1. Kokeilija vastaa satulasta kokeilujakson ajan ja on velvollinen korvaamaan satulalle aiheutuneet vauriot, tai satulan katoamisen. Satula on myyjän omaisuutta, kunnes se on kokonaan maksettu.

2. Säilytä satula lukitussa tilassa kissojen ulottumattomissa telineellä huovan tai muun pehmusteen päällä.

3. Huolehdi, ettei vaatteissasi tai esim saappaissasi ole satulaa naarmuttavia vetoketjuja tms.

4. Jos kokeilet uutta satulaa, käytä pehmeitä jalustinhihnoja, uusia satuloita kokeillessasi laita jalustinhihnat koukkuun siiven alta (paitsi hypätessä).

5. Jos satulaa ei palauteta viipymättä kokeiluajan päättyessä, laskutamme ylimenevistä päivistä vuokrahinnaston mukaisesti. Olethan siis yhteydessä myymälään hyvissä ajoin, jos tarvitset pidemmän kokeiluajan.

Ottamalla satulamme kokeiltavaksi sitoudut noudattamaan yllä olevia sääntöjä.