Equipe Dressage Rose Special 17½ / +1

Tuotekoodi: 05220117

Uudenveroinn

Vuokraushinta 149€/kk

Satula sopii suorahkoon selkään.

Equipe Dressage Rose Special koulusatula on kaunis ja elagantti italialainen koulusatula. Satulan nahka on laadukasta vasikannahkaa. Theoreme-sarjan rungot on suunniteltu ja valmistettu ratsastajille, jotka arvostavat satulassa teknisyyttä ja äärimmäistä mukavuutta. Runko on valmistettu joustavasta komposiittirakenteisesta materiaalista, joka tarjoaa käyttäjälle maksimaalisen tuen satulassa säilyttäen samalla keveyden. Rungon erityinen muotoilu takaa erinomaisen mukavuuden hevoselle ja ratsastajalle.

 

 

2 390.00 €

Satuloiden kokeilu

Voit noutaa satulan kokeiltavaksi myymälästä tai pyytää toimittamaan sen Matkahuollon kautta 17€/satula, 24€/kaksi satulaa samassa paketissa. Kokeilija vastaa rahtikustannuksista kumpaankin suuntaan. Voit myös pyytää satula-auton vierailemaan tallilla hevosesi luona, sovitusmaksu 40€. (katso kohdasta satula-auto)

Satulan kokeiluaika on 7vrk, jonka jälkeen satula on toimitettava hyvin puhdistettuna myymäläämme. 

Muutama huomio kokeillessasi satuloitamme:

1. Kokeilija vastaa satulasta kokeilujakson ajan ja on velvollinen korvaamaan satulalle aiheutuneet vauriot, tai satulan katoamisen. Satula on myyjän omaisuutta, kunnes se on kokonaan maksettu.

2. Säilytä satula lukitussa tilassa kissojen ulottumattomissa telineellä huovan tai muun pehmusteen päällä.

3. Huolehdi, ettei vaatteissasi tai esim saappaissasi ole satulaa naarmuttavia vetoketjuja tms.

4. Jos kokeilet uutta satulaa, käytä pehmeitä jalustinhihnoja, uusia satuloita kokeillessasi laita jalustinhihnat koukkuun siiven alta (paitsi hypätessä).

5. Jos satulaa ei palauteta viipymättä kokeiluajan päättyessä, laskutamme ylimenevistä päivistä vuokrahinnaston mukaisesti. Olethan siis yhteydessä myymälään hyvissä ajoin, jos tarvitset pidemmän kokeiluajan.

Ottamalla satulamme kokeiltavaksi sitoudut noudattamaan yllä olevia sääntöjä.

Huom! Satulat palautetaan myymälään tai Kuopion Matkahuoltoon (Puutarhakatu 3). 

Lue lisää satulan vuokrauksesta.