Prestige Lucky Dressage Idol 16/34

Tuotekoodi: 05431018

Uusi.

Vuokrahinta 149€/kk.

Satulan leveys on muokattavissa portaattomasti +/- 2cm, muokkaus sisältyy hintaan 2kk:n ajan ostosta, sekä vuokrauksen ajan.

Satulassa on villatoppaus, paneelien pituus 44,5cm.

1 650.00 €

Satula on suunniteltu vastaamaan erityisesti poni- ja junioriratsastajien tarpeita. Istuinosaa on kavennettu, jolloin lyhyempijalkaisempikin ratsastaja saa paremman tuntuman hevoseen. Polvituet on kiinnitetty vahvalla tarranauhalla, niitä voi siirtää tarvittaessa. Satula on pehmeää vasikannahkaa ja siinä on hyvä pito. Satulassa on lyhyet paneelit, jolloin se antaa paremmin liikkumavapautta hevoselle. Vastinhihnojen V-kiinnityksen ansiosta satula ei valu niin helposti eteen pyöreämpivatsaisillakaan hevosilla ja poneilla.

Satuloiden kokeilu

Voit noutaa satulan kokeiltavaksi myymälästä tai pyytää toimittamaan sen Matkahuollon kautta 17€/satula, 24€/kaksi satulaa samassa paketissa. Kokeilija vastaa rahtikustannuksista kumpaankin suuntaan. Voit myös pyytää satula-auton vierailemaan tallilla hevosesi luona, sovitusmaksu 30€. (katso kohdasta satula-auto)

Satulan kokeiluaika on 7vrk, jonka jälkeen satula on toimitettava hyvin puhdistettuna myymäläämme. 

Muutama huomio kokeillessasi satuloitamme:

1. Kokeilija vastaa satulasta kokeilujakson ajan ja on velvollinen korvaamaan satulalle aiheutuneet vauriot, tai satulan katoamisen. Satula on myyjän omaisuutta, kunnes se on kokonaan maksettu.

2. Säilytä satula lukitussa tilassa kissojen ulottumattomissa telineellä huovan tai muun pehmusteen päällä.

3. Huolehdi, ettei vaatteissasi tai esim saappaissasi ole satulaa naarmuttavia vetoketjuja tms.

4. Jos kokeilet uutta satulaa, käytä pehmeitä jalustinhihnoja, uusia satuloita kokeillessasi laita jalustinhihnat koukkuun siiven alta (paitsi hypätessä).

5. Jos satulaa ei palauteta viipymättä kokeiluajan päättyessä, laskutamme ylimenevistä päivistä vuokrahinnaston mukaisesti. Olethan siis yhteydessä myymälään hyvissä ajoin, jos tarvitset pidemmän kokeiluajan.

Ottamalla satulamme kokeiltavaksi sitoudut noudattamaan yllä olevia sääntöjä.