Prestige Top Dressage SP 17/34, alkuperäinen leveys 33

Tuotekoodi: 03790517

VARATTU

1 650.00 €

Satula on ns "deep seat", eli ratsastaja pääsee hyvin lähelle hevosta. Istuin on syvä ja pehmeä, satulassa on isot, anatomisesti muotoillut polvituet. Istuimen muotoilu ja isot polvituet tukevat hyvin ratsastajan istuntaa.

Osittain integroidut paneelit SP (standard panels) jakavat ratsastajan painoa tasaisesti ja laajemmalle alueelle sekä varmistavat hevoselle hyvän liikkumavapauden. Takavastinhihnat liikkuvat V-mallisen kiinnityssysteemin ansiosta, joten satula istuu hyvin ja pysyy "stabiilisti" paikoillaan. 

Satuloiden kokeilu

Voit noutaa satulan kokeiltavaksi myymälästä tai pyytää toimittamaan sen Matkahuollon kautta 17€/satula, 24€/kaksi satulaa samassa paketissa. Kokeilija vastaa rahtikustannuksista kumpaankin suuntaan. Voit myös pyytää satula-auton vierailemaan tallilla hevosesi luona, sovitusmaksu 30€. (katso kohdasta satula-auto)

Satulan kokeiluaika on 7vrk, jonka jälkeen satula on toimitettava hyvin puhdistettuna myymäläämme. 

Muutama huomio kokeillessasi satuloitamme:

1. Kokeilija vastaa satulasta kokeilujakson ajan ja on velvollinen korvaamaan satulalle aiheutuneet vauriot, tai satulan katoamisen. Satula on myyjän omaisuutta, kunnes se on kokonaan maksettu.

2. Säilytä satula lukitussa tilassa kissojen ulottumattomissa telineellä huovan tai muun pehmusteen päällä.

3. Huolehdi, ettei vaatteissasi tai esim saappaissasi ole satulaa naarmuttavia vetoketjuja tms.

4. Jos kokeilet uutta satulaa, käytä pehmeitä jalustinhihnoja, uusia satuloita kokeillessasi laita jalustinhihnat koukkuun siiven alta (paitsi hypätessä).

5. Jos satulaa ei palauteta viipymättä kokeiluajan päättyessä, laskutamme ylimenevistä päivistä vuokrahinnaston mukaisesti. Olethan siis yhteydessä myymälään hyvissä ajoin, jos tarvitset pidemmän kokeiluajan.

Ottamalla satulamme kokeiltavaksi sitoudut noudattamaan yllä olevia sääntöjä.