Prestige Venus Style 17-34, testisatula

Tuotekoodi: 03910321

TESTISATULA, ole yhteydessä myymälään, jos haluat sovittaa satulaa.

Prestige Koulusatula Venus Style D. Uusimmassa Prestigen Venus Style koulusatulassa on uusi tyylikäs ulkonäkö ja paljon paranneltuja teknisiä ominaisuuksia. Prestigen Venus New koulusatulassa on uudistettu syvä ja joustava "deep and flexible" satularunko, joten ratsastaja pääsee hyvin lähelle hevosta saaden näin erinomaisen tuntuman hevoseen "close contact". Satulassa on syvä, "lyhyt" ja erittäin pehmeä istuin sekä anatomisesti muotoillut isot polvituet, tarrakiinnityksellä, joten satula on helposti muokattavissa tukia siirtämällä. Lyhyt satulamalli antaa hevoselle enemmän liikkumatilaa sekä vapauttaa hevosta käyttämään selkäänsä vapaammin ja rennommin.

Satula on pehmeää vasikannahkaa, jossa on hyvä pito. Siivissä on tuplanahkainen (D) eli kaksinkertainen vasikannahka, takakaaren sivulla tyylikäs Prestige-merkki. Satulan anatomisesti muotoillut ja leveämmät villatopatut (W) paneelit jakavat ratsastajan painoa tasaisesti ja laajemmalle alueelle sekä varmistavat hevoselle erinomaisen vapaan liikkuvuuden, niin lavoista, etuosasta kuin keskeltä. Takavastinhihnat liikkuvat V-mallisen kiinnityssysteemin ansiosta, joten satula istuu hyvin ja pysyy "stabiilisti" paikoillaan.

PRESTIGE SATULOIDEN RUNGOT ON MUOKATTAVIA, IKUINEN RUNKOTAKUU.

Prestigen rungot ovat valmistettu kestävästä nailonkuituseoksesta ilman metallivahvisteita, joten ne ovat vähintään 1kg kevyempiä kuin tavanomaiset satulat. Prestige lupaa kaikille satuloilleen ikuisen runkotakuun, käsittäen normaalissa käytössä tapahtuneet runkovauriot. Satulan runkoa voidaan portaattomasti muokata eli leventää/kaventaa +/- 2cm sen alkuperäisestä koosta. 

Prestige myöntää uuden satulan nahalle ja ompeleille 2 vuoden (24kk) takuun. Satulat valmistetaan Italiassa käsityönä erittäin korkealaatuisista nahoista, jotka käsitellään ympäristöystävällisillä ja kasviperäisillä nahankäsittelyaineilla.

2 799.00 €

Satuloiden kokeilu

Voit noutaa satulan kokeiltavaksi myymälästä tai pyytää toimittamaan sen Matkahuollon kautta 17€/satula, 24€/kaksi satulaa samassa paketissa. Kokeilija vastaa rahtikustannuksista kumpaankin suuntaan. Voit myös pyytää satula-auton vierailemaan tallilla hevosesi luona, sovitusmaksu 40€. (katso kohdasta satula-auto)

Satulan kokeiluaika on 7vrk, jonka jälkeen satula on toimitettava hyvin puhdistettuna myymäläämme. 

Muutama huomio kokeillessasi satuloitamme:

1. Kokeilija vastaa satulasta kokeilujakson ajan ja on velvollinen korvaamaan satulalle aiheutuneet vauriot, tai satulan katoamisen. Satula on myyjän omaisuutta, kunnes se on kokonaan maksettu.

2. Säilytä satula lukitussa tilassa kissojen ulottumattomissa telineellä huovan tai muun pehmusteen päällä.

3. Huolehdi, ettei vaatteissasi tai esim saappaissasi ole satulaa naarmuttavia vetoketjuja tms.

4. Jos kokeilet uutta satulaa, käytä pehmeitä jalustinhihnoja, uusia satuloita kokeillessasi laita jalustinhihnat koukkuun siiven alta (paitsi hypätessä).

5. Jos satulaa ei palauteta viipymättä kokeiluajan päättyessä, laskutamme ylimenevistä päivistä vuokrahinnaston mukaisesti. Olethan siis yhteydessä myymälään hyvissä ajoin, jos tarvitset pidemmän kokeiluajan.

Ottamalla satulamme kokeiltavaksi sitoudut noudattamaan yllä olevia sääntöjä.

Huom! Satulaa palauttaessasi valitse noutopisteeksi aina Kuopion Matkahuolto.