Cavalor Proscent

Tuotekoodi: scent

Cavalor Proscent tuoksuu hyvälle ja neutraloi hevosen ominaistuoksua sekä sen hienhajua, joka valitettavasti houkuttelee hyönteisiä. Tarjoaa luonnollisen ja tehokkaan suojan hyönteisiä vastaan. 100% luonnollinen. 500ml suihkepullo.

Tilaustuote, toimitusaika 7-14vrk

 

25.00 €

Cavalor Proscent on uusi sekoitus luonnon eteerisiä öljyjä. Kasveja ja niiden komponentteja on käytetty antiikin ajoista lähtien lääkkeissä, ihonhoitotuotteisa, hajusteissa ja hyönteiskarkoitteissa. Cavalor Proscentissa on mielyttävä raikas tuoksu ja siihen on valittu öljyjä kuten sitruunaeucalyptus, teepuu ja laventeli. 

Sitruunaeucalyptus sisältää citriodiolia, jolla on voimakas tuoksu. Citriodioli karkoittaa lentäviä hyönteisiä kuten hyttysiä. Laventelia on käytetty laajasti tuoksunsa ansiosta. Laventeli sisältää geraniolia, jolla on rauhoittava vaikutus ihoon ja tuoksunsa ansiosta myös karkoittaa hyönteisiä. Teepuu pitää hevosen karvan kiiltävänä ja myös teepuun on tutkittu karkoittavan hyönteisiä. 

Cavalor Proscent siis tajoaa luonnollisen suojan hyönteisä vastaan sekä hoitaa ihoa mm. suojaamalla erilaisilta infektioilta. Cavalor Proscent tekee myös hevosen karvasta pehmeän ja lisää kiiltoa