Bucas Rug Conditioner loimikylläste

Päästääkö vanha loimi veden läpi rankkasateella? Ei hätää! Bucas loimikylläste ylläpitää ja tehostaa loimen vedenpitävyyttä ja pidentää sen käyttöikää. Suosittelemme käyttämään Bucas loimikyllästettä jokaisen pesun jälkeen.

Loimen kyllästeaine, joka tekee pintaan vettä hylkivän ohuen kalvon. Käytetään puhtaisiin ja kuiviin loimiin ulkopinnalle, yksi pullo riittää kahden loimen käsittelyyn. Pakkauskoko 500ml

Tuote lisätty
22.00 €

Charles Owen kypärän pesuaine

Kypärän sisusten pesuun tarkoitettu aine. 

Tuote lisätty
11.00 €

Dy'on nahkaöljy

Parafiiniöljy-pohjainen laadukas öljy varusteiden hoitoon. Käytetään puhtaisiin varusteisiin, levitys sudilla, sienellä tai kädellä. Kokeile ensin huomaamattomaan kohtaan pienelle alueelle, jotta näet muuttuuko nahan väri öljytessä, erityisesti ruskeisiin varusteisiin.

Tuote lisätty
21.90 €

Pehmeä suti suojapurkilla

Kätevä tapa säilyttää kaviorasvan, nahkaöljyn tm sotkevan tuotteen pensseliä. Musta

Tuote lisätty
5.00 €

Prestige Leather Balsam nahkabalsami

Prestigen erittäin laadukas luonnollisista ainesosista valmistettu nahkabalsami, joka kosteuttaa ja puhdistaa nahkaa, suojaa kosteudelta ja elvyttää nahan luonnollista väriä sekä tekee nahan pinnasta pitävämmän ja sään kestävämmän. Suojaa hyvin myös hikoilun aiheuttamilta haittavaikutuksilta. Kehitetty erityisesti Prestigen satuloille ja muille erityistä hoitoa vaativille nahkavarusteille. Pakkauskoko 300ml

 

Tuote lisätty
21.50 €

Prestige Leather Care kit nahanhoitosetti

Setti sisältää kolme laadukasta tuotetta, kaiken mitä satulan tai muiden nahkavarusteiden hoitoon tarvitset. Tuotteet on pakattu kätevään säilytyspussiin, jonka voit ripustaa käden ulottuville. Lisäksi mukana kaksi sientä.

Prestige Leather Cleaner Nahkasaippua 300ml. Prestigen erittäin laadukas nestemäinen nahkasaippua, joka on kehitetty erityisesti korkealaatuisten nahkatuotteiden puhdistukseen. Prestigen nahkasaippua säilyttää nahan omaa kimmoisuutta, kiiltoa, väriä ja parantaa sen hengittävyyttä. 
Prestige Leather Balsam Nahkabalsami 300ml. Prestigen erittäin laadukas luonnollisista ainesosista valmistettu nahkabalsami, joka kosteuttaa ja puhdistaa nahkaa, suojaa kosteudelta ja elvyttää nahan luonnollista väriä sekä tekee nahan pinnasta pitävämmän ja säänkestävämmän. Suojaa hyvin myös hikoilun aiheuttamilta haittavaikutuksilta. 

Prestige Leather Oil Nahkaöljy 300ml. Prestigen erittäin laadukas nahkaöljy, joka suojaa ja kosteuttaa nahkaa tehden siitä ihanteellisen pehmeän ja taipuisan. Lisäksi nahkaöljy suojaa kosteudelta ja elvyttää nahan luonnollista väriä sekä tekee nahan pinnasta pitävämmän ja säänkestävämmän.

Tuote lisätty
85.00 €

Prestige Leather Cleaner Nahkasaippua

Prestige Nahkasaippua Leather Cleaner 300ml. Prestigen erittäin laadukas ja tehokas, nestemäinen nahkasaippua, joka on kehitetty erityisesti korkealaatuisten nahkatuotteiden puhdistukseen. Prestigen saippua säilyttää nahan omaa kimmoisuutta, kiiltoa ja väriä sekä parantaa nahan hengittävyyttä. Kehitetty erityisesti Prestigen satuloille ja muille erityistä hoitoa vaativille nahkavarusteille. 
Pakkauskoko: 300ml 
Käyttöohje: Levitä nahkasaippuaa pyörivin liikkein kostealla puuvillaliinalla. Säännöllinen satulan pesu esimerkiksi 1-2 kertaa kuukaudessa ehkäisee pinttyneen lian, hien ja rasvan tarttumista satulaan ja pitää näin satulan hyväkuntoisena pidempään.

 

Yleensä laadukkaimmat nahkavarusteet käsitellään ja värjätään korkealaatuisilla, kasviperäisillä ja ympäristöystävällisillä käsittelyaineilla. Tästä syystä myös niiden hoito vaatii käyttäjältä erityistä huolenpitoa. Säännöllisesti hyvin hoidettu nahka pysyy kauniina ja kestää käyttöä pidempään. Nahanhoitoaineissa on paljon laatueroja, joten valitse aina laadukkaimmat nahanhoitoaineet. Parhaimman lopputuloksen saat käyttämällä nahkavarustemerkin omia nahanhoitotuotteita ja/tai saman nahkatuotesarjan nahanhoitoaineita.

Tuote lisätty
21.50 €

Prestige Leather Oil nahkaöljy

Prestigen erittäin laadukas nahkaöljy, joka suojaa ja kosteuttaa nahkaa tehden siitä ihanteellisen pehmeän ja taipuisan. Lisäksi nahkaöljy suojaa kosteudelta ja elvyttää nahan luonnollista väriä sekä tekee nahan pinnasta pitävämmän ja sään kestävämmän. Kehitetty erityisesti Prestigen satuloille ja muille erityistä hoitoa vaativille nahkavarusteille. Pakkauskoko 300ml

Tuote lisätty
21.50 €

Stubben Glyserin Satulasaippua

Stubbenin suosittu glyseriini satulasaippua. Puhdistaa nahan tehokkaasti ja jättää kauniin himmeän kiillon. Hyvin riittoisa, ei vaahtoa paljoa. Väritön, voidaan käyttää mihin tahansa nahkatuotteeseen. Mukana sieni. Pakkauskoko 500g

Tuote lisätty
17.00 €

Stubben Liquid leather soap

Nestemäinen, pH-neutraali satulasaippua. Sopii kaikenlaisen nahan puhdistukseen, ei sisällä glyseriiniä. 250ml.

Tuote lisätty
14.00 €