Prestige Leather Care kit nahanhoitosetti

Tuotekoodi: 17120022

Setti sisältää kolme laadukasta tuotetta, kaiken mitä satulan tai muiden nahkavarusteiden hoitoon tarvitset. Tuotteet on pakattu kätevään säilytyspussiin, jonka voit ripustaa käden ulottuville. Lisäksi mukana kaksi sientä.

Prestige Leather Cleaner Nahkasaippua 300ml. Prestigen erittäin laadukas nestemäinen nahkasaippua, joka on kehitetty erityisesti korkealaatuisten nahkatuotteiden puhdistukseen. Prestigen nahkasaippua säilyttää nahan omaa kimmoisuutta, kiiltoa, väriä ja parantaa sen hengittävyyttä. 
Prestige Leather Balsam Nahkabalsami 300ml. Prestigen erittäin laadukas luonnollisista ainesosista valmistettu nahkabalsami, joka kosteuttaa ja puhdistaa nahkaa, suojaa kosteudelta ja elvyttää nahan luonnollista väriä sekä tekee nahan pinnasta pitävämmän ja säänkestävämmän. Suojaa hyvin myös hikoilun aiheuttamilta haittavaikutuksilta. 

Prestige Leather Oil Nahkaöljy 300ml. Prestigen erittäin laadukas nahkaöljy, joka suojaa ja kosteuttaa nahkaa tehden siitä ihanteellisen pehmeän ja taipuisan. Lisäksi nahkaöljy suojaa kosteudelta ja elvyttää nahan luonnollista väriä sekä tekee nahan pinnasta pitävämmän ja säänkestävämmän.

85.00 €