Samshield Shadowmatt

Tuotekoodi: 001200

Upeassa Samshield Shadowmatt kypärässä on käytetty samoja iskua vaimentavia materiaaleja kuin uuden sukupolven motocrosskypärissä. Kypärän pehmusteet on kiinnitetty painonapeilla, joten ne on helppo irrottaa ja pestä. Erikokoiset pehmusteet mahdollistavat täydellisen istuvuuden

Shadowmatt kypärässä on erinomainen ilmanvaihto. Edessä on ilma-aukko ja raikasta ilmaa kanavoidaan koko kypärään, vähentäen hiostavuutta. Kypärän sisävuori on hengittävää materiaalia.

Muista tilata myös sisäpehmuste: https://ratsastustarvike.satulavyo.fi/fi/RATSASTAJALLE/Kyp%C3%A4r%C3%A4t/Samshield/166/Samshield+pehmuste%2C+liner+Shadowmatt/1956

335.00 €
234.50 €

Kypärän ulkokuori on valmistettu polykarbonaatista, jota käytetään myös korkealaatuisissa moottoripyöräkypärissä. Pinta on viimeistelty naarmuuntumattomalla mattamaalilla. Kypärän sisäpinta on valmistettu polystyreenistä, jonka tiheys on vaihtelevaa, mikä vaimentaa iskusta syntyvää voimaa. 

Jokaiseen kuoreen on 4-5 sisävuori vaihtoehtoa (52-61cm), jonka ansiosta kypärän saa valittua juuri sinulle sopivaksi. Tämän ansiosta kasvavalle lapselle voidaan mahdollisesti hankkia uuden kypärän sijaan vain suurempi sisävuori kypärän kuoreen. Kypärän sisävuoren voi pestä tai tarvittaessa vaihtaa kokonaan uuteen. Sisävuoria on myös saatavilla talvilinereita, jotka ovat paksumpia, kuin normaalit sisävuoret. Uusia sisävuoria ja talvilinereita löydät myymälästämme.

Talvilinerin voit tilata täältä:

https://ratsastustarvike.satulavyo.fi/fi/RATSASTAJALLE/Kyp%C3%A4r%C3%A4t/Samshield/166/Samshield+pehmuste%2C+liner+talvimalli/2207

 

 

 

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

-104.70€ Mountain Horse Sovereign 38  regular-regular  Ruskea

Mountain Horse Sovereign 38 regular-regular Ruskea

Mountain Horsen Sovereign High Rider saappaat on elegantit ja laadukkaat valikoidusta pehmeästä premium nahasta valmistetut saappaat, jotka on käsitelty kiiltäviksi. Saappaiden nahka on kulutusta kestävä ja miellyttävän pehmeää samalla tukien jalkaa erinomaisesti. Saappaissa on takana kestävä täyspitkä YKK Vislon-vetoketju. Painonappi vetoketjun yläpäässä ja toinen painonapillinen läppä vetoketjua suojaamassa akilesjänteen kohdalla.

Ainutlaatuinen Mountain Horse Flexnotch-teknologia tekee saappaista pehmeämmät, joustavammat ja miellyttävämmät. Vetoketjun vieressä on piilossa venyke, joka jatkuu koko saappaan pituuden ja tekee saappaista yksilöllisemmin istuvat. Saappaissa edessä nilkan kohdalla joustavat nyörit, jotka tekevät kantapään alas painamisesta miellyttävämpää. 

Saappaa erinomainen High Density-ulkopohja on uritettu ja suunniteltu tekemään paremman tuntuman jalustimeen. Saappaissa myös temperoitu terästuki, joka parantaa saappaiden vakautta ratsastaessa ja kävellessä. Saappaissa on ergonomisesti suunnitellut ShockX Advanced pohjalliset. 

Saappaissa on kaunis lakeeri yksityiskohta. Saapasta saa kolmessa eri värissä, mustana, tummanruskeana tai kaksivärisenä ruskeana, jossa saapas on ruskea, mutta lakeerin yläpuolella ja nyörien kohdalla oleva nahka on tummanruskeaa.

Tuote lisätty
349.00 €
244.30 €