-50%  Pelham, Stubben  16mm

Pelham, Stubben 16mm

Kumipäällysteinen pelhamkuolain, babyvarrella 4,5cm

Tuote lisätty
92.50 €
46.25 €
-50% Anatomic Tender kolmipalakuolain

Anatomic Tender kolmipalakuolain

Anatominen kuolain, joka antaa kielelle vapaan liikkumatilan. Kuolaimen paksuus suupielen kohdalta 13mm. Ruostumatonta terästä.

Tuote lisätty
36.00 €
18.00 €
-50% Bridong Nivel 11,5cm

Bridong Nivel 11,5cm

Paksuus 14mm.

Tuote lisätty
29.00 €
14.50 €
-46% Bucas Irish Stable Extra 300g

Bucas Irish Stable Extra 300g

Bucas Irish Stable Extra- loimessa on on 300g vanutäyte sekä vahva ja hengittävä 600D Ripstop-päälikangas. Vuorikangas on liukas, (SF silky feel), joten se sei kuluta hevosen karvaa. Tässä talliloimessa on vahva kangas sekä Bucasin ainutlaatuisen hyvä muotoilu. Loimen etuosan laskokset takaavat hyvän istuvuuden ja pysyvyyden oikealla paikalla hevosen päällä. Bucas klassikko!

Bucas talliloimi on nopea pukea ja risua: edessä on yksi vahva T-solki, jonka päällä tarra, ristivyöt sivuilla ja häntälenkki. 

Tuote lisätty
161.00 €
87.20 €
-25.00€ Bucas kuljetussuojat takajalkoihin

Bucas kuljetussuojat takajalkoihin

Kuljetussuojat takajalkoihin, 2 kpl. Väri ruskea, koko cob.

Tuote lisätty
45.00 €
20.00 €
-50% Bucas Super Galway

Bucas Super Galway

Kankainen satulavyö.

Tuote lisätty
26.00 €
13.00 €
-50% Cavallo Fortis nahkasaappaat

Cavallo Fortis nahkasaappaat

Cavallon ergonomiseen muotoon leikatut vetoketjulliset estessaappaat. Sisäpohjallinen Shock Absorb- geelivaimennettu. Kannuksen tuki ja vetoketjun päällä nepparilla kiinnitettävä läppäsuoja. Joustava nyöritys nilkassa. Vahva jousto vetoketjun vieressä helpottaa pukemista ja saa saappaan istumaan täydellisesti.

 

Tuote lisätty
499.00 €
249.50 €
-45.00€ Cavallo Gala kisatakki

Cavallo Gala kisatakki

Joustavakankainen kisatakki, vetoketjutaskut, koristenapit, kauluksessa ja taskuissa kimaltavat ornamentit, musta.

Tuote lisätty
225.00 €
180.00 €
-50% Cavallo Halina takki, koko 36

Cavallo Halina takki, koko 36

Lämmin parkatakki fleecevuorella, hihoissa liukas vuori. Hengittävä ja vedenpitävä. Kauluksessa ohut huppu. Kiristys vyötäröllä, takana halkio. Väri tummansininen.

Tuote lisätty
215.00 €
107.50 €
-50% CW Jodhpurit Vetoketjulla

CW Jodhpurit Vetoketjulla

Vetoketjulliset jodhpurit. Vetoketjun molemmin puolin joustot. Pehmustettu varren reuna takana estää hiertämisen. Pitävä kumipohja. Portugalilaista nahkaa, väri musta.

Tuote lisätty
109.00 €
54.50 €
-50% Dyón Comfort Chapsit

Dyón Comfort Chapsit

Dyon Minichapsit Half-Chaps Comfort. Dyonin erittäin korkealaatuiset ja klassisen tyylikkäät nahkaiset minichapsit, joissa on hieno koristeleikkaus ja nahkaan painettu Dyon -logo. Chapsit on valmistettu erittäin hienosta ja kestävästä Dy’on mineraaliparkitusta pintanahasta. Chapsin paksu nahka (1.6mm), vahvat joustoresorit ja laadukkaat vetoketjut takaavat chapsien kestävyyden ja napakan istuvuuden vuodesta toiseen. Dyonin chapsit tulee olla uutena tiukahkot, koska ne "muotoutuvat" jalkaan sopiviksi muutamien käyttökertojen jälkeen. Dyon myöntää vetoketjuille ja neppareille "ikuisen" takuun. Dyon minichapsit on suunnattu hevosalan ammattilaisille ja laatua arvostaville harrastajille. Dyon chapsit valmistetaan käsityönä Belgiassa.

Varsimitassa C=lyhyt, H= pitkä.

Tuote lisätty
215.00 €
107.50 €
-40% Dyon jännesuojat lampaankarvalla

Dyon jännesuojat lampaankarvalla

Dyon nahkasuojat, solkikiinnitys, lampaankarva-sisus, koko 2, siro full. Väri musta.

Tuote lisätty
150.00 €
90.00 €
-50% Dyón Original Chaps

Dyón Original Chaps

Dyonin erittäin korkealaatuiset ja klassisen tyylikkäät nahkaiset minichapsit, joissa on hieno koristeleikkaus ja brodeerattu Dyon -logo. Chapsit on valmistettu erittäin hienosta ja kestävästä Dy’on mineraaliparkitusta pintanahasta. Chapsin erittäin paksu nahka (2mm), vahvat joustoresorit ja laadukkaat vetoketjut takaavat chapsien kestävyyden ja napakan istuvuuden vuodesta toiseen. Dyonin chapsit tulee olla uutena tiukahkot, koska ne "muotoutuvat" jalkaan sopiviksi muutamien käyttökertojen jälkeen. Dyon myöntää vetoketjuille ja neppareille "ikuisen" takuun. Dyon minichapsit on suunnattu hevosalan ammattilaisille ja laatua arvostaville harrastajille. Dyon chapsit valmistetaan käsityönä Belgiassa.

merkintä C=lyhyt, H=pitkä 

 

Tuote lisätty
215.00 €
107.50 €
-50% Equestrian Stockholm Boots Orchid Bloom, L

Equestrian Stockholm Boots Orchid Bloom, L

Upgrade your style with these high quality bell boots in shiny faux leather with croco imitation. Designed in a beautiful purple with cold beige teddy. Super soft navy teddy on the inside against the horse’s leg. The bell boot is about 6 mm thick with neoprene lining on the inside that effectively prevents injuries to the heel bulb. The bell boot is closed with a wide velcro closure decorated with a white Equestrian Stockholm’s logo. Style with the brushing boots from the same collection. 

Tuote lisätty
48.00 €
24.00 €
-50% Equestrian Stockholm Fleece Bandage Orchid Bloom

Equestrian Stockholm Fleece Bandage Orchid Bloom

Kauniit violetit fleecepintelit Orchid Bloom-mallistosta. Koristeltu hopeaa ja laventelia, hopea Equestrian Stockholm -merkki. Myydään 4kpl/paketti.

Tuote lisätty
58.00 €
29.00 €
-50% Equestrian Stockholm Leg Protection Orchid Bloom, S

Equestrian Stockholm Leg Protection Orchid Bloom, S

Korkealaatuiset karvasuojat, joissa on hyvä istuvuus, väri Orchid Bloom-sarjan violetti beigellä teddy-karvalla. Valmistettu kiiltävästä synteettisestä nahasta, jossa on croco -jäljitelmä pinta. Pehmeä teddykarva sisäpuolella hevosen jalkaa vasten. Kolme joustavaa tarrakiinnitystä tyylikkäällä Equestrian Stockholm -logolla. Suojat myydään pareittain.

Tuote lisätty
56.00 €
28.00 €