Kingsland Classic Top Notch Tail String

Venyvä, pehmeällä muovillapäällystetty häntälenkki, joka on helppo pitääpuhtaana, pituus 51cm päästä päähän.

Tuote lisätty
7.95 €

Kingsland Inge pipo

Unisex mitoituksella tummansininen pipo, jossa klassiset Kingsland värit (viininpunainen-valkoinen-tummansininen, pörrötupsussa, edessä teksti Kingsland. Materiaali 100% polyesteriä.

Tuote lisätty
46.95 €

Kingsland Ingmar avaimenperä

Hauska pörröinen avaimenperä klassisissa Kingsland-väreissä.

Tuote lisätty
15.95 €

Horseware Rhino Wug Turnout Lite, 6'9/155cm

Rhino Wug (highneck) suosituissa 0g:n sadeloimissa on vahva 1000den polypropyleeni kangas. Uusitussa mallissa on muotoleikkaukset alahelmassa parantamassa istuvuutta ja samalla loimen helma kääntyy suojaamaan myös mahaa.

  • Edistyksellinen Barrier Technology antaa tuplasuojan sadetta vastaan.
  • Loimen päällipinta on vedenpitävää ja hengittävää 1000den polypropyleeniä, joka on 50 – 100 % vahvempaa materiaalia kuin yleisesti loimissa käytettävä polyester. Polypropyleeni on erittäin vahvaa ja samalla kevyttä, johon ei vesi imeydy, vaan pisarat jäävät pintaan.
  • Seuraavana on vedenkestävä kerros Aqua Trans – materiaalia.Tämän ansiosta loimi säilyy vedenpitävänä, vaikka päällipinta rikkoontuisi.
  • Antistaattinen ja antibakteerinen vuorikangas ulkoloimessa ja kaulakappaleessa.
  • Karvan kulumista ehkäisevä kiiltävä polyester-vuori.
  • Patentoitu v-etusolkikiinnitys ja kolmepiste kiinnitys mahavöissä takaavat täydellisen istuvuuden. Lisäksi heijastimet.
  • Horsewaren istuva highneck
Tuote lisätty
189.00 €

Octagon este-/yleishuopa, 3 nyöriä

Tukeva, muotonsa pitävä kouluhuopa. Huovan sisäpuoli on erityisen pehmeää puuvillaa. Sisäpuoli valkaisematon ja värjäämätön, jotta hevonen ei joudu kosketuksiin kemikaalien kanssa. Materiaalit ovat antibakteeerisia ja hypoallergisia. Huovassa on 900 grammainen puuvilla-villasekoite toppaus, siinä on erityinen, hengittävyyttä lisäävä ACS2 systeemi ja iskunvaimennus. Koko full.

Tuote lisätty
112.00 €

William Leistner Queen

William Leistner Queen on mustista 100%  luonnonharjaksista valmistettu. Luonnolliset materiaalit harjaksissa eivät sähköistä hevosen karvaa. Harjan 34mm pitkät harjakset on valmistettu hevosenjouhista. Hännän jouhista valmistetut harjakset poistavat hyvin pienetkin pölyt ja liat jättäen karvan kauniin kiiltäväksi.

Ympäristöystävällinen, vesilakattu pyökkipuu tulee Thuringenin metsästä ja Steigerwaldista, siinä on antibakteerinen vaikutus ja harja on miellyttävän tuntuinen kädessä myös kylmissä lämpötiloissa. Laadukas nahkahihna on niitattu käsin.

Koko 190x85mm, sopii hyvin naisille ja junioreille.

William Leistner harjat valmistetaan Saksassa.

Tuote lisätty
32.00 €

William Leistner pehmeä pölyharja

William Leistner Fellglanz on mustista 100%  luonnonharjaksista valmistettu hyvin pehmeä pölyharja. Luonnolliset materiaalit harjaksissa eivät sähköistä hevosen karvaa. Harjan 65 mm pitkät harjakset on valmistettu hevosenjouhista. Hännän jouhista valmistetut harjakset poistavat hyvin pienetkin pölyt ja liat jättäen karvan kauniin kiiltäväksi.

Harjan selkä on vaaleaksi lakattua pyökkiä.

Koko 200 x 58 mm

William Leistner harjat valmistetaan Saksassa.

 

Tuote lisätty
29.00 €

Euro-Star Merla

Euro-Star Merla, tekninen treenitakki/paita täysipitkällä vetoketjulla. Erityisen miellyttävä kangas, kevyt, joustava, hengittävä ja molemmin puolin sileä. Edessä yhdensuuntainen vetoketju. Pitkät hihansuut, joissa peukalohalkio. Värinä musta.

Tuote lisätty
95.00 €

Kingsland Kadi E-tec fullgrip, valkoinen

Tyylikkäät, hieman korkeampivyötäröiset housut, kaunis kimallenauha lantiolla, joka jatkuu taskunsuihin. Housujen neljään suuntaan joustava e-tec-kangas takaa hyvän ja miellyttävän istuvuuden. Sukkapuntit, kaksi nappia edessä.

Tuote lisätty
199.00 €

Cavalor Performix 20kg

Cavalor® Perfomix on tasapainoinen mysliseos aktiivisille urheiluhevosille päivittäisen heinän lisäksi.
Cavalor® Perfomix koostuu korkealaatuisista jyvistä, korkealaatuisista proteiineista, rasvoista ja helposti sulavasta selluloosasta. Se sisältää kaikki ainesosat, joita aktiivinen urheiluhevoset tarvitsee.

Tuote lisätty
30.00 €

Passier Young Winner 16/w

Käytetty.

Sovitettavana

Marginaaliverotus, ei vähennettävää arvonlisäveroa.

Satula on runkotarkastettu 9/2020, se sopii kaarevahkoon selkään. Passierin merkitty leveys 28,5, levennetty wideksi.

Tuote lisätty
500.00 €

Cavalor Kick Up

Cavalor Kick Up'in ravintoaineet parantavat hevosen aineenvaihduntaa ja tekevät siitä pirteämmän sekä parantavat suorituskykyä. Se sisältää W-3 ja W-6 rasvahappoja, vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja, jotka auttavat parantamaan suorituskykyä ja hevosen herkkyyttä. Tulokset näkyvät 1-2 päivän sisällä.

TILAUSTUOTE

Käyttö
Ponit 25ml/päivä
Kilpahevoset 50ml / päivä
Kick Upin syöttö aloitetaan muutamaa päivää ennen kilpailuja ja jatketaan kilpailujen ajan.

Pidempiaikaisessa käytössä voidaan antaa 2 krt / viikko.

Tuote lisätty
79.00 €