Kouluraippa Doma

Musta kouluraippa grip kädensijalla. 100 ja 110cm.

Myymälätuote, emme lähetä raippoja.

Tuote lisätty
16.00 €

Sd Design Leander suitset

SD Leander  ovat ympäristöystävällisestä nahasta käsintehdyt. Anatomiset suitset on suunniteltu istumaan mukavasti hevosen päähän, niskahihna on tehty erityisen pehmeästä nahasta ja kaksinkertainen pehmuste tasaa niskaan kohdistuvaa painetta hyvin sekä minimoi paineen.

Nahan käsittelyssä ei ole käytetty haitallisia kemikaaleja.

Otsapanta 10mm suurilla Rivoli kristalleilla.

 

Tuote lisätty
161.00 €

Bucas Quilt SF 150g Talliloimi

Bucas Quilt talliloimi 150g vanutäytteellä. Kevyt päällä, magneettikiinnitys ja päällä pikalukko, jonka päällä tarra.

Loimessa silky feel vuori hevosta vasten. Loimesta löytyy myös ohuempi vaihtoehto 50g täytteellä.

Tuote lisätty
155.00 €

Bucas Quilt SF 50g Talliloimi

Bucas Quilt talliloimi 50g vanutäytteellä. Kevyt päällä, magneettikiinnitys ja päällä pikalukko, jonka päällä tarra.

Loimessa silky feel vuori hevosta vasten. Loimesta löytyy myös paksumpi vaihtoehto 150g täytteellä.

 

 

Tuote lisätty
135.00 €

Bucas Smartex Rain 145cm

Bucas Smartex Medium on erittäin kestävä sadeloimi.  Lapaleikkaus takaa lavalle liikkuvuutta ja täydellistä istuvuutta. Kaikki metalliosat ruostumattomasta teräksestä valmistettuja. Vedenpitävä ja hengittävä pinnoite. Stay Dry-vuori siirtää kosteuden pois hevosesta ja takaa, että hevonen on aina kuiva. Antibakteerisesti käsitelty materiaali ehkäisee iho-ongelmilta. Pehmeä lapa-alueen nylon-vuori estää hankausta. Joustavat jalkalenkit. Kiinnityspisteet Smartex kaulakappaleelle.

Tuote lisätty
285.00 €

Bucas Irish Turnout Light 50g High neck 145cm

Bucas Irish Turnout Light on kevyt ja kestävä ulkoloimi, 50g:n lämpöpuristetulla polyesteritäytteellä.

Ulkokangas täysin vedenpitävä, 1200denierin kestävä ripstop-kangasta, sisäpuoli hengittävää silk feel-kangasta, joka on miellyttävä hevosen karvaa vasten ja helppo pukea toisen loimen päälle.

Tuote lisätty
165.00 €

Bucas Irish Turnout Light 50g + Combi neck

Bucas Irish Turnout Light on kevyt ja kestävä ulkoloimi, 50g:n lämpöpuristetulla polyesteritäytteellä.

Ulkokangas täysin vedenpitävä, 1200denierin kestävä ripstop-kangasta, sisäpuoli hengittävää silk feel-kangasta, joka on miellyttävä hevosen karvaa vasten ja helppo pukea toisen loimen päälle. Väri musta.

Tuote lisätty
205.00 €

RSL Helsinki

RSL Helsinki ovat laadukkaat nahkaiset talviratsastushanskat. Hanskoissa on lämmin thinsulate vuori, ja pitkälle ranteesen jatkuva resori.

Tuote lisätty
48.00 €

RSL Oslo

RSL Oslo talviratsastushanskat.

Oslo hanskat ovat pehmeät ja lämpimät, thinsulate-vuorilla, tarrallinen pullback kiinnitys ja kiristys ranteessa.

 

Tuote lisätty
29.00 €

RSL Riga

RSL Riga ovat erinomaiset hanskat kylmille säille! Hanskoissa on pitävä synteettinen pinta, lämmin thinsulate vuoraus sekä pitkälle ranteeseen jatkuva resori, jonka yläpuolella tarrakiinnitys.

Tuote lisätty
36.00 €

Prestige Roma Jump II 16/34

Uusi

Satula on mahdollista vuokrata 1-3kk:n ajan 149€/kk, maksetut vuokrat hyvitetään kyseisen satulan ostossa.

Uusimmassa Roma Jump II -mallissa on uusi tyylikäs ja modernimpi ulkonäkö sekä uudelleen muotoillut siivet ja villapaneelit. Anatomisesti muotoillut ja hieman laakeammat villapaneelit tekevät Roma Jump II -estesatulaan paremman istuvuuden. Roma Jump -satulamallin keskisyvä ja keskeltä kapea istuin helpottaa ratsastajaa saamaan oikein asennon ja pääsemään mahdollisimman lähelle hevosta. Roma Jump on ihanteellinen estesatula aloittaville ja hieman kokeneemmillekin ratsukoille. 

PRESTIGE SATULOIDEN RUNGOT ON MUOKATTAVIA, IKUINEN RUNKOTAKUU.

Prestigen rungot ovat valmistettu kestävästä nailonkuituseoksesta ilman metallivahvisteita, joten ne ovat vähintään 1kg kevyempiä kuin tavanomaiset satulat. Prestige lupaa kaikille satuloilleen ikuisen runkotakuun, käsittäen normaalissa käytössä tapahtuneet runkovauriot. Satulan runkoa voidaan portaattomasti muokata eli leventää/kaventaa +/- 2cm sen alkuperäisestä koosta. 

Prestige myöntää uuden satulan nahalle ja ompeleille 2 vuoden (24kk) takuun. Satulat valmistetaan Italiassa käsityönä erittäin korkealaatuisista nahoista, jotka käsitellään ympäristöystävällisillä ja kasviperäisillä nahankäsittelyaineilla.

Tuote lisätty
1 890.00 €

Prestige Nahkasaippua Leather Cleaner

Prestige Nahkasaippua Leather Cleaner 300ml. Prestigen erittäin laadukas ja tehokas, nestemäinen nahkasaippua, joka on kehitetty erityisesti korkealaatuisten nahkatuotteiden puhdistukseen. Prestigen saippua säilyttää nahan omaa kimmoisuutta, kiiltoa ja väriä sekä parantaa nahan hengittävyyttä. Kehitetty erityisesti Prestigen satuloille ja muille erityistä hoitoa vaativille nahkavarusteille. 
Pakkauskoko: 300ml 
Käyttöohje: Levitä nahkasaippuaa pyörivin liikkein kostealla puuvillaliinalla. Säännöllinen satulan pesu esimerkiksi 1-2 kertaa kuukaudessa ehkäisee pinttyneen lian, hien ja rasvan tarttumista satulaan ja pitää näin satulan hyväkuntoisena pidempään.

 

Yleensä laadukkaimmat nahkavarusteet käsitellään ja värjätään korkealaatuisilla, kasviperäisillä ja ympäristöystävällisillä käsittelyaineilla. Tästä syystä myös niiden hoito vaatii käyttäjältä erityistä huolenpitoa. Säännöllisesti hyvin hoidettu nahka pysyy kauniina ja kestää käyttöä pidempään. Nahanhoitoaineissa on paljon laatueroja, joten valitse aina laadukkaimmat nahanhoitoaineet. Parhaimman lopputuloksen saat käyttämällä nahkavarustemerkin omia nahanhoitotuotteita ja/tai saman nahkatuotesarjan nahanhoitoaineita.

Tuote lisätty
20.00 €