Euro-Star Tabea

Euro-Star tabea on kaunis ja sporttinen kisapaita quick dry materiaalia. Lyhythihainen kisapaita naisille, jossa mm. sivuilla ja niskassa vielä hengittävämpää kangasta. Lyhyt vetoketju edessä. 

Tuote lisätty
69.00 €

Euro-Star Ameta

Euro-Starin kauniisti istuva tekninen, vetoketjullinen treenitakki. Hengittävä materiaali. Takaa hieman pidempi ja pyöristetty helma. Vetoketjulliset sivutaskut. Tummansininen.

Tuote lisätty
95.00 €

Zandona Carbon Air EP

Italiassa valmistetuissa laadukkaissa Zandona Carbon Air EP jännesuojissa on välttämätön lisäsuoja hevosille, joilla on taipumusta lyödä kengillään vastakkaiseen jalkaan polven alapuolelle. Lisäsuojana on ergonomisesti muotoiltu neopreenipehmusteen laajennus, jossa on kulutusta kestävä hiilikuitupinnoite. Niiden on havaittu suojaavan estehevosten takajalkojen vuohisia ja sääriä iskuilta ja mustelmilta sekä antavan tukea jänteille. Niissä on TPU ulkokuori, jonka paksuus on mukautettu tarpeen mukaan, lisäksi suojat ovat hengittävät rei'itetyn neopreenin sekä vuohisen kohdalla olevien 6 ilma-aukon ansiosta. TPU ulkokuoren ja neopreenin välissä on tarvittavissa paikoissa geelityynyt, jotka vaimentavat iskuja ja lisäävät käyttömukavuutta. Ulkokuoren alla on hiilikuitua, joka lämpöeristää nivelen ulkoisesta hankauksesta johtuvalta lämmöltä ja lisää mekaanisesti iskunvaimennuskykyä. Suojan sisäpuolella, vuohisen lähellä olevat Flex-Zone joustot antavat jaloille maksimaalisen liikkumavapauden. Joustavat ja helposti avattavat tarrakiinnitykset ovat turvalliset, ne kiinnittyvät vakaasti sekä vaaka- että pystysuorassa suunnassa. Suojien mittasuhteet ja ehdottoman ergonominen muotoilu on kehitetty täsmälleen jalan rakenteen mukaan ja ne takaavat siksi täydellisen istuvuuden.

TILAUSTUOTE, toimitusaika 10-14vrk.

Tuote lisätty
189.00 €

Equiline Caia Pikeepaita

Equilinen super ihanan pehmeää, teknistä kangasta oleva pikeepaita on laadukas ja tyylikäs.  Sporttisen ilmeen antaa valkoinen yläosa ja musta alaosa, sekä kauluksissa ja hihansuissa olevat mustat raidat. Rinnassa Equilinen hevosenpää-logo. Italialainen mitoitus, eli suositellaan ottamaan tavanomaista kokoa yhden pienempi koko.

Tuote lisätty
79.00 €

Mountain Horse Jubilé

Kauniit, lakeriset kannusremmit. 

Tuote lisätty
29.00 €

Equiline Ezora

Equilinen ylellisen pehmeä ja laadukas swetari, jossa pieni maltillinen logo rinnassa, vyötäröresorissa raita.

Huomioithan Equilinen italialaisen mitoituksen valitsemalla tässä tuottessa yhden koon isomman, kuin normaalisti, eli Equiline  S = normaali XS, Equiline M = normaali S ja Equiline L =  normaali M

Tuote lisätty
129.00 €

Kingsland Classic kiinnityslukko 3-pack

Näppäriä lukkoja esim heinäverkon kiinnitykseen, pakkauksessa 3kpl

Tuote lisätty
8.29 €

Passier anatomisesti muotoiltu kouluvyö joustoilla

Keskeltä leveämpi, anatomisesti muotoiltu vyö napakoilla joustoilla antaa tilaa kainaloille. Laadukasta nahkaa, pehmeä sisäpuolelta, keskellä rengas apuohjia varten.

Tuote lisätty
139.00 €

HG koukkutuki esim ankkurikoukulle

Kätevä koukkutuki ankkurikoukulle, jonka saat esim kisoissa vieraskarsinan seinänreunaan kiinni.

Tuote lisätty
15.00 €

Albion Platinum Europa NS 17/MW

Käytetty.

Myyntivälityssatula, ei vaihtoa, alv 0%

Merkitty leveys 31,5, satulasepän mahdollisuus muuttaa leveyttä.

 

Tuote lisätty
1 600.00 €

Jacson Kypäräheijastin

Jacson heijastinpanta kypärään. Pannassa on noin 5cm mittainen kuminauha. Pannan ympärysmitta on 65cm.

Tuote lisätty
5.00 €

Kieffer Donau 17/mw

Käytetty.

Myyntivälityssatula, ei vaihtoa, alv. 0%. Satulassa on hyvä säkätila.

Tuote lisätty
500.00 €