Dy'on La Cence naru

Tuotekoodi: lkpkåpkjåok

La Cense by Dyon Lunge Line Training with Removable Snap. Dyonin erittäin laadukas, pehmeä ja pitkä riimunnaru, jossa luonnonvalkoinen naru ja nahkavahvikkeet. Pitkä riimunnaru on suunnattu erityisesti hevosen maastakäsittelyyn ja -työskentelyyn sekä koulutukseen. Helppohoitoisessa riimunnarussa on pujottamalla irrotettava pistoolilukko, joten riimunnarun voi pujottaa/kiinnittää esim. suoraan naruriimuun kiinni. Riimunnarun pituus 3.7m ja halkaisija 20mm. Riimunnarun toinen pää on viimeistelty nahkahapsulla. Näyttävä ja käytännöllinen koulutusnaru, joka sopii käytettäväksi yhdessä esim. naruriimun kanssa.

Kuvasta poiketen mukana iso lukko, joka on irroitettavissa.

35.90 €

La Cense by Dyon -mallisto on valmistettu erittäin laadukkaasta, kestävästä ja kasviparkitusta buffalonahasta, nahan väriset tikkaukset ja ruostumattomat terässoljet. La Cense by Dyon -mallisto on suunnattu hevosten kanssa työskentelemiseen, maastakäsittelyyn ja kouluttamiseen. La Cense by Dyon -mallisto on kehitetty ja suunniteltu yhteistyössä Manuel Godinin kanssa, joka toimii teknisenä johtajana lähellä Pariisia sijaitsevassa Haras de la Cense -hevoskoulutuskeskuksessa. 

La Cense on ratsastuskeskus ja hevosten koulutuskeskus Ranskassa, jonka filosofia perustuu ihmisen ja hevosen väliseen suhteeseen. Ohjelma rakentuu hevosen koulutukseen ja etologiaan ( tiede, joka opiskelee eläinten käyttäytymistä) La Cense-menetelmä koostuu hevosten ja ratsastajien  koulutusohjelmasta. Kaikki alkaa siitä, että opettelemme ymmärtämään hevosta ja sen luonnetta. Etologia antaa meille tietoa eläimestä ja siitä, miten se voi hyvin, kommunikoi ja oppii.

On tärkeää oppia, kuinka hevosen ajattelee, oppii ja toimii, jotta voimme parantaa suhdettamme hevoseen! Ratsastaja ohjaa ja kouluttaa yhtälailla hevosen mieltä kuin sen lihaksistoa ja fyysistä olemusta. On tärkeää selittää asiat hevoselle, vahvistaa toimintoja, ei vaan pakottaa hevosta toivottuihin käytösmalleihin . Ratsastajan tehtävänä on oppia tavat, joilla hän saa hevosen ymmätämään ja toimimaan toivotulla tavalla jotta hevonen voi ottaaa kaiken fyysisen potentiaalinsa käyttöönsä.

Philippe Dion, Dy’onin perustaja ja kehittäjä tapasi  Manuel Godinin, joka toimii teknisenä johtajana La Cense hevoskoulutuskeskuksessa,  Pariisin  Horse Fair- messuilla vuonna 2018. Nämä kaksi miestä tulivat erilaisista taustoista; Dy´on edustaa hevosurheilua korkealla tasolla, Godin ja La Cence Etologiaan pohjautuvaa ratsastusta. Mutta heidän tapaamisensa oli mullistava. Keskusteluissa ilmeni, että heillä molemmilla oli sydämessään sama päämäärä; hevosen hyvinvointi ja mukavuus koulutustilanteessa.  La Cense mallisto sai alkunsa heidän ideoistaan ja kokemuksistaan, joissa hevonen oli yhteinen tekijä.

 

La Cense:

- Mallisto on erityisesti suunniteltu hevosen kouluttamiseen hevosen hyvinvointi ja mukavuus huomioiden

- Vesipuhvelin nahkaa, luonnolliset väriaineet, luonnollinen, kasvipohjainen parkitseminen joka tehty erityisesti Dy´on mallistoon

- Soljet ruostumatonta terästä

- Niskaosat ergonomisesti muotoillut

- Erityisen pehmeä otsapanta suitsissa